Καλημέρα σας .
Δεν είδα σχετικό τοπικ με καλωσορίσματα νέων χρηστών και είπα να καλωσοριστώ μόνη μου .
Καλημέρα σας .
Δεν είδα σχετικό τοπικ με καλωσορίσματα νέων χρηστών και είπα να καλωσοριστώ μόνη μου .
πες μας ενα δυο πράγματα για σένα, τι μηχανή έχεις πχ ή θέλεις να παρεις, από πιο μέρος είσαι κτλ
επίσης διαστάσεις περιφέρια, υψος χρώμα ματιών, μαλλιών κτλ![]()
![]()
![]()
αστειεύομαι βέβαια
καλωσόρισες στην παρέα μας![]()
![]()
![]()
καλως όρισες στην παρέα μας!
λάθος μέρα διάλεξες να μπείς ... οι περισσότεροι-ες κοιμούνται, ή έχουν φύγει ήδη για βόλτα - εκδρομή!
περίμενε μέχρι αύριο το πρωί, και θα εκπλαγείς με τα καλωσορίσματα!
![]()
Καλώς ήρθες!![]()
+998...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καλως όρισες στην παρέα μας!
λάθος μέρα διάλεξες να μπείς ... οι περισσότεροι-ες κοιμούνται, ή έχουν φύγει ήδη για βόλτα - εκδρομή!
περίμενε μέχρι αύριο το πρωί, και θα εκπλαγείς με τα καλωσορίσματα!
![]()
![]()
Καλως Ορισες Ελενα!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
καλως ηρθες Ελενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Καλώς ήρθες και καλή ανάγνωση![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
γουελ καμ!
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
καλως ορισες στο τρελλαδικο κ εσυ
οσο για τις απαντησεις κ τα καλως ορισματα, ασε να δεις απο αυριο που θα γυρισουν τα σαλιγγαρια απο την βολτα τους, καθως ειπε κ ο εκπροσωπος του ανταλλακτηριου μας
τωρα αν θες να περασεις σε απαντησεις την καγκουραδα... ε κανε κατι κ εσυ. πιασε κουβεντουλα. Γι αυτο κ δεν εχουμε ειδικο χωρο για τα καλως ορισματα, ποτε δεν ξερεις ποσο μακρυα μπορει να φτασει ενα θεμα
![]()
![]()
![]()
κι αλλοι δουλευουμε σαββατοκυριακα για να ζησουμε επισης...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μερικοι ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ απ' τα χαραματα για το Moto.gr κύριος!![]()
![]()
![]()
καλώς ήρθες Έλενα και κανε πολύυυύ υπομονή με τους κουζουλούς εδω μέσα.![]()