Σελίδα 36 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536373839404146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 886

Θέμα: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    ψηφίστηκε αυτό με την πατάτα ερήμου Dasht-e Kavir. Σερβιρισμένο από νομάδες στις σκηνές και σε σκέυη απόλυτα ασφαλή από όποια ποταμίσια μόλυνση. Δεν τα πλένουνε καν.... για λόγους ασφαλείας. Τα "βρώμικα" όμως είναι συνήθως και πιο νόστιμα.

Υπάρχει όμως και ζήτημα της ημερομηνίας αναχώρησης. Παρασκηνιακό καμηλοψήφισμα θα αποφασίσει, ευτυχώς κανουμε μονό αριθμό και δεν θα χρειαστεί ποτέ δεύτερος γύρος.
    Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί.

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
    ψηφίστηκε αυτό με την πατάτα ερήμου Dasht-e Kavir. Σερβιρισμένο από νομάδες στις σκηνές ..............
    Γιατί αυτά τα ...παιδιά, μου δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε ανθοκήπιον παιδότοπου, παίζουν με τους ηλεκτρονικούς χάρτες σαν να δοκιμάζουν το "playstation3"...

...και επιλέγουν διαδρομές, λες και πρόκειται να παραγγείλουν κανένα "mac-menu for kids", από τα Mc Donalds?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Γιατί αυτά τα ...παιδιά, μου δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε ανθοκήπιον παιδότοπου, παίζουν με τους ηλεκτρονικούς χάρτες σαν να δοκιμάζουν το "playstation3"...

...και επιλέγουν διαδρομές, λες και πρόκειται να παραγγείλουν κανένα "mac-menu for kids", από τα Mc Donalds?

Γατι ειναι παιδιά βασίλη μου :smilea:
    άλλωστε ο προορισμός ειναι "περίπου"! ετσι?
    Οταν θα φτάσει η ώρα των επιλογών, τότε θα δούμε αν αντέχει ο κώλος τα "όνειρα" του GPS

υγ προς "παιδια"
    φιλικά πάντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    παιδιά
    "παιδια"
    Πατάω το λινκ...

...αλλά δεν "παίζει" το cartoon!

Πατάω το λινκ...

...αλλά δεν "παίζει" το cartoon!

η υπογράμμιση δεν παίζει.

Είναι απλά ο τονισμός της διαφοράς που έχετε. Οι "μικροί", είναι πιο προγραμματισμένοι και ποιο ώριμοι από εσένα τον ‘μεγάλο’,
    ....... αλλά δεν ξέρω την ώρα που θα είσαστε στο αγνάντι του Αφγανιστάν, αν ο κωλος τους είναι έτοιμος για να κάνει τα χλμ που προτείνει το GPS, μιας και ξέρω (νομίζω τουλάχιστον ) ότι ο δικός σου, τότε ακριβώς, θα έχει μια φαγούρα, και μια ανάγκη πλυσίματος στον Γάγγη
    :rotflmao:

πρέπει να πώ, ότι είμαι σε άριστη φυσική κατάσταση [ολόκληρος, και ο κώλος ιδιαίτερα προσαρμοστικός σε πολύωρη οδήγηση, έχει δοκιμαστεί και αντέχει..] και και ψυχολογικά ανεβασμένος εν όψη του ταξιδιού, όπως άλλωστε όλοι. Ο Μάκης ξέρω ότι γουστάρει τρελά και αυτό, όπως και άλλα ταξίδια που έκανε στο παρελθόν και χρειάστηκαν πολύωρες οδηγήσεις. Για τον Θωμά και τον Νόντα δεν ξέρω, αλλά αφού είναι κοντινότεροι του Βασίλη, δεν αμφιβάλλω ούτε εκεί καθόλου.

και ότι είμαστε ακόμα παιδιά?, ε , αυτό μας τιμά..
    [τουλάχιστον μπορώ να πώ στον γιο μου να φέρει καμιά συμφοιτήτρια από το πανεστήμιο, σαν παιδί που είμαι δεν δικαιούμαι?]

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

πρέπει να πώ, ότι είμαι σε άριστη φυσική κατάσταση [ολόκληρος, και ο κώλος ιδιαίτερα προσαρμοστικός σε πολύωρη οδήγηση, έχει δοκιμαστεί και αντέχει..] και και ψυχολογικά ανεβασμένος εν όψη του ταξιδιού, όπως άλλωστε όλοι. Ο Μάκης ξέρω ότι γουστάρει τρελά και αυτό, όπως και άλλα ταξίδια που έκανε στο παρελθόν και χρειάστηκαν πολύωρες οδηγήσεις. Για τον Θωμά και τον Νόντα δεν ξέρω, αλλά αφού είναι κοντινότεροι του Βασίλη, δεν αμφιβάλλω ούτε εκεί καθόλου.
    ωραία!!ωραία!!
    μάθαμε την συμπεριφορά του αφεδρόνα των "λέω πολλά πριν φύγω" :rotflmao:

και ότι είμαστε ακόμα παιδιά?, ε , αυτό μας τιμά..
    μόνο οταν σταματάς να ονειρεύεσαι γερνάς
    [τουλάχιστον μπορώ να πώ στον γιο μου να φέρει καμιά συμφοιτήτρια από το πανεστήμιο, σαν παιδί που είμαι δεν δικαιούμαι?]
    Κώστα δεν μας κάνουν το χατίρι τα κωλόπαιδα. Μόνο να τους προσφέρεις θέλουν. Ποτέ δεν το ανταποδίδουν :rotflmao:

tai
    ΓΜΤ - δίκιο έχεις, όταν μεγαλώσω, θα καταλάβω όλα όσα λές

για την ώρα, περνάω χάρτες στο Garmin Playstation μου

.....................όταν μεγαλώσω, θα καταλάβω όλα όσα λές
    .........................για την ώρα, περνάω χάρτες στο Playstation μου

Μικρούληηηηηηηηη,

μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το κάστρο της Fisher Price, το καρδουλίνι ντο-ρε-μι, τα μαχαιροπήρουνα του Μόγλη και τον αγαπημένο σου Teddy Bear για να κοιμάσαι ήσυχα το βράδυ!

ΥΓ Το ασύρματο baby monitor της Chicco, για να σε παρακολουθούμε όταν ξυπνάς το βράδυ, ενώ θα μελετούμε τα σπαστά αμορτισέρ των Περσίδων χορευτριών του beli dance...

...θα το μεταφέρω εγώ.

μην τολμήσεις εκεί να κοιτάς επίμονα και προκλητικά καμία γυναίκα, δεν κάνει...
    αν δεν θέλεις να προκαλέσεις διπλωματικό επισόδειο

Η "Σύνοδος της Αθήνας" οριστικοποιήθηκε.
    Θα λάβει χώρα την Κυριακή στον εκθεσιακό χώρο και με την ευκαιρία της έκθεσης...
    λόγοι πολλοί, κυρίως έχουνε να κάνουνε με την οργάνωση πολλών promotion κινήσεων, που πισώπλατα οργανώσαμε με την ευκαιρία της απουσίας του Βασίλη
    μεταξύ άλλων πρόκειται για φωτογράφηση, αυτόγραφα, προσχέδια του ταξιδιωτικού[!!??!!], ανοιχτή δημοπρασία μερικών συλλεκτικών κομματιών, π.χ.
    "το γνήσιο μαντήλι του Βασίλι", το κράνος του Θωμά", "αδημοσίευτες φωτογραφίες του Νόντα", "οι κάλτσες του liberec" και άλλα

ανοικτή δημοπρασία χορηγών/εταιριών εξοπλισμού μοτό/ εξοπλισμού αναβάτη/ειδικού εξοπλισμού.... όπως
    τα κράνη και κυρίως τα γραφικά τους με σχετική θεματολογία
    επικοινωνίες ασύρματες, κάμερες κράνους,
    αντιϊδρωτικά μπλουζάκια,
    χάρτες ιράν σε διάφορα μεγέθη με τις υπογραφές της Ομάδας

επιπλέον θα πωλούνται αναμνησικά καπελάκια, μπρελόκ και άλλα σουβενίρ, θα τα βρείτε όλα στο περίπτερό μας σε καλές τιμές

πιθανολογείται και έκθεση της ADV του υπογράφωντος έτοιμη για αναχώρηση [περιλαμβάνει αλουμινένιες βαλίτσες, λουκάνικο, 1/3 καταλόγου Touratech [ευγενική χορηγία], tankbag, λουκάνικο, βάση GPS και GPS ανοικτό με φορτωμένη την διαδρομή
    οι ενδιαφερόμενοι με μικρό κόστος μπορούν να ανεβούν για λίγο στην σέλλα και να χειριστούν και το GPS!!! με κλήρωση θα βγεί και ο νικητής, ο οποίος θα φορέσει και την στολή και τις μπότες, θα ανειβεί στην μηχανή όρθιος και οι συγγενείς και φίλοι μπορούν να τον βγάλουνε αναμνηστικές φωτογραφίες.
    Οι σύνεδροι θα βρίσκονται στην έκθεση από τις 10.00π.μ., θα υπάρχει γεύμα προς τιμή γνωστού adventure ταξιδιώτη [συμμετείχε πέρυσι στο "Δρόμο του Μεταξιού"] και ανταλλαγή απόψεων και χαρτών περιοχής

με λίγα λόγια, αν βρείτε κάπου γύρο στις 13-14.00 στο χώρο της έκθεσης ένα τραπέζει με γέλιο, συνδεδεμένα laptop, GPS και ανοιχτούς χάρτες και από πάνω μπύρες λουκάνικα και μουστάρδα, θα είμαστε λογικά εμείς

Θα λάβει χώρα την Κυριακή στον εκθεσιακό χώρο και με την ευκαιρία της έκθεσης...
    λόγοι πολλοί, κυρίως έχουνε να κάνουνε με την οργάνωση πολλών promotion κινήσεων, που πισώπλατα οργανώσαμε με την ευκαιρία της απουσίας του Βασίλη
    μεταξύ άλλων πρόκειται για φωτογράφηση, αυτόγραφα, προσχέδια του ταξιδιωτικού[!!??!!], ανοιχτή δημοπρασία μερικών συλλεκτικών κομματιών, π.χ.
    "το γνήσιο μαντήλι του Βασίλι", το κράνος του Θωμά", "αδημοσίευτες φωτογραφίες του Νόντα", "οι κάλτσες του liberec" και άλλα

ανοικτή δημοπρασία χορηγών/εταιριών εξοπλισμού μοτό/ εξοπλισμού αναβάτη/ειδικού εξοπλισμού.... όπως
    τα κράνη και κυρίως τα γραφικά τους με σχετική θεματολογία
    επικοινωνίες ασύρματες, κάμερες κράνους,
    αντιϊδρωτικά μπλουζάκια,
    χάρτες ιράν σε διάφορα μεγέθη με τις υπογραφές της Ομάδας

επιπλέον θα πωλούνται αναμνησικά καπελάκια, μπρελόκ και άλλα σουβενίρ, θα τα βρείτε όλα στο περίπτερό μας σε καλές τιμές

πιθανολογείται και έκθεση της ADV του υπογράφωντος έτοιμη για αναχώρηση [περιλαμβάνει αλουμινένιες βαλίτσες, λουκάνικο, 1/3 καταλόγου Touratech [ευγενική χορηγία], tankbag, λουκάνικο, βάση GPS και GPS ανοικτό με φορτωμένη την διαδρομή
    οι ενδιαφερόμενοι με μικρό κόστος μπορούν να ανεβούν για λίγο στην σέλλα και να χειριστούν και το GPS!!! με κλήρωση θα βγεί και ο νικητής, ο οποίος θα φορέσει και την στολή και τις μπότες, θα ανειβεί στην μηχανή όρθιος και οι συγγενείς και φίλοι μπορούν να τον βγάλουνε αναμνηστικές φωτογραφίες.
    Οι σύνεδροι θα βρίσκονται στην έκθεση από τις 10.00π.μ., θα υπάρχει γεύμα προς τιμή γνωστού adventure ταξιδιώτη [συμμετείχε πέρυσι στο "Δρόμο του Μεταξιού"] και ανταλλαγή απόψεων και χαρτών περιοχής

με λίγα λόγια, αν βρείτε κάπου γύρο στις 13-14.00 στο χώρο της έκθεσης ένα τραπέζει με γέλιο, συνδεδεμένα laptop, GPS και ανοιχτούς χάρτες και από πάνω μπύρες λουκάνικα και μουστάρδα, θα είμαστε λογικά εμείς

αν δεν το εχετε κάψει, τοτε το έχετε καβαλήσει και φτάνει μεχρι το Ισπαχαν :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αν δεν το εχετε κάψει, τοτε το έχετε καβαλήσει και φτάνει μεχρι το Ισπαχαν :rotflmao:
    Οχ, ένα καλό λόγο δεν έχεις και εσύ να πείς...

