Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Mjpeg Codec

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans

Mjpeg Codec

Ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβάσω έναν mjpeg codec? Έχω το Vegas 7 (Sony) και δεν μπορώ να "βάλω" αρχεία .avi

Μου "βάζει" τον ήχο αλλά όχι την εικόνα. Πιο παλιά είχα έναν της morgan multimedia αλλά "έληξε".

Thanx

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Σού προτείνω να εγκαταστήσεις το VLC media player Ο καλύτερος media player κατά τη γνώμη μου.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ FREECODECS TO KLITE MEGACODEC PACK ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ AVI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ PLAYERS ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ FREECODECS TO KLITE MEGACODEC PACK ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ AVI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ PLAYERS ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ
    δεν κατεβαζεις και εσυ κανα τετοιο....που να παιζει μπαλλα ομως...ωστε να κερδισεις καμμια φορα στο 5χ5....???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σορρυ για το σπαμ....αλλα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν κατεβαζεις και εσυ κανα τετοιο....που να παιζει μπαλλα ομως...ωστε να κερδισεις καμμια φορα στο 5χ5....???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σορρυ για το σπαμ....αλλα....
    για τη δική σου περίπτωση μπες στο www.mathempalaasxsete.com και κατέβασε το πακέτο asxetos_abalos εγκατεστησε το στην κεφάλα σου και αν δεν ποιάσει τι να σου πω δεν υπάρχει γιατρεια στη δική σου περίπτωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    για τη δική σου περίπτωση μπες στο www.mathempalaasxsete.com και κατέβασε το πακέτο asxetos_abalos εγκατεστησε το στην κεφάλα σου και αν δεν ποιάσει τι να σου πω δεν υπάρχει γιατρεια στη δική σου περίπτωση
    σορρυ trans...

αυτο πηγα να κατεβασω αλλα μου ειπαν οτι ειναι κλειδωμενο με copyright απο καποιον Σιρους...γιαυτο και εγω κατεβασα και κατωχηρωσα το http://www.ospounamasdikseisesy/thae...soufakimou.com δια παντος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν ειναι κανε καμμια Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ μπας και βρεις το δικιο σου.....

απο εμενα τελος το σπαμ.....

το θέμα μου είναι ότι δεν μου τα εμφανίζει στο Sony Vegas, όταν τα κάνω drag n drop. Μου βάζει μόνο τον ήχο από το .avi.

Σε ό,τι αφορά σε player δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου τα "παίζει" κανονικά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Mjpeg Codec

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβάσω έναν mjpeg codec? Έχω το Vegas 7 (Sony) και δεν μπορώ να "βάλω" αρχεία .avi

Μου "βάζει" τον ήχο αλλά όχι την εικόνα. Πιο παλιά είχα έναν της morgan multimedia αλλά "έληξε".

Thanx
    Ψαξε για ενα προγραμμα που λεγεται Gspot (λογω τιμης ετσι λεγεται)
    Σου λεει καθε βιντεο τι φορμα και τι codec ειναι.

Αν σου λειπει καποιο codec η γνωμη μου ειναι να το βρεις ξεχωριστα και να το εγκαταστησεις αν μπορεις μαλιστα ψαχνοντας στο νετ να μαθεις ποια εκδοση ειναι η πιο σταθερη για το συστημα σου,και να αποφυγεις την νεωτερη εκδοση ειδικα αν ειναι beta.
    Codec packs και γενικα megapacks θα σου συστηνα να αποφυγεις ειδικα αν δουλευεις editing/compositing.

Επισης το Vegas ειναι "format agnostic" και διαβαζει ολα αρχεια εικονας και ηχου που παιζουν (μεχρι και shockwave flash) και επισης το *.avi δεν ειναι φορμα αλλα video and audio container,που σημαινει οτι μπορεις να εχεις avi αρχειο και να ειναι encoded .mpeg,mpg,mpeg2,mpeg4 και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    το θέμα μου είναι ότι δεν μου τα εμφανίζει στο Sony Vegas, όταν τα κάνω drag n drop. Μου βάζει μόνο τον ήχο από το .avi.

Σε ό,τι αφορά σε player δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου τα "παίζει" κανονικά!
    Μηπως στο timeline για καποιο λογο δεν σου εμφανιζει video track?
    Αλλιως διαβασε οτι σου εγραψα παραπανω και δεν θα εχεις προβλημα.

Κατεβασε το προγραμμα που σου ειπα και δες τι κωδικοποιηση παιζει στο αρχειο αβι που προσπαθεις να ανοιξεις (σορι βαριεμαι θανασιμα να αλλαξω γραμματοσειρα) .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αλλιως διαβασε οτι σου εγραψα παραπανω και δεν θα εχεις προβλημα.

Κατεβασε το προγραμμα που σου ειπα και δες τι κωδικοποιηση παιζει στο αρχειο αβι που προσπαθεις να ανοιξεις (σορι βαριεμαι θανασιμα να αλλαξω γραμματοσειρα) .
    το πρόβλημα είναι στο αρχείο λες;
    μου κανε και μένα κάτι τέτοια με κάποια αρχεία και το βέγκας το 8 δεν το κανε
    για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί το κανε ούτε τι έφταιξε και το 8 το έβλεπε κανονικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αυτό!
    Παλιότερα είχα κατεβάσει ένα codec της Morgan Μθλτιμεδια ο οποίος όμως "έληξε" και τώρα είμαι στην αναζήτηση. Στο timeline "παίρνει" μόνο τον ήχο. Και ψάχνω mjpeg codec γιατί θέλω να βάλω βίντεο από την ψηφιακή μου (canon ixus 65).

Μια πρώτη λύση βρέθηκε... οπότε αν έχει κανείς Sony Vegas και πάει να βάλει avi και δεν του βγάζει στο timeline video παρά μόνο audio ας μου πει ή ας στείλει πμ

Βρήκα έναν mjpeg codec που λειτούργησε!

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ Codecs
    από panos26 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 16:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •