Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 110

Θέμα: Δημοκρατικά Πολιτεύματα - Λέμε τώρα

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Απλως θα βλεπετε τα πραγματα οπως σας εχουν εκπαιδευση απο τα παιδικα σας χρονια οι κουμανταδοροι του πλανητη και οι δημιουργοι των πολιτικων συστηματων, οι οποιοι ξανατονιζω δεν ειναι ανθρωποι, αλλα ουτε και φιλανθρωποι.

….κλινική περίπτωση ………

Kαλα, καλα...

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αυτα που λεω και πιστευω, δεν θα τα τεκμηριωσω εδω μεσα, γιατι δεν θα ωφελησω κανεναν. Σκοπος μου ειναι να σας τσιγκλισω να ασχοληθειτε γιατι πιστευω πως αξιζει τον κοπο. Ειμαι σιγουρος οτι εχετε αναπαντητα ερωτηματα και αποριες για τον κοσμο που μας περιβαλει που δεν καλυπτοντε ουτε απο θρησκιες ουτε απο πολιτικα πολιτευματα. Βλεποντας ομως πως δεν σας βγαζουν πουθενα, και με τον φοβο μην τρελαθητε αμα το πολυψαξετε περνετε μια αναμασημενη θεωρια απο αυτες που επικρατουν και την λανσαρετε σαν αποψη. Αυτο το λεω γιατι κ εγω το εκανα για χρονια και χαιρομουνα κιολας που εχω αποψη. Βρηκα χρονο ομως και ασχοληθηκα και ειπα πως τιποτα δεν θ αφηνω αναπαντητο και θα τοψαχνω μεχρι να βρω λογικη απαντηση. Δεν θα γινω περισοτερο σαφης εδω μεσα αλλα θα επιμεινω να τοψαξετε. Οποιος ψαχνει βρισκει. Οποιος χτυπαει θα του ανοιξει καποιος. [/B][/QUOTE]

δηλαδη αγαπητε vstorma θες να μας κανεις να πιστεψουμε οτι πριν τον λιακο ζουσαμε στο σκοταδι....κ ηρθε ο λιακο κ μας εδωσε το φως....
    panta vromikoi panta laspomenoi

Αμα σας πεσει και εσας κανα χαλκινο βιβλιο στο κεφαλι τα ιδια με τον λιακο θα λετε

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    QUIZ

"Ποιός αναβίωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πότε;"
    στο σχολείο μας έλεγαν ο Pierre De Coubertin το 1896 ..
    Προφανώς θέλεις να πάρεις την απάντηση: ο Δημήτριος ΒΙΚΕΛΑΣ, ή μάλλον ο Έλληνας Δημήτριος Βικέλας και βέβαια δεν θα έχεις άδικο.

Ο τρόπος όμως που θέτεις το ερώτημα δεν είναι σωστός.
    Διότι είναι σαν να λες ότι ο Pierre De Coubertin δεν έκανε τίποτα.
    Αν δεν υπήρχε ο Βικέλας, το πιο πιθανό είναι οι αγώνες του 1896 να γίνονταν στο Παρίσι, αν δεν υπήρχε όμως και ο Pierre De Coubertin μπορεί και να μην γίνονταν καθόλου.

Η αναβίωση των αγώνων δεν ήταν έργο ενός μόνο ανθρώπου

Δείτε σχετικά:
    http://www.sansimera.gr/archive/biog...itrios_Vikelas

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Προφανώς θέλεις να πάρεις την απάντηση: ο Δημήτριος ΒΙΚΕΛΑΣ, ή μάλλον ο Έλληνας Δημήτριος Βικέλας και βέβαια δεν θα έχεις άδικο.

...

Ευάγγελος Ζάππας, 1859, '70 και '75. Οι ολυμπιακοί του '96 ήταν οι τέταρτοι κατά σειρά.

Απο τον τροπο που μπαινεις στην συζητηση, φαινετε ξεκαθαρα φιλε Βελεντζα οτι ουτε ξερεις ουτε θελεις να μαθεις, γιατι προφανως εσυ το εχεις λυση το υπαρξιακο σου. Ασε λοιπον εμας τους γραφικους να σπαμαρουμε καμμια μαλακια. Υπαρχουν και αλλοι που καταλαβαινουν τι λεμε εμεις οι γραφικοι ...

απο τον τροπο που μπηκες στην συζητηση φιλε vstorma δειχνει οτι δεν εχεις διαβασει τιποτα περα του λιακο(??),το αν θα σπαμαρεις, που θα σπαμαρεις κ αν σπαμαρεις εγω δεν το κρινω, μια ερωτηση σου εκανα(γραφικο δεν σε ειπα ομως), βεβαια εσυ καταλαβες απο το υφος μου οτι ουτε ξερω ουτε θελω να μαθω κ οτι εχω λυσει το υπαρξιακο μου

Ακριβως ετσι, φιλε Βελεντζα. Πορευσου εν ειρηνη.

οκ κι εγω μαζι σου

Ο Ευάγγελος Ζάππας που λέτε, ήταν ένα Κοζανίτης (αν θυμάμαι καλά) καπνέμπορος που είχε αρκετά χρήματα καθώς και το όραμα γιά την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι Αγώνες που διοργάνωσε τα έτη 1859, 70' και 75' είχαν σημαντική απήχηση (το 70' τους παρακολούθησαν πάνω από 30.000 άνθρωποι) και συμμετείχαν αθλητές ξένων χωρών.

Αυτό που έκανε ο εξίσου αξιόλογος Pierre de Coubertin, ήταν να πάρει αυτό που ξεκίνησε ο Ζάππας και να το κάνει ευραίως γνωστό ανά την υφήλιο (marketing).

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ !!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Ο Ευάγγελος Ζάππας που λέτε, ήταν ένα Κοζανίτης (αν θυμάμαι καλά) καπνέμπορος που είχε αρκετά χρήματα καθώς και το όραμα γιά την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι Αγώνες που διοργάνωσε τα έτη 1859, 70' και 75' είχαν σημαντική απήχηση (το 70' τους παρακολούθησαν πάνω από 30.000 άνθρωποι) και συμμετείχαν αθλητές ξένων χωρών.

Αυτό που έκανε ο εξίσου αξιόλογος Pierre de Coubertin, ήταν να πάρει αυτό που ξεκίνησε ο Ζάππας και να το κάνει ευραίως γνωστό ανά την υφήλιο (marketing).

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ !!!

http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2245

μεταμοσχευμενο μελος Το avatar του/της Ge0matrix
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    ..
    ενταξει ανακαλυπτεις τον κοσμο σιγα σιγα. Μην περιμενεις να το κανουν ομως και ολοι οι υπολοιποι. Επισης μην περιμενεις να σε παρουν στα σοβαρα.
    Και επισης μην πιστευεις ολα αυτα που διαβαζεις (λιακος...? Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες πηγες) οσες και να ειναι οι πηγες. Σιγουρα πολλα βγαζουν καποιο νοημα που πριν δεν βγαζανε, αλλα σκεψου απλα οτι οι θεωριες συνομοσιας βγαινουνε για να καλυψουνε τρυπες που αφησανε οι διαφοροι αρμοδιοι για να υπερκαλυψουν καποιο γεγονως. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα κατι τοσο κακο η μεγαλο οπως υποστηριζουν οι συνομωσιοθεωρητες, μπορει να ειναι κατι τραγικα απλο η γελοιο (δεν φανταζεσαι την ηλιθιοτητα της ανθρωποτητας, ακομα και των αρμοδιων για παγκοσμια θεματα).
    Ειδικα αμα κρινω απο αυτα που ανεφερες στο 3ο ποστ σου, μαλλον εχεις υπερενθουσιαστει απο την συγκεκριμενη πηγη.
    Επισης το οτι διαβασες μια πηγη εναλλακτικης πληροφορησης δεν παει να πει οτι εχεις ψαξει (η και βρει(!!!)) την αληθεια, σημαινει απλα οτι εντυπωσιαστηκες απο μια πηγη και δεν το εψαξες πολυ περαιτερω, απλα δεχτηκες αυτην την κατα τ'αλλα λογικη εξηγηση (οσο και αν το αρνεισαι, αναλογισου το λιγο).

ΑΜα θελεις να αντιπαραθεσεις η συζητησεις κατι πιο συγκεκριμενο (που σε αρκετα δεν αμφιβαλλω ιδιαιτερα να εχει τοσο αδικο ακομα και ο λιακος), εδω ειμαστε (αν και σε αλλο θρεντ -και τονιζω θρεντ γιατι μαλλον θελεις η πληροφορια να γινει ευρεως γνωστη- θα ηταν καλυτερο)

Kαλα, καλα, καλα. Θα δειτε και δεν θα τα πιστευετε αυτα που ερχοντε. Θα δειτε πιον κοσμο ανακαλυπτω εγω και πιον κοσμο θα γνωρισετε εσεις , που τα εχετε ξεκαθαρισει ολα. Ο καιρος γαρ εγγυτερα απ οτι φανταζεστε. Γυριστε και το αλλο πλευρο και καλο υπνο. Αφηστε εμας τους χαζους να ασχολουμαστε με τις σαχλαμαρες .

αγαπητε vstroma εμενα δεν με παιρνεις στα σοβαρα γιατι μπαινω επιθετικα, κ γιατι εκτος απο το οτι δεν ξερω δεν θελω να μαθω,
    τον geomatrix που εχει κ επιχειρηματα, που εγω δεν εχω γιατι δεν ξερω, γιατι τον αποπερνεις ???
    γιατι λες οτι κοιμαται οποιος δεν εχει ευαγγελιο τον λιακο?
    κατσε καλα στο ειπε και ο αλλος επειδη διαβασες μια ενναλακτικη πηγη πληροφορησης δεν παει να πει οτι την εχεις ψαξει ή οτι την εχεις βρει χαλαρωσε λιγο
    γιατι θες αν μας πεισεις οτι με 29 ευρο ειδες την αληθεια?και αν το θες και αλλιως εχω προτεινομενη βιβλιογραφια να δεις οτι δεν τα ειπε πρωτος ο λιακο κ οι εκδοσεις του
    ειλικρινα δεν θελω να εχουμε αντιπαραθεση αλλα γιατι παθιαζεσαι?
    κανε τα κουμαντα σου και ασε μας στην "μοιρα μας" να κοιμομαστε ή ανοιξε ενα θρεντ αλλο

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΤΕ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 13:10
  2. Νέο 125άρι "ss" (λέμε τώρα)
    από slacker στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 02:34
  3. Τι να λέμε τώρα... καλή αρχή...
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2006, 22:42
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2005, 15:58
  5. Τί λέμε τωρα για οδήγηση...
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 09:18