ρε, βεστρομα δλδ δεν έκανες πλάκα τόσον καιρό που έλεγες για τον λιακο;
σοβαρά τα λεγες;![]()
ρε, βεστρομα δλδ δεν έκανες πλάκα τόσον καιρό που έλεγες για τον λιακο;
σοβαρά τα λεγες;![]()
Πλακα κανω, οταν ξεφωνιζω τα κτμ και τα Ευρωπαικα μηχανακια. Με τον Λιακοπουλο δεν κανω πλακα καθολου! Εαν προσεχατε αυτα που λεει και διαβαζατε αυτα που γραφει, ιδιαιτερα για τα τελευταια βιβλια, δεν θα τα βλεπατε και πολυ αστεια τα πραγματα. Ειναι απιστευτα και αστεια αν τσιμπισι κατι τ αυτι σου και δεν το ψαξεις, γιατι ο τυπος τα λεει χαλαρα λαικα και με χιουμορ. Αμα το σκαλισεις ομως θα καταλαβεις πως ειναι στημενο το παιχνιδι και θα σου κακοφανει αρκετα οταν νοιωσεις τι παιζετε στην πλατη σου. Αν παλι δεν θελησεις να τα πιστεψεις ολα αυτα, ισως ειναι αμυνα του οργανισμου σου, που θελει να μην πιστευει κατι , γιατι δεν μπορει να ανταποκριθει στη σκληρη πραγματικοτητα. Μακαρι εγω και τοσοι αλλοι που τα πιστευουμε αυτα να ημαστε κοροιδα βλακες και ημημαθεις. Ειλικρινα μακαρι, γιατι δεν φανταζεστε τι ερχετε.....
Οσο και αν δεν το καταλαβαινουν μερικοι, μπηκα στη συζητηση επειδη αυτα που ειπα εχουν αμεση σχεση με το θεμα. Δεν σκοπευα να την παω την συζητηση αλλου. Αυτος ειναι ο λογος που δεν ανοιγω αλλο θρεντ. Ξερω οτι πολλοι το θεωρειτε σπαμαρισμα γιατι εχετε αλλη οπτικη των πραγματων. Αν θελατε να κρατησετε την συζητηση πιο επιφανειακη μπορουσατε, ν αφησετε την παρεμβαση μου αναπαντητη. Αυτοι που ξερουν, θα καταλαβαιναν. Αυτο το λεω για να βγαλω απο πανω μου την ευθυνη του σπαμ, που ειλικρινα δεν ηταν ο σκοπος μου. Φιλικοτατα προς ολους.![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε, διαβασες καθολου το ποστ μου?? Απορω...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αν ναι, ξαναδιαβασε το και δες τι εννοω πραγματικα, ειμουν αρκετα σαφης.
ΔΕΝ ειμαι εναντιων σου, ξερω ακριβως για ποια πραγματα μιλας.
Δεν εχω ασχοληθει με τον λιακο συγκεκριμενα -ουτε σκοπευω να το κανω καποτε συντομα- αλλα οπως ειπωθηκε και πριν, και ο λιακος τα εμαθε αυτα που τα γραφει απο αλλες πηγες, απο τις ιδιες πανω κατω πηγες που διαβασα και εγω. Εβαλε λιγο χιουμορ, τα μετεφρασε στα Ελληνικα, προσθεσε μερικες υπερβολες και δικες του θεωριες για να γινει πιο πιστευτο και εντυπωσιακο και ετοιμη η συνταγη, δεν ειναι και θεος.
Απλα σου εξηγησα με ακρως λογικα επιχειρηματα το πού πιθανως να σφαλεις, και εσυ μου απαντας απαξιωτικα. Ειδικα εσυ θα επρεπε να σκεφτεσαι πιο πολυ τα λογικα επιχειρηματα που σου αντιπαραθετουν, γιατι αμα δεν τα σκεφτεσαι τοτε εχεις χασει το σκοπο του ιδιου το ειδαλματος σου, του Λιακου (εκτος βεβαια αν ο Λιακος θελει απλα να βγαλει λεφτα και δνε τον ενδιαφερει το μυνημα).
Οπως ειπα, ανακαλυπτεις τον κοσμο, δεν τον ανακαλυψεις ηδη. Δεν εισαι ο πρωτος που αρχισε να καταλαβαινει τι γινεται πραγματικα γυρω του, και ας ελπισουμε να μην εισαι και ο τελευταιος.
Εισαι σε καλο δρομο, αλλα αμα φανατιζεσαι με μια μοναδικη πηγη θα εχεις ανακαλυψει τελικα λιγοτερα απο εναν αδαη. Αυτα.
Οπως ειπα και πριν, αν εχεις να παραθεσεις κατι συγκεκριμενο (πχ για το συγκεκριμενο θεμα μιας και ειμαστε εδω), θα μπορω να σου δειξω και τι ακριβως εννοω με την ανακριβεια και αναξιοπιστια μιας μοναδικης πηγης. Θα σου πρωτεινα και πμ αλλα πιστευω ενδιαφερονται και αλλοι για το τι θες να πεις![]()
Μην τα βλεπεις αυτα που γραφω σαν προσωπικη επιθεση και μην νομιζεις οτι δεν καταλαβαινω τι λες φιλε γεοματριξ.Απλα διαβαζουν και αλλοι γι αυτο γινομε λιγο πιο γενικος. Το μονο που με πειραζει λιγο, ειναι που πας να με περασεις σαν φανατικο, και οτι εχω τον Λιακο σαν ινδαλμα. Απλως Ο Λιακο αυτη την εποχη εχει μεγαλη προσβαση στην κοινη γνωμη και τον χρησιμοποιω για να ερεθισω και αλλους που τα πραγματα τα εχουν δεδομενα. Αν δεν ειχα και απο αλλου πηγες και πληροφοριση, να εισαι σιγουρος πως τον Λιακο θα τον ειχα αποριψει. Αλλα ευτυχως η δυστηχως, αυτα που εψαχνα εδω και 20 περιπου χρονια ο Λιακο τα εβαλε σε ταξη και τα δημοσιοποιησε, και ετσι τωρα δεν νοιωθω ο μοναδικος εξωγηινος. Μαλιστα του βγαζω το καπελο γιατι προσωπικα θα φοβομουν να εκτεθω τοσο σε τοσο πολυ κοσμο , ακομα και για πολλα περισσοτερα απ οσα λευτα βγαζει.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
αυτα που εψαχνα εδω και 20 περιπου χρονια ο Λιακο τα εβαλε σε ταξη και τα δημοσιοποιησε, και ετσι τωρα δεν νοιωθω ο μοναδικος εξωγηινος.![]()
![]()
![]()
Κύριοι την σήμερον ημέρα ο κόσμος έχει εύκολη πρόσβαση στα Φάρμακα !
Σας είναι δύσκολο να τα παίρνετε στην ώρα τους και πριν την ημερομηνία λήξης τους??
ρε φιλε εχεις κανένα πρόβλημα??Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Κύριοι την σήμερον ημέρα ο κόσμος έχει εύκολη πρόσβαση στα Φάρμακα !
Σας είναι δύσκολο να τα παίρνετε στην ώρα τους και πριν την ημερομηνία λήξης τους??![]()
![]()
γιατι πας να μας την χαλάσεις ??![]()
![]()
δουλειά δεν έχεις![]()
ασχολήσου με κατι αλλο και άσε μας εμας![]()
γιατι θελεις να μας κόψεις το γέλιο
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
τωρα μας τα λες πιο ωραια. Δεν σε περασα για φανατικο, απλα διατυπωσα το πώς φαινεσαι σε καποιον τυχαιο αναγνωστη του φορουμ. Προτεινες μονο τον Λιακο και αρνηθηκες καθε εναλλακτικη αποψη (τουλαχιστον ετσι φανηκε στα γραπτα σου).Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οσο για την ταξινομηση, σιγουρα ο Λιακος τα ταξινομησε, αλλα τα ταξινομησε σωστα? Εβγαλε τα σωστα συμπερασματα με τα σωστα επιχειρηματα? Υπαρχει αλλη λογικη τεκμηριωμενη εξηγηση που ειναι πιθανη? Αν ναι, ποσο πιθανη ειναι? Αυτες ειναι οι ερωτησεις που προσπαθω να σου περασω.
Τωρα το οτι εψαξες για 20(!) χρονια και στα ταξινομησε ο Λιακος τελικα, βγαζει κανεις περιεργα συμπερασματα>
Ι) Το να ψαχνεις αυτονομα για πληροφοριες δεν ειναι ακριβως το ταλεντο σου
(σορρυ αν σε πειραξε το χιουμορ αλλα επρεπε να το πω)
ΙΙ) Η απλα δεν εψαχνες πραγματικα.
Τελος, αυτο ειναι διαδικτυακο φορουμ. Και το να γινεις "ρομπα" σε καποιους που δεν ξερεις και δεν σε ξερουν -οχι αρκετα καλα τουλαχιστον- μονο και μονο επειδη υποστηριζεις τα πιστευω σου ειναι αντιθετο στην ιδεολογια των φορουμ (κατα την αρχικη συλληψη του φορουμ και ιντερνετ, ελευθερης πληροφορισης και διατυπωσης αποψης κλπ κλπ). Αμα θελεις να πεις κατι συγκεκριμενο... ξερεις. Να μην επαναλαμβανομαι.![]()
Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα του Λιακο στις εκπομπες που παρουσιαζονται αυτη την εβδομαδα. Οπως συμφωνω και με αυτα που ελεγε στην παρουσιαση του πακετου ( Γιατι και πως ζουν αναμεσα μας). Οποιος θελει ν ανοιξει θρεντ, ας ανοιξει. Εγω δεν ανοιγω, γιατι μετα θα στεναχωρηθω, γιατι ξερω τι θα γινει. Απο χιουμορ εχω αφθονο αλλα στο συγκεκριμενο θεμα εχω ευαισθησια γιατι δυστηχως ξερω περισσοτερα απ οσα θα πρεπε και λυπαμαι αυτους που αθελα τους παιζουν το παιχνιδι του ............
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Kαλα, καλα, καλα. Θα δειτε και δεν θα τα πιστευετε αυτα που ερχοντε. Θα δειτε πιον κοσμο ανακαλυπτω εγω και πιον κοσμο θα γνωρισετε εσεις , που τα εχετε ξεκαθαρισει ολα. Ο καιρος γαρ εγγυτερα απ οτι φανταζεστε. Γυριστε και το αλλο πλευρο και καλο υπνο. Αφηστε εμας τους χαζους να ασχολουμαστε με τις σαχλαμαρες .![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις να πεις.Εχεις μπερδεψει τους εξωγηινους με τα αλυτα μυστηρια της ανθρωποτητας και τον Χριστιανισμο.Τελικα τι ειναι αυτο που αγνοουμε πιο πολυ κατα τα γραφομενα που μελετας?![]()
Αφου τα εχω μπερδεψει ρε madox, τι με ρωτας; Θελεις να μπερδεψω και σενα; Τσακο μια μπυριτσακαι ασε με εμενα να παραμυθιαζομε.
![]()
Eγώ θα πρότεινα να μην αγχώνεται κανείς σας.
4 χρονάκια έμειναν. Το ποιός έχει δίκιο και ποιός ενδεχομένως άδικο θα γίνει σαφές αρκετά γρήγορα.
Καλό θα ήταν και οι μεν και οι δε να κρατάμε μια πισινή (για παν ενδεχόμενο).
Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι του ξημερώνει...![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)