Το τριήμερο που μας πέρασε πήγαμε και μεις μια πολύ όμορφη εκδρομούλα στο Μέτσοβο (θα βάλω και κάποιες φωτό αργότερα) αλλά στον γυρισμό έγινε η στραβή!!![]()
![]()
Στην Βέροια και ενώ επιστρέφαμε στην Θεσσαλονίκη τράκαρα με έναν κουτάκια!!
Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα χάρη στον προστατευτικό εξοπλισμό αλλά μας χάλασε όλη την εκδρομή!!![]()
![]()
Μόνο κάτι μυικούς πόνους ευτυχώς! Από εξοπλισμό φορούσα μπουφάν, κράνος, γάντια, παντελόνι, μπότες και ζώνη μέσης!
Τώρα για τις συνθήκες! Είμαι στον κεντρικό δρόμο πού έρχεται από Κοζάνη για Βέροια και έχει μια διασταύρωση με αυτούς που έρχονται από Θεσσαλονίκη!Αυτός εντωμεταξύ είχε στοπ και με είδε να έρχομαι αλλά μετά είπε ότι νόμισε ότι προλάβαινε να βγεί!!
Ο δρόμος στον οποίο ήμουν εγώ είχε δύο λωρίδες και εγώ ήμουν στην αριστερή!Τον βλέπω και λέω δεν μπορεί και να βγεί θα μπει στην δεξιά! Και ο απίστευτος βγήκε επιτόπου στην αριστερή!
Φρενάρω αλλά δεν πρόλαβα και έπεσα πάνω του!
Το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι όρθιος πάνω στο διαχωριστικό πεζοδρόμιο!!
Ο τύπος υπέγραψε βέβαια ότι φταίει αυτός στα χαρτιά που κάναμε με τις ασφαλιστικές αλλά τώρα έρχεται η γραφειοκρατία...![]()
Το καλό είναι ότι είμαι σώος και αβλαβής μετά από όλα αυτά αλλά μου έχει γ@@@θει η ψυχολογία!
Το ταξίδι γενικά το έκανα διπλός με την φίλη μου αλλά ευτυχώς στο συγκεκριμένο κομμάτι που είχε υπερβολικό αέρα είχε πάει με το αυτοκίνητο φίλων που μας ακολουθούσε και ήμουν μόνος μου!![]()
![]()
Υπάρχει περίπτωση από την στιγμή που υπέγραψε ο τύπος να μου τα αλλάξει στην πορεία και να χω άλλα μετά? Όλες οι συμβουλές από ομοιοπαθείς για τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν ευπροσδεκτες!
Προσοχή ρε παιδιά κυκλοφορούν πάρα πολλοί άσχετοι εκεί έξω!![]()