Σ΄αυτή τη ζωή δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα...

Δυστυχώς χωρίς 1200adv ...δεν θα μπορέσω να "κατέβω" Αθήνα για να ζήσω το σέρβις προετοιμασίας στο Ναό της BMW.

Με ψυχολογία ποδήρη...
    ...με στόμα πικρό σαν να κατάπια κατάλοιπα χημικής τουαλέτας Πακιστανικού πλοίου...
    ...αναριγώ από ζήλια!!!

Θέλω να πέσω στα γόνατα, να κλάψω σαν μικρό παιδί! Δυστυχώς δεν θ΄ακούσω το εκκλησίασμα των αρχιμηχανικών της Βαυαρέζας χορηγού...
    ...δεν θα αισθανθώ τους κατανυκτικούς ήχους των μπόξερ, το θελκτικό και μεγαλοπρεπές των εξατμίσεων και το συσταλτικό της ατμόσφαιρας ΤΟΥ Ναού!

Όσο εσείς θα είστε Εκεί...

...εγώ θα εγκλειστώ σε ψυχιατρική κλινική και θα αφεθώ στους γιατρούς να με περιλάβουν στα "κοκτέιλς" ηρεμιστικών ...για να μη καταρρεύσω...

Καλά να περάσετε

Re: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Συμμετέχοντες

1. Βασίλης (Uriah Heep)...................................BMW 1200 GS
    2. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure
    3. Nώντας (Nontas).........................................BMW 1200 GS Adventure
    4. Μάκης (ΑΤΕΝΙΣΤΗΣ).....................................BMW 1200 GS Adventure
    5. Θωμάς (TOMASKTM).....................................BMW 1150

"...σου άρεσε η ντόλτσε βίτα,
    αυτή που λεν ζωή γλυκιά
    και κάθε μέρα κατεβαίνεις,
    της κοινωνίας τα σκαλιά..."
    Σπύρος Ζαγοραίος

Ήταν αναμενόμενο με τέτοιες συναναστροφές και τόσα προξενιά τους τελευταίους μήνες...
    Την ερωτεύτηκα!
    Γερμανίδα, γεννηθείσα το 2006...
    με αξιόλογη προίκα, αν και ποτέ δεν με απασχόλησε στη ζωή μου...
    Σοβαρή, ενδιαφέρουσα, διακριτική, μέσα στο κίτρινο ταγιέρ της, γοητευτική, με ευρωπαϊκό αέρα...
    ...σαν να βγαίνω για δείπνο με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ!

Ξέρετε πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα...
    ...είμαστε συνεχώς μαζί, έχω επιστρατεύσει την "dream team" των κολακευτικών μου σχολίων και κοιταζόμαστε συνεχώς στα μάτια!

Το αποτέλεσμα είναι να μην προλάβω να το πω στην "βασίλισσα" και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε δύσκολη θέση.

Αν κάποιος ευγενικός κύριος του φόρουμ επιθυμεί σοβαρή σχέση με γαλαζοαίματη, υγιέστατη, πολυταξιδεμένη, καλή νοικοκυρά έντιμη, ικανότατη και σεμνή, ας έρθει σε επαφή με πμ μαζί μου και θα τα βρούμε...
    Θα το βοηθήσω το νέο ζευγάρι... με πολλά αξεσουάρ, πλούσια γκαρνταρόμπα κλπ κλπ. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει ηθικές αρχές, να είναι ευγενικός και τρυφερός.
    Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.

Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ.

Παρακαλώ τον Κώστα (liberec) να κλείσει ένα ραντεβού με τον χορηγό μας για να "κατέβω" για γενικό σέρβις στην Αθήνα το συντομώτερο. Kαι για λάστιχα.
    Κάποιος ευγενικός διαχειριστής, ας σβήση την λέξη "Αλήτικη" από τον τίτλο...

Δεν υπάρχει πλέον λόγος...

Ας με συγχωρέσουν... η οικογένειά μου και οι φίλοι μου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 302
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2018, 13:18
  2. Ένα ξένο βλέμμα στα τεκταινόμενα της Ελλάδος και την οικονομική κρίση...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2010, 09:50
  3. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2009, 13:23
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας