Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Πολύ μεγάλη ανάγκη!!!

Σημερα πηγα το busa για πλυσιμο στην Πειραιως (λιγο μετα την Χαμοστερνας) ...στην επιστροφη και ενω περιμενω να αναψει κοκκινο με πλησιαζει ενας ντελιβερας και μου λεει ''τα παμε μια???''....ενω του λεω ''φιλαρακι ευτυχως που παω αριστερα γιατι με εχεις'' αναβει και το πρασινο....ριχνουμε και οι 2 ενα γελιο και ξεκιναμε χαλαρα (το πρασινο πρεπει να ειναι 1-2 δευτερολεπτα αναμενο για εμας)....μολις παω να παρω την στροφη για να μπω Πειραιως (και ενω εχω τσεκαρει οτι οτι ολα τα αυτοκινητα στο αντιθετο ρευμα ειναι σταματημενα)....ενας ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ περναει γαμιοντας με κοκκινο και περναει κανα μετρο απο τα μουτρα μου....αν ειχα ξεκινησει ενα κλικ νωριτερα....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΑΓΚΕΣ.....ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Στον συγκεκριμενο δρομο η ''σιδεριες'' που εχουν βαλει αριστερα και δεξια σε στυλ μπαριερες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει για καποιον που θα φυγει απο τον δρομο.

Απ'οτι ειδα στης ειδησεις τα παιδια καρφωθηκαν πανω σ 'αυτες.

Οσο για τον οδηγο ειναι θεμα χρονου να πιαστει(πιστευω).

Μαραθωνος πολυ επικυνδινος δρομος ειδικα αμα δεν εχεις ''γκαζι''.

Κριμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Δεν τα μαζευουμε ολα αυτα τα περιστατικα τραγικα και μη σε μια ενοτητα με τιτλο .......τα κυκλοφορουντα ΖΩΑ?

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Έχει ανοιχτεί και άλλο πόστ που ζητάει πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για το τραγικό συμβάν.

Re: Πολύ μεγάλη ανάγκη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirty&muddy
    Κυριακή 23 Μαρτίου 2008 Ώρα: γύρω στις 10-11 το βράδυ.Ίσως και νωρίτερα.
    Θέση: Λεωφόρος Μαραθώνος

Μοτοσικλέτα τύπου παπί χρώματος μπορντό και κυβικών 50, χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό λεωφορείου-τύπου πούλμαν που προκάλεσε το ατύχημα παραβιάζοντας την προτεραιότητα των παιδιών. O συνεπιβάτης ετών 17 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας ετών 16 είναι σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ.
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού της μηχανής (ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για τον φίλο του) το λεωφορείο ήταν χρώματος λευκό με μια χαρακτηριστική μπλε ρίγα και ο οδηγός μετά τη σύγκρουση έσβησε τα φώτα ώστε να μην είναι δυνατή η ανάγνωση της πινακίδας κυκλοφορίας και εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στο δρόμο.
    Παρακαλώ πάρα πολύ! Όποιος έτυχε να περνάει από το σημείο την ώρα του ατυχήματος ή να έχει δει το λεωφορείο που χτύπησε και εγκατέλειψε τα παιδιά, να επικοινωνήσει στο deppi@hotmail.com ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρος. Κάθε πληροφορία είναι πολύ, μα πολύ σημαντική. Σκεφτείτε ότι ένα 17χρονο παιδί βρήκε φρικτό θάνατο, αβοήθητο, γιατί δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα το ΕΚΑΒ…
    Ευχαριστώ.
    Δυστυχώς το γνωρίζουμε

απο οτι ειπαν πριν 5 λεπτα.....το ζωο βρεθηκε.....να σαπισει στη φυλακη....αν και δεν το βλεπω....

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    απο οτι ειπαν πριν 5 λεπτα.....το ζωο βρεθηκε.....να σαπισει στη φυλακη....αν και δεν το βλεπω....
    Το ειδα και γω.Το τσακωσαν στο σπιτι του το καθραμα (και λιγα λεω) αν δεν το βαλουν μεσα για φονο και εγκαταλειψη θυματος θα ειναι εγκληματιες οι ιδιοι οι δικαστες και οι ενορκοι.

Κριμα για το παιδι που χαθηκε και για το αλλο παληκαρι που τραυματιστηκε.
    Keep spamming!!!:a13:

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Το τραγικότερο όλων, που δεν το χωράει το μυαλό μου, είναι ότι έσβησε τα φώτα, και έφυγε.
    Πόση αναισθησία και πόση ψυχραιμία μπορεί να είχε για να κάνει αυτές τις κινήσεις μετά από τέτοιο δυστήχημα δεν μπορώ να το χωνέψω.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Το τραγικότερο όλων, που δεν το χωράει το μυαλό μου, είναι ότι έσβησε τα φώτα, και έφυγε.
    Πόση αναισθησία και πόση ψυχραιμία μπορεί να είχε για να κάνει αυτές τις κινήσεις μετά από τέτοιο δυστήχημα δεν μπορώ να το χωνέψω.

Ειμαι σιγουρος οτι θα βρει δικαιολογια του τυπου "δεν τον ειδα' και θα φαει ποινη με αναστολη απο την τυφλη(μαλλον τυφλα απο το πολυ μαυρο χρημα)δικαιοσυνη. (αληθεια θυμαται κανεις τι απεγινε η δικη με τις δολοφονικες μελαμινες στα τεμπη πριν 5 χρονια?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Ειμαι σιγουρος οτι θα βρει δικαιολογια του τυπου "δεν τον ειδα' και θα φαει ποινη με αναστολη απο την τυφλη(μαλλον τυφλα απο το πολυ μαυρο χρημα)δικαιοσυνη. (αληθεια θυμαται κανεις τι απεγινε η δικη με τις δολοφονικες μελαμινες στα τεμπη πριν 5 χρονια?)
    Όπως και να έχει πάντως κανονικά δεν θα ξαναοδηγείσει για κάμποσα χρόνια και δεν νομίζω να την γλιτώσει αφού τον είδαν κιόλας να κλείνει τα φώτα

Τήν έχει γ...... ο οδηγός του φορτηγού

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    ξερω οτι το συγκεκριμενο ατ. εγεινε στην λαυριου
    ακριβος οπως τα ειπες και οτι ο οδυγος του λεοφ.
    εντοπιστεικε και συληφθεικε.....

σαν οδυγοι μπωρει να ειμαστε ολοι λιγο πολυ μ@λ@κες
    αλλα υπαρχουν και κατι μουνοπαν@.....

γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2010, 08:12
  2. S.o.s. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ
    από koursaros7 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 22:42