Σελίδα 46 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    μιλαμε για το υδροψυκτο παντα,ετσι?
    Επειδή σε βλέπω ότι ανησυχείς, με το αερόψυκτο έχω ανοίξει με 2 ER-6N. Αν σε καλύπτει από γκάζια το ER, δε θα έχεις πρόβλημα και με το Bandit. Είναι ίσως το ίδιο, ίσως λίγο γρηγορότερο.
    Για να μάθεις αν κάπου έχει στοκ, πάρε τηλέφωνο τα κεντρικά του Σφακιανάκη, πες τι θέλεις και πες τους να κοιτάξουν εκείνοι στους εμπόρους τους. Ή πέρνα από μια έκθεση της αντιπροσωπείας.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Κοντεύω 20,000 αλλά δεν είναι από τον κινητήρα ο θόρυβος. ΟΚ το μοτέρ έχει πολλούς θορύβους λόγω αερόψυξης και γενικά παλιάς τεχνολογίας και μεγάλων ανοχών, ειδικά οταν είναι κρύο, αλλά αυτό που ακούγεται στο δικό μου είναι συντονισμός των πλαστικών του fairing. Τεντωτήρας "φαγωμένος" τόσο νωρίς, δεν παίζει. Εξάλλου πριν λίγο καιρό έκανα το σέρβις των 18000, θα το άκουγε και ο μηχανικός μου. Μήπως λέω, ο μάστορας σου βρήκε τρόπο να βγάλει κανένα ταληράκι παραπάνω; Εκτός και αν έχεις πολλά περισσότερα χιλιόμετρα, τι να πω.
    Μάλλον το 2ρο!!Ο μάστορας είναι από τους πιο εντάξει που έχω γνωρίσει &πάνω απ΄όλα σωστός στη δουλειά του,πράγμα σπάνιο στις μέρες μας!Εχω πολλά χλμ., το ΄χω λιώσει στα χλμ.!!44.000!!!

απο επιδωσεις με το er ειμαι απλα ευχαριστημενος οχι πως αν ειχα περισσοτερα θα με χαλαγε....
    αν το bandit ειναι στα ιδια επιπεδα κ λιγο πιο πανω θα ειμαι οκ ετσι κι αλλιως δεν θα το παρω για 10 χρονια!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    μιλαμε για το υδροψυκτο παντα,ετσι?
    εχει ερθει το κοκκινο αλλα χωρις abs?
    τι χλμ εχει του αδερφου σου κ ποσο περιπου το ζηταει?αν μπορεις να το στειλεις κ καμια φωτο θα ηταν ακομη καλυτερα!
    Δεν το πουλαει φιλε μου.Συγνωμη αν εδωσα αυτην την εντυπωση, λιγο χιουμορ εκανα αλλα δεν περασε με τον γραπτο λογο.

Παλαιό μέλος
    Σκεφτομαι να βαλω εξατμιση και ειμαι μεταξυ Mivv suono και yoshimura. Τι προτινετε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Δεν το πουλαει φιλε μου.Συγνωμη αν εδωσα αυτην την εντυπωση, λιγο χιουμορ εκανα αλλα δεν περασε με τον γραπτο λογο.
    o.k. κανενα προβλημα ετσι κι αλλιως καινουργιο θα παρω!
    απλα ηθελα να δω ποσο πεφτει η τιμη στο μτχ.
    οσο για την εξατμηση , δεν εχω δει τις αλλες αλλα προτιμο τη yosi με τα 1000!

Αν ρωτάς από θέμα απόδοσης, όλες στα ίδια είναι πάνω κάτω όταν φοράνε τις νόμιμες τάπες για το θόρυβο. Και όταν δε τις φοράνε, τραγική διαφορά μεταξύ τους δεν υπάρχει, οπότε απλά διάλεξε τι σου πάει στο μάτι και στην τσέπη λίγο παραπάνω... Καλοφόρετες!

Απλά να έχεις στα υπ'όψη ότι σε γενικές γραμμές, η εξάτμιση από μόνη της δεν κάνει μεγάλες διαφορές, θέλει και φίλτρο και πρόγραμμα για να αποδόσει τα μέγιστα.

Πες με τωρα οτι στο καινουριο Ληστη, δε του παει η Yoshi... :smilea:

Γκ@υλα ειναι

βεβαια στη φωτο δειχνει το γυμνο, αλλα καταλαβαινετε τη εννοω!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	yoshi1.jpg 
Προβολές:	589 
Μέγεθος:	56,6 KB 
ID:	124931
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος
    Η yoshimura ειναι λιγο πιο ωραια αλλα και η MIVV ειναι πιο μαζεμενη και πιο φθηνη. Απο ηχο που εχει στο site της MIVV μου αρεσει παρα πολυ. Την γιαπωνεζα δεν την εχω ακουσει.

http://i85.photobucket.com/albums/k7...os/S030L7a.jpg
    http://i85.photobucket.com/albums/k7...os/S030L7b.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Κοντεύω 20,000 αλλά δεν είναι από τον κινητήρα ο θόρυβος. ΟΚ το μοτέρ έχει πολλούς θορύβους λόγω αερόψυξης και γενικά παλιάς τεχνολογίας και μεγάλων ανοχών, ειδικά οταν είναι κρύο, αλλά αυτό που ακούγεται στο δικό μου είναι συντονισμός των πλαστικών του fairing. Τεντωτήρας "φαγωμένος" τόσο νωρίς, δεν παίζει. Εξάλλου πριν λίγο καιρό έκανα το σέρβις των 18000, θα το άκουγε και ο μηχανικός μου. Μήπως λέω, ο μάστορας σου βρήκε τρόπο να βγάλει κανένα ταληράκι παραπάνω; Εκτός και αν έχεις πολλά περισσότερα χιλιόμετρα, τι να πω.
    ιδιο προβλημα ειχα και στο δικο μου και τελικα ο θορυβος προερχοταν απο τους προβολεις οι οποιοι ειχαν λασκαρει τα βιδακια τους και σε καποιες στροφες ετριζαν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bandit3q.jpg 
Προβολές:	566 
Μέγεθος:	51,1 KB 
ID:	125014

Γεια σας παιδια πολυ ενδιαφεροντα τα οσα λετε, καθως ενδιαφερομαι να αγορασω το bandit.
    Αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι οι προσφορες που κανουν τα μαγαζια στα δωρα τους. Εχωντας κανει μια μικρη ερευνα αγορας στην Θεσσαλονικη μεχρι στηιγμης την καλυτερη προσφορα τιμης μου την εκανε αυτος που εχει ιδιο ονομα με τον τραγουδιστη τον Τ....
    Ηθελα μια γνωμη αν συμφερει να αγορασεις τελικα μηχανη απο Αθηνα καθως απο περιοδικα και site βλεπω οτι τα δωρα που δινουν ειναι εως ενα βαθμο επωνυμα και απαραιτητα.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runner_800
    Γεια σας παιδια πολυ ενδιαφεροντα τα οσα λετε, καθως ενδιαφερομαι να αγορασω το bandit.
    Αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι οι προσφορες που κανουν τα μαγαζια στα δωρα τους. Εχωντας κανει μια μικρη ερευνα αγορας στην Θεσσαλονικη μεχρι στηιγμης την καλυτερη προσφορα τιμης μου την εκανε αυτος που εχει ιδιο ονομα με τον τραγουδιστη τον Τ....
    Ηθελα μια γνωμη αν συμφερει να αγορασεις τελικα μηχανη απο Αθηνα καθως απο περιοδικα και site βλεπω οτι τα δωρα που δινουν ειναι εως ενα βαθμο επωνυμα και απαραιτητα.

Γενικα στο Bandit δε δινουν πολλα πραγματα γιατι το κερδος τους ειναι μικρο
    Γνωμη μου ειναι πως αν ψαχτεις θα βρεις φτηνοτερα και καλυτερα αξεσουαρ απο αυτα της "προσφορας" .
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος
    Γνωριζει κανεις αν το POWER COMMANDER III USB πρεπει να ειναι συγκεκριμενο για καθε μοντελο;Δεν μιλαω για την χαρτογραφηση που απο οτι εχω καταλαβει την αλλαζεις αλλα σαν hardware.

Το πιο τρελο που ακουσα απο πωλητη σε αντιπροσωπο της susuki στην Θεσσαλονικη οταν του ειπα οτι ενδιαφερομαι για το bandit ,ηταν πως το συγκεκριμενο μοντελο επιβαρυνεται με επιπλεον εξωδα συναρμολογησης 200 ευρω. δηλαδη 6350 +200 και για δωρα ουτε που να το σκεφτεσαι.
    Μιλαμε ο ανταγωνισμος στην αγορα μοτοσυκλετας στη Θεσσαλονικη σκιζει.
    Διαβαζω στην σελιδα του μοτο Βινιος για τα δωρα που δινει, ισχυ κατι τετοιο οπως τα δειχνουν, γιατι αν οντως ισχυει νομιζω οτι αξιζει να αγορασει καποιος μηχανη απο το συγεκριμενο καταστημα. Τι γνωμη εχεται:

Και εγώ τα ίδια τραβούσα όταν έψαχνα να αγοράσω το bandit.Και εγώ σκέφτηκα κάποιους στην Αθήνα.Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θα δημιουργήθεί κάποιο πρόβλημα και θα είσαι 600km μακριά από αυτον που το αγόρασες?
    Πράγματι και εγώ άκουσα πολλά κουλά από τους βόρειους αντιπροσώπους μας.Το δέλεαρ όμως αγοράς μετρητοίς είναι πολύ σημαντίκό.Βασικά αν και το είπα και άλλη φορά σε μία πιο νεκρή περίοδος (Οκτωβριος - Ιανουάριος) μπορείς να κάνεις τα καλύτερα παζάρια.Τώρα άρχισαν να ανεβαίνουν οι πωλήσεις τους και είναι πιο δύσκολα για τον πελάτη.
    Giorgos

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •