ωωωωωωωπ παρτι κρητικων χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει! (εγω ειμαι ο Γιαννης)! Ρακες και τσικουδιες εχω να φανε και οι κοτες! (μηχανη δεν εχω)
ωωωωωωωπ παρτι κρητικων χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει! (εγω ειμαι ο Γιαννης)! Ρακες και τσικουδιες εχω να φανε και οι κοτες! (μηχανη δεν εχω)
πως είσαι μωρέ κοπέλι,καλύτερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
με τον άλλο το γρόθο που σε χτύπησε έκανες πράμα?
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Εμένα που δεν είμαι Κρητικάκη, αλλά μ'αρέσει η Κρήτη και το έτερον ήμισυ είναι από Σφακιά μεριά.......θα με παίξετε.
Όσο για ρακί δεν έχω άλλη.........τελειώνει γρήγορα ρε γαμώτο
καλα ειμαι ξεκουραζομαι αραχτος στα φορουμς (το σχολειο μου δικαιολογει τις απουσιες)Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
πως είσαι μωρέ κοπέλι,καλύτερα?
με τον άλλο το γρόθο που σε χτύπησε έκανες πράμα?![]()
Τον γροθο τον γαμησα προχθες... δεν εχει παραπονα...Παντως εμαθα εχθες οτι ο συγκεκριμενος ειναι Χαρος πραγματικος καθως εχει φαει πολλους και η γυναικα του παρολιγο να τα φτυξει περυσι που χτυπησε στο αμαξι ως συνεπιβατης λογω του αντρα της. Δεν θαπρεπε να κυκλοφορει με αμαξι εδω και καιρο αλλα ειναι υψηλο προσωπο...τι να πεις
![]()
τιιιιιιιιιιιιιιιι τελείωσε η ρακή...γρήγορα με τον κηδεμόνα σου!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Εμένα που δεν είμαι Κρητικάκη, αλλά μ'αρέσει η Κρήτη και το έτερον ήμισυ είναι από Σφακιά μεριά.......θα με παίξετε.
Όσο για ρακί δεν έχω άλλη.........τελειώνει γρήγορα ρε γαμώτο
αφού έχεις γυναίκα κρητικιά.........και από τα σφακιά.....![]()
....μπορούμε να πούμε όχι?????
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΙ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)...
ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΡΑΝΙ(ΧΑΝΙΑ)...
ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ??![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ρε τανάσηηηηηηηηηηηη πατριωτάκη ρεεεε????Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΙ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)...
ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΡΑΝΙ(ΧΑΝΙΑ)...
ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ??![]()
αλλά όχι λαλακίες με μπύρες έτσι.....?????
μόνο ρακή!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
ΕΔΩ ΧΑΝΙΑ !over !
![]()
μη τον φοβάσαι το θανάση όταν υπάρχει ρακί στο μαγαζί πίνει ρακίΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
ρε τανάσηηηηηηηηηηηη πατριωτάκη ρεεεε????
αλλά όχι λαλακίες με μπύρες έτσι.....?????
μόνο ρακή!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
τσεκαρισμένα πράγματα
λοιπόν μέχρι στιγμής είναι ή έχουν σχέση με Κρήτη
1. DoctorS
2.OldMan
3.cityfly
4.MAINTENANCE
5.antnis
6.m1ke
7.krama22
8.danaos75
9.Rezeguet
10.sas
11.dirtymoto (αααααααααα ρε Τανάση)
12.ManolisK74
Άντε μόνο τόσοι ούτε ένα κιλο ρακί δεν πίνουμε..........μαζωχτείτε λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
τώρα δεν ξέρω τι είναι πιο ωραίο το μοτόρι σου ή η θέα του κάστρου........ααααααααααχ πόσο μου'χει λείψει!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΦΙΛΙΑ και από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φερτε ρε καμια γυρόπιτα απο την ΠΛΑΤΕΙΑ πεινάσαμε ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
ο πατέρας μου είναι από τα χανιά....μετράει???
μωρέ ότι πιάνει πιάνει......αλλά εσύ τι ρακί να πιεις....θα το μάθει ο πατέρας που είναι και από τα χανιά και θα μας ρίξει καμιά μπαλωθια να μας ξεκάνει..........είσαι νινί ακόμα!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marilaki
ο πατέρας μου είναι από τα χανιά....μετράει???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Μια καλημέρα από το Ηράκλειο!