Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 110

Θέμα: Δημοκρατικά Πολιτεύματα - Λέμε τώρα

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μήπως λέω, μήπως έχουμε ξεφύγει από το αρχικό θέμα?
    Μήπως πρέπει να διαχωριστεί το όλο thread σε 2 συζητήσεις?
    Γιατί ξεκινάει με Κίνα & καταλήγει σε Χίτλερ & εξωγήινους. Βέβαια μια κουβέντα δε μπορεί να περιοριστεί, αλλά & πάλι....

η διαδικασία αυτή λεγεται THREAD HIJACKING!!!!!

μια ορολογία που ειναι καιρος πια να μπει στο λεξιλόγιο του moto.gr....

:rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    η διαδικασία αυτή λεγεται THREAD HIJACKING!!!!!

μια ορολογία που ειναι καιρος πια να μπει στο λεξιλόγιο του moto.gr....

:rotflmao:
    ALL OF YOUR THREADS ARE BELONG TO US!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	all.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	80,7 KB 
ID:	125184
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ALL OF YOUR THREADS ARE BELONG TO US!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

yo'r da man!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Συνεχίστε τις μαλακιούλες και όταν πλακώσουν οι Νεφελίμ, έχετε να φάτε μια καρφάρα νααααααα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Συνεχίστε τις μαλακιούλες και όταν πλακώσουν οι Νεφελίμ, έχετε να φάτε μια καρφάρα νααααααα
    μαλιστα...

Η παρεμβολη που εκανα στο θεμα δεν ειναι ασχετη και να σημειωσω οτι δεν αναφερθηκα σε εξωγηινους. div400, κατανοω την αντιδραση σου, μια κ εγω πριν το ψαξω το θεμα , τον Λιακο τον εβλεπα ετσι οπως τον βλεπεις εσυ και πολλοι αλλοι. Επικεντρωσου εκει που αναφερομε και μην βιαζεσε να βγαλεις συμπερασματα. Αξιζει να διαβασετε τα συγκεκριμενα βιβλια. Αν δεν θελετε να τ αγορασετε καποιος θα τα εχει να σας τα δανεισει. Αν σας φανουν παπαριες βγειτε με επιχειρηματα και σκιστε και αυτον κ εμενα και οσους τα πιστευουν. Μολις τα διαβασετε θα καταλαβετε τι λεω και επισης θα καταλαβετε πολλα που παιζουν γυρωσας που δεν δινατε σημασια, η δινατε για λιγο αλλα το ξεπερναγατε μολις δεν περνατε αμεση απαντηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φιλε αμα συνεχισεις σε αυτο το υφος ενεργοποιω μια το μπεβατρον και γινονται ολοι ψητοι εκτος απο τους Ελληνες (τους πραγματικους οχι τους φεικ) και τις κατσαριδες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Το υφος μου ειναι σοβαρο και φιλικο παραλληλα. Σας μιλαω ειλικρινα πως μπηκα στην συζητηση καλοπροαιρετα γιατι το εχω ψαξει το θεμα. Δεν το παιζω ουτε ξερολας ουτε μπηκα να πουλησω μουρη. Αν διαβασετε αυτα που σας προτινω θα παθετε πλακα και θα δειτε πραγματα που δεν τα φανταζεστε , προς οφελος σας. Αν θελετε να το γελιοποιησετε, εγω δεν θα χαλαστω. Απλως θα βλεπετε τα πραγματα οπως σας εχουν εκπαιδευση απο τα παιδικα σας χρονια οι κουμανταδοροι του πλανητη και οι δημιουργοι των πολιτικων συστηματων, οι οποιοι ξανατονιζω δεν ειναι ανθρωποι, αλλα ουτε και φιλανθρωποι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Το υφος μου ειναι σοβαρο και φιλικο παραλληλα. Σας μιλαω ειλικρινα πως μπηκα στην συζητηση καλοπροαιρετα γιατι το εχω ψαξει το θεμα. Δεν το παιζω ουτε ξερολας ουτε μπηκα να πουλησω μουρη. Αν διαβασετε αυτα που σας προτινω θα παθετε πλακα και θα δειτε πραγματα που δεν τα φανταζεστε , προς οφελος σας. Αν θελετε να το γελιοποιησετε, εγω δεν θα χαλαστω. Απλως θα βλεπετε τα πραγματα οπως σας εχουν εκπαιδευση απο τα παιδικα σας χρονια οι κουμανταδοροι του πλανητη και οι δημιουργοι των πολιτικων συστηματων, οι οποιοι ξανατονιζω δεν ειναι ανθρωποι, αλλα ουτε και φιλανθρωποι.
    καταρχήν ο gcrook απαντα σε αλλον, οχι σε σενα φιλε μου....

επίσης ζητω συγνώμη αν με την προσπάθεια χιουμοριστικής παράθεσης επιχειρηματων προσβαλλα τα πιστευω σου ή την κοσμοθεωρία σου....δικαιωμα σου να πιστευεις οτι εσυ κρινεις οτι ειναι αληθεια!

αλλα πραγματικά τωρα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    .... κουμανταδοροι του πλανητη και οι δημιουργοι των πολιτικων συστηματων, οι οποιοι ξανατονιζω δεν ειναι ανθρωποι ...
    αυτο με βάση ποια στοιχεία (hard evidence που λενε) το πιστευεις?

div400 δεν με προσβαλες ουτε εσυ ουτε κανενας σας. Αυτα που λεω και πιστευω, δεν θα τα τεκμηριωσω εδω μεσα, γιατι δεν θα ωφελησω κανεναν. Σκοπος μου ειναι να σας τσιγκλισω να ασχοληθειτε γιατι πιστευω πως αξιζει τον κοπο. Ειμαι σιγουρος οτι εχετε αναπαντητα ερωτηματα και αποριες για τον κοσμο που μας περιβαλει που δεν καλυπτοντε ουτε απο θρησκιες ουτε απο πολιτικα πολιτευματα. Βλεποντας ομως πως δεν σας βγαζουν πουθενα, και με τον φοβο μην τρελαθητε αμα το πολυψαξετε περνετε μια αναμασημενη θεωρια απο αυτες που επικρατουν και την λανσαρετε σαν αποψη. Αυτο το λεω γιατι κ εγω το εκανα για χρονια και χαιρομουνα κιολας που εχω αποψη. Βρηκα χρονο ομως και ασχοληθηκα και ειπα πως τιποτα δεν θ αφηνω αναπαντητο και θα τοψαχνω μεχρι να βρω λογικη απαντηση. Δεν θα γινω περισοτερο σαφης εδω μεσα αλλα θα επιμεινω να τοψαξετε. Οποιος ψαχνει βρισκει. Οποιος χτυπαει θα του ανοιξει καποιος.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εδώ τη δώσαμε στον Χίτλερ το 1936 (η πρώτη τελετή αφής έγινε τότε...), οι κινέζοι μας πείραξαν;

Ο Μεταξας εσφαξε ολα τα κατσικια της αττικης (18000)κι εστειλε τα δερματα στη Γερμανια για να γινουν μποτες για τη βερμαχτ.Ηταν ετοιμος να δωσει κωλο(προσπαθησε αλλα δεν του βγηκε),δεν θα εδινε τη φλογα στο ινδαλμα του?
    Ο μπουλης υπογραφει εμπορικες συμφωνιες με τους κινεζους.Για φαντασου να τους ελεγε πως δεν τους δινει τη φλογα?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

συγνωμη κιολας , αλλα πεζει ρολο αν θα δωσουμε την φλογα η οχι ?

αν δεν την δωσουμε εμεις "αυτοι" ολυμπιακους αγωνες θα κανουν & θα "ψωνισουν" φλογα

απ΄αλλου ,

αυτο που μπορουμε να κανουμε ομως ειναι να μην συμμετασχουμε στους ολυμπιακους

αγωνες ως διαμαρτυρια - καταγγελια σε καθε ενα κρατος - ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ - που καταπατα

η στερει

ανθρωπινα δικαιωματα , τουλαχιστον διεθνως θα εχουμε κανει γνωστη την θεση μας ,

με τις οποιες συνεπειες...........

γνωμη μου ετσι ................

load runner

Ρε παιδια η φλογα δεν συμβολιζει πλεον τιποτα αλλο περα απο μια παγκοσμια μπιζνα....Μας πειραζει δεν μας πειραζει....Καθε δευτερολεπτο πεθαινουν παιδακια σε ολο τον πλανητη....Απο την εναρξη του πολεμου στο Ιρακ εχουν σκοτωθει 1,000,000 Ιρακινοι....Στον εμφυλιο μεταξυ Χουτου και Τουτσι αλλοι τοσοι....Το εισοδημα των 20 πλουσιοτερων ανθρωπων στον κοσμο το εχουν συνολικα το πανω απο 1,000,000,000 φτωχοτεροι ανθρωποι στον κοσμο που ζουν με λιγοτερο απο 1$ την μερα....Δηλαδη γυρω στα 50-60 λεπτα του ευρω....

Δεν με ενδιαφερουν οι Ολυμπιακοι αγωνες αφου δεν αντιπροσωπευουν απολυτως τιποτα σημερα....Δεν εδωσα καν σημασια οταν εγιναν στην Ελλαδα εκτος απο το γεγονος οτι τους χρυσοπληρωσαμε,δεν δινω δεκαρα ουτε θα παρακολουθησω αυτους που θα γινουν στην Κινα....

Δεν με αφορα το πανηγυρι.....Δεν πρεπει να αφορα και εσας....Εκτος και αν ξαναγυρισει στον τοπο του μονιμα και υπο αλλες προυποθεσεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ρε παιδια η φλογα δεν συμβολιζει πλεον τιποτα αλλο περα απο μια παγκοσμια μπιζνα....Μας πειραζει δεν μας πειραζει....Καθε δευτερολεπτο πεθαινουν παιδακια σε ολο τον πλανητη....Απο την εναρξη του πολεμου στο Ιρακ εχουν σκοτωθει 1,000,000 Ιρακινοι....Στον εμφυλιο μεταξυ Χουτου και Τουτσι αλλοι τοσοι....Το εισοδημα των 20 πλουσιοτερων ανθρωπων στον κοσμο το εχουν συνολικα το πανω απο 1,000,000,000 φτωχοτεροι ανθρωποι στον κοσμο που ζουν με λιγοτερο απο 1$ την μερα....Δηλαδη γυρω στα 50-60 λεπτα του ευρω....

Δεν με ενδιαφερουν οι Ολυμπιακοι αγωνες αφου δεν αντιπροσωπευουν απολυτως τιποτα σημερα....Δεν εδωσα καν σημασια οταν εγιναν στην Ελλαδα εκτος απο το γεγονος οτι τους χρυσοπληρωσαμε,δεν δινω δεκαρα ουτε θα παρακολουθησω αυτους που θα γινουν στην Κινα....

Δεν με αφορα το πανηγυρι.....Δεν πρεπει να αφορα και εσας....Εκτος και αν ξαναγυρισει στον τοπο του μονιμα και υπο αλλες προυποθεσεις....

+1.000........
    load runner

+απειρο
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΤΕ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 13:10
  2. Νέο 125άρι "ss" (λέμε τώρα)
    από slacker στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 02:34
  3. Τι να λέμε τώρα... καλή αρχή...
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2006, 22:42
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2005, 15:58
  5. Τί λέμε τωρα για οδήγηση...
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 09:18