γιατί ακομα και τα μηχανάκια της προκοπής ξεπερνιούνται καποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γιατί τελικά σε αυτό το φόρουμ, όποτε γίνεται συζήτηση για ένα μηχανάκι της προκοπής (όπως το Africa)![]()
γιατί ακομα και τα μηχανάκια της προκοπής ξεπερνιούνται καποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γιατί τελικά σε αυτό το φόρουμ, όποτε γίνεται συζήτηση για ένα μηχανάκι της προκοπής (όπως το Africa)![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
θα σου απαντήσω μόλις συμβουλευθώ την προσωπική μου μπάνκα με τα emoticons....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί ακομα και τα μηχανάκια της προκοπής ξεπερνιούνται καποτε![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
θα σου απαντήσω μόλις συμβουλευθώ την προσωπική μου μπάνκα με τα emoticons....![]()
άσε μας ρε Σωτήρη...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αφημένο σε έχω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
άσε μας ρε Σωτήρη...![]()
You BETA believe...
8.500 την δίνουν νομίζω.
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/
Πουλήθηκε πριν λίγο.Ευχαριστώ για τα καλορίζικα
.Μπορείτε να συνεχίσετε να τσακώνεστε ελεύθερα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
KTM 990 adventure, BMW F800GS..
& στη τελική η Άφρικα για μένα ήταν πάντα χάλια. Απλά όπως είπα έπιασε για άλλους λόγους.
Μη μου πεις ότι έστριβε ή φρέναρε αυτό το πράγμα.![]()
![]()
Mike πληροφορική-μαθηματικά ξέρεις. Βάλε την τιμή του 990, του F800GS και της Άφρικα τώρα, τι μπορεί να κάνει η καθεμία και σε ποιο βαθμό και ξανακάνε τη σύγκριση.
Τώρα για το αν στρίβει-φρενάρει μπορεί να στο εξηγήσει καλύτερα ο crk (είμαι σίγουρος ότι θα έχει τη καλή διάθεση)
---Dum spiro, spero---
κάνεις το κλασσικό λάθος... αντί να συγκρίνεις μηχανάκι, συγκρίνεις οδηγικές ικανότητεςΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
Τώρα για το αν στρίβει-φρενάρει μπορεί να στο εξηγήσει καλύτερα ο crk (είμαι σίγουρος ότι θα έχει τη καλή διάθεση)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η Afrika δεν φρενάρει και δεν στρίβει και δεν πάει βήμα.....
Από θαύμα κυκλοφορουν τόσες ακόμα ανα την υφήλιο.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κάνεις το κλασσικό λάθος... αντί να συγκρίνεις μηχανάκι, συγκρίνεις οδηγικές ικανότητες![]()
Τώρα ξανασκέψου αυτό που έγραψες......
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα ξανασκέψου αυτό που έγραψες......![]()
(συνήθως σκέφτομαι τι γράφω)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κάνεις το κλασσικό λάθος... αντί να συγκρίνεις μηχανάκι, συγκρίνεις οδηγικές ικανότητες![]()
Ίσα ίσα, ένας έμπειρος και καλός οδηγός, μπορεί να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για το αν ένα μηχανάκι στρίβει-φρενάρει.
---Dum spiro, spero---
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Mike πληροφορική-μαθηματικά ξέρεις. Βάλε την τιμή του 990, του F800GS και της Άφρικα τώρα, τι μπορεί να κάνει η καθεμία και σε ποιο βαθμό και ξανακάνε τη σύγκριση.
& στην εποχή της η Africa ήταν αντίστοιχα ακριβή. Δε θα συγκρίνουμε τις τιμές που τις βρίσκεις τώρα μεταχειρισμένες.
Εγώ απλά αυτό που λέω είναι ότι ήταν υπερεκτιμημένο κατά πολύ αυτό το μηχανάκι.
Υπήρχαν άλλα καλύτερα στην εποχή τους. Προσωπική άποψη & πάλι.
& στη τελική σχεδόν όλα τα μηχανάκια εκείνης της δεκαετίας ήταν σχετικά "αξιόπιστα".
Δηλαδή τι δεν είχε το Kle, ή το KLR.
![]()
Για πες στο Χρήστο τι προτιμάει από τα 2. Το 990 ή το Africa....?Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ίσα ίσα, ένας έμπειρος και καλός οδηγός, μπορεί να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για το αν ένα μηχανάκι στρίβει-φρενάρει.
Γιατί θυμάμαι ότι ήθελε πολύ να αγοράσει το 950.![]()
Ναι, αλλά εδώ δε μας νοιάζει τι μπορεί να κάνει ο οδηγός αλλα το μηχανάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ίσα ίσα, ένας έμπειρος και καλός οδηγός, μπορεί να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για το αν ένα μηχανάκι στρίβει-φρενάρει.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais