Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 138

Θέμα: monster vs kawasaki er-n 650

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡ ΧΑΛΑΕΙ? ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡ? ...

<<οτι και να κανει το ερ μονστερ δε θα γινει>> ειπες

απο ποια αποψη ακριβως?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

my 80.000 km stock Monster dark 600 2001

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2005_03_25_bikepics-317202-800.jpg 
Προβολές:	451 
Μέγεθος:	61,7 KB 
ID:	125281

ρε φιλε ντουκατι ρανερ

εχω και εγω πολλες φωτο που ξυνουν γονατα μεγαρα και πιστες εξωτερικου γνωστοι και αγνωστοι τι σημαινει αυτο? και με το Ζ μου ξυνω γονατο τι σημαινει αυτο?

αν μου μιλησεις για περιφερειακα δεν νομιζω οτι το μονστερακι το 620 αξθιωνει την τιμη του να μιλαγαμα για το ες αρ 2 να ελεγα ναι! αλλα αυτο παιζει σε αλλη κατηγορια

δεν εχω κολλημα με ευρπαικα ιαπωνικα μιας που εχω και απο τα 2

αλλα τα λεφτα του ΔΕΝ τα αξιζει το 620 απο κει και περα ειναι θεμα ομορφιας (υποκειμενικο)

αν θες να το αναλυσουμε πες μου

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    <<οτι και να κανει το ερ μονστερ δε θα γινει>> ειπες

απο ποια αποψη ακριβως?
    Διαχρονικοτητα, Ιστορια, 15 χρονων, οδικη συμπεριφορα, κουλτουρα μιας και αυτο εθεσε τις βασεις για αυτου του τυπου naked...

το Μονστερ τα εχει αυτα ΣΙΓΟΥΡΑ αποδειξει... το αλλο ΟΧΙ... μεχρι να γινει αυτο θα δουμε...

παρολαυτα δεν ειπα ουτε λεω οτι δεν ειναι μια χαρα μοτοσυκλετα για καθημερινο εργαλειο...

τωρα εαν μετα 15 χρονια μιλαει ο Κοσμος γιαυτο και με ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ παραμενει κορυφαιο και στις πωλησεις... τοτε παω πασο.

Διαχρονικοτητα, Ιστορια, 15 χρονων, οδικη συμπεριφορα, κουλτουρα μιας και αυτο εθεσε τις βασεις για αυτου του τυπου naked...

το Μονστερ τα εχει αυτα ΣΙΓΟΥΡΑ αποδειξει... το αλλο ΟΧΙ... μεχρι να γινει αυτο θα δουμε...

παρολαυτα δεν ειπα ουτε λεω οτι δεν ειναι μια χαρα μοτοσυκλετα για καθημερινο εργαλειο...

τωρα εαν μετα 15 χρονια μιλαει ο Κοσμος γιαυτο και με ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ παραμενει κορυφαιο και στις πωλησεις... τοτε παω πασο.

αρα μου μιλας για ομορφια γιατι απο πωλησεις η σειρα ερ της καβασακι (που προειπαρχει και αυτη χροοοοοοοονια) αν και εχει αλλαξει παρα πολυ σαν μοντελο δε νομιζω οτι εχει πουλησει λιγοτερα απο το μονστερακι

εκει παω πασο -θεμα ομορφιας- και μονο και συμφωνω μαζι σου (εμενα ουτε το ενα μου αρεσει ουτε το αλλο ετσι και αλλιως)

ρε φιλε ντουκατι ρανερ

εχω και εγω πολλες φωτο που ξυνουν γονατα μεγαρα και πιστες εξωτερικου γνωστοι και αγνωστοι τι σημαινει αυτο? και με το Ζ μου ξυνω γονατο τι σημαινει αυτο?

αν μου μιλησεις για περιφερειακα δεν νομιζω οτι το μονστερακι το 620 αξθιωνει την τιμη του να μιλαγαμα για το ες αρ 2 να ελεγα ναι! αλλα αυτο παιζει σε αλλη κατηγορια

δεν εχω κολλημα με ευρπαικα ιαπωνικα μιας που εχω και απο τα 2

αλλα τα λεφτα του ΔΕΝ τα αξιζει το 620 απο κει και περα ειναι θεμα ομορφιας (υποκειμενικο)

αν θες να το αναλυσουμε πες μου

αν και δεν μιλαμε για Ζ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ....

Εχω οδηγησει Ζ750 πολλες φορες, και μαλιστα σε στροφιλικια... ΣΤΟΚΑΡΙΑ απο στησιμο και περιφεριακα, ειδικα σε σχεση με την δυναμη του ειναι για ΠΕΤΑΜΑ... μαλιστα αρκετα παιδια εχουν χτυπησει με αυτο, και εχουν γραψει τα χαλια του απο θεμα ασφαλειας.

τα περιφεριακα του 620 ειναι για 80 αλογα, το πλαισιο για 130, και το μηχανακι εχει 60...

το αντιθετο με το Ζ... περιφεριακα για 60 και δυναμη 100+ ...

γιαυτο στο 620 δεν χρειαζεται τιποτα σε αναρτησεις φρενα, και σπανια θα βρεις Ζ750 και να μην εχει δουλεια σε αναρτησεις φρενα κλπ...

ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ... εχεις οδηγησει, ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ και το Ζ750 ΣΤΟΚ 100% και το ΜΟΝΣΤΕΡ στοκ 100% και τι αποψη εχεις? ...

αν και δεν μιλαμε για Ζ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ....

Εχω οδηγησει Ζ750 πολλες φορες, και μαλιστα σε στροφιλικια... ΣΤΟΚΑΡΙΑ απο στησιμο και περιφεριακα, ειδικα σε σχεση με την δυναμη του ειναι για ΠΕΤΑΜΑ... μαλιστα αρκετα παιδια εχουν χτυπησει με αυτο, και εχουν γραψει τα χαλια του απο θεμα ασφαλειας.

τα περιφεριακα του 620 ειναι για 80 αλογα, το πλαισιο για 130, και το μηχανακι εχει 60...

το αντιθετο με το Ζ... περιφεριακα για 60 και δυναμη 100+ ...

γιαυτο στο 620 δεν χρειαζεται τιποτα σε αναρτησεις φρενα, και σπανια θα βρεις Ζ750 και να μην εχει δουλεια σε αναρτησεις φρενα κλπ...

ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ... εχεις οδηγησει, ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ και το Ζ750 ΣΤΟΚ 100% και το ΜΟΝΣΤΕΡ στοκ 100% και τι αποψη εχεις? ...

σωστα αφου βαζουμε σε πιστες μηχανες που δεν φτιαχτηκαν για αυτο το λογο (μονο τα σσ ειναι για πιστε ξυσιμο κλπ ) υστερουν το ενα σε αναρτηση το αλλο σε γκαζι το αλλο σε φρενα ολα υστερουν καπου

οχι εγω ειμαι κουλαδι αλλα δεν εγραψα πουθενα νομιζω οτι απαξιω καποιο μοντελο και υπεριφανευομαι για κατι αλλο(μονο στη πλακα)

επισεις πολλοι που ξερω εγω εχουν σαβουριαστει με μονστερ τι σημαινει αυτο?

ενα 70% στην οδηγηση ειναι ο οδηγος σωστα?και απο κει και περα να ξερουμε τι παιρνουμε και για ποια χρηση το παιρνουμε

το Ζ μου ειναι οτι πρεπει για την χρηση που του κανω για τα κιλα μου (αναρτηση) κλπ

οπως επισεις θα ηταν -για μενα - το μονστερ ας πουμε ασχετο αν δε μου αρεσει καθολου και επειδη κατα κυριο λογο παω εκδρομες με την μηχανη θελω φερινγκ και για αυτο παρατησα τα γυμνα

σωστα αφου βαζουμε σε πιστες μηχανες που δεν φτιαχτηκαν για αυτο το λογο (μονο τα σσ ειναι για πιστε ξυσιμο κλπ ) υστερουν το ενα σε αναρτηση το αλλο σε γκαζι το αλλο σε φρενα ολα υστερουν καπου
    Αυτο δεν συμβαινει με τα Ντουκατι απο θεμα οδηγικων ικανοτητων, κινητηρα, θεση οδηγησης, φιλοσοφια, το Ντουκατι οσο και να το στραμπουλιξεις, να το Ξεσκισεις, ΠΑΝΤΑ απο θεμα οδικης συμπεριφορας θα ανταποκριθει με το παραπανω, οχι το οποιοδηποτε στον απολυτο χρονο, αλλα στην διασκεδαση και ασφαλεια.

απο κει και περα ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αγοραζει αυτο που τον φτιαχνει.

τελος γιατι θα καταντησουμε να λεμε βλακειες σαν τον Vourkoufales.

THE END απο μενα στο θεμα, γραψτε οτι καντε κεφι, καλες βολτες ναχετε.

Αυτο δεν συμβαινει με τα Ντουκατι απο θεμα οδηγικων ικανοτητων, κινητηρα, θεση οδηγησης, φιλοσοφια, το Ντουκατι οσο και να το στραμπουλιξεις, να το Ξεσκισεις, ΠΑΝΤΑ απο θεμα οδικης συμπεριφορας θα ανταποκριθει με το παραπανω, οχι το οποιοδηποτε στον απολυτο χρονο, αλλα στην διασκεδαση και ασφαλεια.

απο κει και περα ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αγοραζει αυτο που τον φτιαχνει.

τελος γιατι θα καταντησουμε να λεμε βλακειες σαν τον Vourkoufales.

THE END απο μενα στο θεμα, καλες βολτες ναχετε.

αντεικιμενικος και εσυ ε? αχαχαχαχαχα

υσ ο βουρκουφαλες κανει την πλακα του δεν ειναι κανενας ασχετος και δε λεει βλακειες

καλες βολτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    γιατι ειχες εσυ ερ??????

Ναι αμέ τρία τέσσερα!:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ναι αμέ τρία τέσσερα!:hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγώ τώρα ποιανού το μέρος να πάρω???

.....

......

.........

[outofspace]Πάρε SV να βρεις την υγειά σου [/outofspace]
    :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρά τώρα,και μόνο που το monster συγκρίνεται με το er6...κερδίζει (προσωπικό γούστο) μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης.
    Ρε είναι κακάσχημο το er και ειδικά το γυμνό:a14:

Υ.Γ. Κύριε Bayllistic γιατί κρύβετε από το forum ότι το monster σας είναι χρέπι?Ε?
    Αφού έχει χαλασμένο σταντ Μπουρδέλα τα ducati
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Remus Ducati Performance ...?
    το είδα σε μια αγγελία...εγώ νόμιζα ότι ειναι μόνο τα termignoni...

Κοιτα... επειδη μας ζαλισες τα παπαρια και βαρεθηκα διαβαζω μαλακιες...

πληροφοριακα...

εχουν περασει απο τα χερια μου 2 ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ, τα οποια κυκλοφορουν πιστα και δρομο ακομα, εχουν 80.000 χλμ το ενα και 45.000 χλμ το αλλο, συνεχως στο ΞΕΣΚΙΣΜΑ, συνεχως σε trackday, ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ μια και γραφουν ΣΠΙΤΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΒΟΛΤΕΣ-ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ-ΠΙΣΤΑ 15.000-20.000 χλμ τον χρονο....

απο το 2003 μεχρι σημερα ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ εκτος τα αναλωσιμα.... ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ που λιγα naked εχουν, ΣΤΡΙΒΟΥΝ οπως μονο ενα NTΟΥΚΑΤΙ μπορει, και με την αισθηση και την μαγεια που το κανει...

δεν ξερω εαν ειναι καλο η οχι το ER, μια χαρα μηχανακι μπορει να ειναι... δεν εχω τιποτα εναντιον του, συμπαθητικο μου ειναι, απλα δεν ειναι Ντουκατι ΜΟΝΣΤΕΡ και ουτε θα γινει.... αλλωστε δεν εχει την ιστορια 15 χρονων που εχει το ΜΟΝΣΤΕΡ... ενα ΜΟΝΣΤΕΡ ειναι το ιδιο εμφανισιακα και υπαρχει απο το 1992, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ... εξακολουθει να ειναι πανεμορφο, ισως οχι για ολους αλλα για τον περισσοτερο κοσμο, 15 χρονια μετα, οπως εστριβε πριν 15 χρονια στριβει και τωρα, δηλαδη αξεπεραστο... για να δουμε το 2020 που θα ειναι το ΕR και τι οδηγικες δυνατοτητες η ικανοτητες θα εχει σε σχεση με τα μηχανακια του 2020, 15 χρονια μετα, οσο ειναι και το Μονστερ και μετα τα λεμε...

ΛΟΙΠΟΝ...

ΕΧΕΙΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ ΕΣΥ? ... ΕΧΕΣ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΜΟΝΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 50-60.000 χλμ... ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΚΙΣΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ, ΠΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΛΜ? ...

εαν οχι, εαν δεν ειχες ποτε Μονστερ και μαλιστα να το ζησεις μερικα χρονια, τοτε τραβα και κανε καμια αλλη δουλεια και ασε να μιλησουν αυτοι που τα Μονστερ τους εχουν γραψει αυτα και 125.000 χλμ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ, εχουν κανει και 900-1000 γυρους με αυτα στις πιστες, εχει φαει και μερικες γαματες τουμπες στο ξεσκισμα τους, και πολλα αλλα και συνεχιζουν ΑΚΑΘΕΚΤΑ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ, ΣΤΡΙΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ....

λοιπόν κοίτα να δεις τώρα! ! ! !

γιατι κάτι δεν έχεις καταλάβει μου φαίνεται! ! !
    Πούτσ@ έχω κ έγω πούτσ@ έχει κι ο αράπης αλλα δεν είναι το ίδιο! ! ! (όπως μου είπε κ ένας φίλος χθες τ απόγευμα!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το πόσο καλό σου έχει βγει εσένα το μάνστεράκι σου ποσώς με ενδιαφέρει! επειδή λέει ντουκάτι επάνω δε πάει να πει οτι είναι κ το υπερόπλο!
    δεν έχω κάτι με τα ντουκάτια και δε θα έλεγα όχι δ ένα Desmo ή σε ενα 1098S με τα ντουβάρια που έχει για μπροστινά και το κούτσουρο πίσω!
    το θέμα είναι οτι θέλω μια μοτοσικλέτα η οποία θα με πηγαίνει όπου θέλω και χωρίς να σκεφτώ αν θα πάθει κάτι! αν μπορούσα να την έχω για δεύτερη κ για πίστα (που δόξα το θεο η ελλάδα έχει αρκετες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) θα το έπαιρνα!
    Τα DUCATI που δεν έχουν OHLINS και δεν αποδήδουν πάνω απο 140HP στο πίσω τροχό ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ?5.000 ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΔΕΝ εχω ντουκάτι και δε θέλω να πάρω ένα απ αυτα στο άμεσο μέλλον!
    ΔΕΝ είχα ποτε ντουκάτι
    Το παράδειγμα που σου έφερα για τη μίζα ήταν σε ντουκατι φίλου το οποίο φοράει το μοτερ Μουλτιμίξερ 1000DS
    Δε θέλω να κάνω 120000χλμ με μία μοτοσικλέτα γιατι η τεχνολογία προχωράει!

και δεν έχω δουλειά να κάνω καθώς είμαι ενας ακαμάτης που ενθουσιάζεται πρήζοντας τα γεννητικά όργανα κάθε κομπλεξικού!

ΥΓ: γεια σου εύη που στα 200 ανάβεις τσιγάρο!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 vs Kawasaki ER-6F
    από theodore_tsi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 21:29
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. kawasaki er-6f vs honda cbf600s
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 08:48
  4. Kawasaki er-500
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •