Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 138

Θέμα: monster vs kawasaki er-n 650

Αρχικά δημιουργήθηκε από boom123
    το ξευτιλίσατε ρε μάγκες...ήρεμα λέμε...

ψάνχνω monster 620 04' εώς καμιά 20αριαΚ km...αλλά οι τιμές που βλέπω 5.000+ χιλίαδες με σχεδόν 40Κ Κm μου φένονται πολλά...γι αυτό κοιτάω και άλλες μηχανές αλλά τελικά ουτε να τις βλέπω δεν θέλω...
    Εαν δεν εισαι της ευθειας, και του φαναριου, και σου αρεσει μια μοτοσυκλετα διαχρονικη που ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και εαν περασουν θα ειναι πανεμορφη και κλασσικη, μια μικρη naked που θα σε φτιαχνει καθε στιγμη που την οδηγεις, με την θεση οδηγησης της, τον ηχο της, την αισθησης της, και με εντελως ξεχωριστο και μοναδικο χαρακτηρα, στριφτερη στοκ οσο δεν φανταζεσαι... δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και αλλες αρκετα καλες, απλα οχι τοσο μοναδικες οσο το Μονστερακι και με τοση αντοχη στον χρονο...

το μικρο Μονστερακι ειναι σκετη γλυκα...

με 5000-5500 euro max βρισκεις εαν εχεις υπομονη με 20.000 χλμ... απλα να γνωριζεις εαν αυτα ειναι πραγματικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
    egw kserw gia ton mpatzanaki tou filou tou ksaderfou tou sunadelfou ths katharistrias tou benzina pou einai kolhtos me ton sunadelfo mou edw kai mou eipe oti to tade mhxanaki pathainei:

1)

2)

3)

4)

5)

...
    To τάδε δε ξέρω τι προέλευσης είναι αλλα για να λές οτι βγάζει πολλά προβλήματα ίσως να είναι Ιταλικό! :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
    m'aresei pou to les kai fwnaxta oti einai giapwnezikh h miza....

san na paradexesai oti malakies kanoun KAI oi giapwnezoi!!

oso gia to grezi, fainetai eixes polla mhxanakia kai malista tous allazes esu ta ladia kai ksereis......

enas enas oi pelates.... den sas prolabainw....

To λέω φωναχτά γιατι το μηχανάκι ήθελε καρβουνάκια κ στη Ντουκάτι δε πούλαγαν καρβουνάκια παρά μόνο ολόκληρη τη μίζα! και έκανε ?600 και δε την είχαν κ στόκ κ έπρεπε να την παραγγείλει! αλλα πάλι καλα που ταίριαξε ο μάστορας καρβουνάκια απ τη σουτζούκι και γλύτωσε το τσεκούρωμα!

τα λάδια στα μηχανάκια μου τα αλλάζω εγώ και δεν έχουν βγάλει γρέζι ποτε! ! ! ίσως να έπεσα σε χαλασμένη τάπα χωρις μαγνήτη δε ξέρω!

ο πελατης έχει πάντα δίκιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1
    Esy etsi ebales fwtia stin malaki@ pou exeis ston avatar. Koita kopelia, ektos apo podilata se ayton ton kosmo yparxoyn kai mhxanes... Mexri na kabalhseis kamia, kapse tis epiloges soy kai ksekina apo thn arxh. Giati apo an8rwpakia poy monizoun, o kosmos einai gematos. Apo aftous pou kseroun exoume elleipsh...
    για τη φωτιά στη μαλακία να σαι σίγουρος οτι αν μπορούσα θα την έβαζα! έτσι για να γουστάρω! όχι γιατι δε θα παίρνει μπρος!

όταν λες μηχανές τη μηχανές εννοείς? εσωτερικής καύσεως ή μηχανές εξωτερικής καύσεως!?
    κάνε μας μια διευκρίνηση ρε παλικάρι γιατί εγω δυστυχώς μόνο ποδήλατο με μια βοηθητική ξέρω!

ΥΓ: Σε μερικές μέρες θα βγάλω και τη βοηθητική και θα κάνω και χωρίς χέρια!

ΥΓ2: δεν είμαι κοπελιά
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Φιλαράκο Vourkoufales
    Επειδή πολλά λές ,αν θές να πείς κατι σε βάρος Οποιασδήποτε Ducati ,μπορείς να πάς στίς Αντιπαραθέσεις και εκεί να γράψεις ότι μαλα@α θές.Αν δέν την πάς την συγκεκριμένη μάρκα ,μεγιά σου με χαρά σου.Ο άνθρωπος ψάχνει για ενα monsterακι και θέλει μία σύγκριση με το er .Eσύ το σκισες το θέμα.Πές ποιό του προτείνεις εσύ,πές για ποιούς λόγος και τέλος.
    Multistrada 620
    Moto Guzzi Stelvio 1200

Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosDuc
    Φιλαράκο Vourkoufales
    Επειδή πολλά λές ,αν θές να πείς κατι σε βάρος Οποιασδήποτε Ducati ,μπορείς να πάς στίς Αντιπαραθέσεις και εκεί να γράψεις ότι μαλα@α θές.Αν δέν την πάς την συγκεκριμένη μάρκα ,μεγιά σου με χαρά σου.Ο άνθρωπος ψάχνει για ενα monsterακι και θέλει μία σύγκριση με το er .Eσύ το σκισες το θέμα.Πές ποιό του προτείνεις εσύ,πές για ποιούς λόγος και τέλος.
    αντε ν απαντήσω κ κάπου σοβαρα!

το ΕΡ είναι μια μοτοσικλέτα βάλιου φορ μάνεη και το Μάνστερ είναι μια μοτοσικλέτα βάλιου φορ μούρη!

το Μάνστερ είναι μια εκκεντρική και στιλάτη μοτοσικλέτα της γυμνής κατηγορίας με μερικά ελαττώματα τα οποία ο εκάστοτε αγοραστής τα γνωρίζει κ τα ανέχεται γτ γουστάρει!

το ΕΡ6ν είναι μια μοτοσικλέτα που κατατάσσεται στα γυμνά και είναι φτιαγμένη να λειτουργεί ως εργαλείο μετακίνηση πηγαίνοντας σε κ λίγο ποιο μακρυά!!!

η επιλογή ειναι του αγοραστή αν θέλει να πάρει μια μοτοσικλέτα που να πατάει τη μίζα και να παίρνει μπροστά πάντα και φεύγει και να μη τον νοιάζει να την έχει μπιμπελό και ναι έχει κ μια υποτυπώδη εμφάνιση ή μια μοτοσικλέτα μόνο εμφάνιση! ! !

Δεν πληρώνω εγω κ δε με νοιάζει!

Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales

το ΕΡ είναι μια μοτοσικλέτα βάλιου φορ μάνεη και το Μάνστερ είναι μια μοτοσικλέτα βάλιου φορ μούρη!

το Μάνστερ είναι μια εκκεντρική και στιλάτη μοτοσικλέτα της γυμνής κατηγορίας με μερικά ελαττώματα τα οποία ο εκάστοτε αγοραστής τα γνωρίζει κ τα ανέχεται γτ γουστάρει!

το ΕΡ6ν είναι μια μοτοσικλέτα που κατατάσσεται στα γυμνά και είναι φτιαγμένη να λειτουργεί ως εργαλείο μετακίνηση πηγαίνοντας σε κ λίγο ποιο μακρυά!!!

η επιλογή ειναι του αγοραστή αν θέλει να πάρει μια μοτοσικλέτα που να πατάει τη μίζα και να παίρνει μπροστά πάντα και φεύγει και να μη τον νοιάζει να την έχει μπιμπελό και ναι έχει κ μια υποτυπώδη εμφάνιση ή μια μοτοσικλέτα μόνο εμφάνιση! ! !

http://www.ducati.com/bikes/techcafe...neous&artID=11

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Πολύ αντικειμενικό!!!

Προσέξατε ότι μόνο οι ducatisti μπαίνουν στον κόπο να κάνουν τέτοιες δηλώσεις? Οι Ιάπωνες δεν έχουν την ανάγκη να αποδείξουν τίποτε! Οι διαφορές που λέει ο τύπος είναι οι διαφορές I4 και L κινητήρων! Απο που και ως πού ενας κινητήρας που δουλεύει πάνω απο τις 8000 δεν προσφέρει συγκινίσεις?? Anyway...
    Στο θέμα μας τώρα, το παρόν λίνκ πιστεύω είναι εντελώς οφ τόπικ. Τί σχέση έχουν οι τετρακύλινδροι με τον I2 του Er6N!!! Δεν νομίζω να μην συγκρίνεται η ροπή και ιπποδύναμη του Er με το Monster!!
    Για περιφεριακά το Er είναι μια χαρά στημένο. Φίλε αν ενδιαφέρεσαι ακόμη για μια απο τις δύο μηχανές κάνε ένα test drive και τις δύο και αποφάσισε! Αν σου κάθονται και οι δύο το ίδιο, πάρε την πιο όμορφη κατ'εσένα! Καλές αγορές
    Chris

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Και για του λόγου το αληθές:

Kawasaki ER-6n ABS 2007:

Power: 71.07 HP (51.9 kW)) @ 85000 RPM
    Torque: 66.00 Nm (6.7 kgf-m or 48.7 ft.lbs) @ 7000 RPM

Ducati Monster 695 2007:

Power: 72.01 HP (52.6 kW)) @ 8500 RPM
    Torque: 61.00 Nm (6.2 kgf-m or 45.0 ft.lbs) @ 6200 RPM
    Chris

και ? :hypnotize

τι σχέση έχει αυτό με αυτό που έκανες Quote!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Αν σου κάθονται και οι δύο το ίδιο, πάρε την πιο όμορφη κατ'εσένα! Καλές αγορές
    Αυτό μόνο κ μόνο για να τις δει οδηγικό γτ εμφανισιακά είναι εντελώς υποκειμενικό!

το ήδη υπάρχον μάνστερ εμενα προσωπικά δε με εντυπωσιάζει κ τόσο! το ΕΡ είναι ποιο όμορφο!
    Αυτο που θα βγάλουν είναι πανέμορφο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales

Κοιτα... επειδη μας ζαλισες τα παπαρια και βαρεθηκα διαβαζω μαλακιες...

πληροφοριακα...

εχουν περασει απο τα χερια μου 2 ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ, τα οποια κυκλοφορουν πιστα και δρομο ακομα, εχουν 80.000 χλμ το ενα και 45.000 χλμ το αλλο, συνεχως στο ΞΕΣΚΙΣΜΑ, συνεχως σε trackday, ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ μια και γραφουν ΣΠΙΤΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΒΟΛΤΕΣ-ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ-ΠΙΣΤΑ 15.000-20.000 χλμ τον χρονο....

απο το 2003 μεχρι σημερα ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ εκτος τα αναλωσιμα.... ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ που λιγα naked εχουν, ΣΤΡΙΒΟΥΝ οπως μονο ενα NTΟΥΚΑΤΙ μπορει, και με την αισθηση και την μαγεια που το κανει...

δεν ξερω εαν ειναι καλο η οχι το ER, μια χαρα μηχανακι μπορει να ειναι... δεν εχω τιποτα εναντιον του, συμπαθητικο μου ειναι, απλα δεν ειναι Ντουκατι ΜΟΝΣΤΕΡ και ουτε θα γινει.... αλλωστε δεν εχει την ιστορια 15 χρονων που εχει το ΜΟΝΣΤΕΡ... ενα ΜΟΝΣΤΕΡ ειναι το ιδιο εμφανισιακα και υπαρχει απο το 1992, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ... εξακολουθει να ειναι πανεμορφο, ισως οχι για ολους αλλα για τον περισσοτερο κοσμο, 15 χρονια μετα, οπως εστριβε πριν 15 χρονια στριβει και τωρα, δηλαδη αξεπεραστο... για να δουμε το 2020 που θα ειναι το ΕR και τι οδηγικες δυνατοτητες η ικανοτητες θα εχει σε σχεση με τα μηχανακια του 2020, 15 χρονια μετα, οσο ειναι και το Μονστερ και μετα τα λεμε...

ΛΟΙΠΟΝ...

ΕΧΕΙΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ ΕΣΥ? ... ΕΧΕΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 50-60.000 χλμ... ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΚΙΣΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ, ΠΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΛΜ? ...

εαν οχι, εαν δεν ειχες ποτε Μονστερ και μαλιστα να το ζησεις μερικα χρονια, τοτε τραβα και κανε καμια αλλη δουλεια και ασε να μιλησουν αυτοι που τα Μονστερ τους εχουν γραψει αυτα και 125.000 χλμ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ, εχουν κανει και 900-1000 γυρους με αυτα στις πιστες, εχει φαει και μερικες γαματες τουμπες στο ξεσκισμα τους, και πολλα αλλα και συνεχιζουν ΑΚΑΘΕΚΤΑ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ, ΣΤΡΙΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2005_09_08_bikepics-425281-800.jpg 
Προβολές:	500 
Μέγεθος:	84,2 KB 
ID:	125278

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

ΛΟΙΠΟΝ...

ΕΧΕΙΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ ΕΣΥ? ... ΕΧΕΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 50-60.000 χλμ... ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΚΙΣΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ, ΠΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΛΜ? ...
    [/B]
    γιατι ειχες εσυ ερ??????
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1
    Esy etsi ebales fwtia stin malaki@ pou exeis ston avatar. Koita kopelia, ektos apo podilata se ayton ton kosmo yparxoyn kai mhxanes... Mexri na kabalhseis kamia, kapse tis epiloges soy kai ksekina apo thn arxh. Giati apo an8rwpakia poy monizoun, o kosmos einai gematos. Apo aftous pou kseroun exoume elleipsh...
    δλδ εκτος απο τα ντουκατια ολα τα αλλα ειναι ποδηλατα?

οτι να ναι :hypnotize
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    γιατι ειχες εσυ ερ??????
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡ ΧΑΛΑΕΙ? ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡ? ...

my 45.000 km stock Monster

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2006_02_22_bikepics-527216-800.jpg 
Προβολές:	488 
Μέγεθος:	73,4 KB 
ID:	125280

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 vs Kawasaki ER-6F
    από theodore_tsi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 21:29
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. kawasaki er-6f vs honda cbf600s
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 08:48
  4. Kawasaki er-500
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •