felter το ειδα, εσβησα 7-8 αλλα το πουμου σου δεν εχει ερθει ακομα και εχουν περασει ωρες απο τοτε που τα σβησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
n1k3man το πμ σου ειναι τιγκα
ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ κυριοι μοδιστροι!![]()
felter το ειδα, εσβησα 7-8 αλλα το πουμου σου δεν εχει ερθει ακομα και εχουν περασει ωρες απο τοτε που τα σβησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
n1k3man το πμ σου ειναι τιγκα
ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ κυριοι μοδιστροι!![]()
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Το "για πάντα" το εγγυάσαι εσυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
Για όποιους έχουν ADSL υπάρχει δορυφορικός δέκτης που κατεβάζει όλα τα κλειδιά για κανάλια όχι μόνο τα nova αλλά και όλα τα υπόλοιπα πληροφορίες εντός
Πληρώνεις το δέκτη μόνο και τίποτα άλλο για παντα
![]()
Ξέρω αρκετούς που έχουν και δεν υπάρχει πρόβλημα κανέναΑρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
Το "για πάντα" το εγγυάσαι εσυ?
Έχει και ο soteas από το moto forum αρκετό καιρό ας μας πει και αυτός την άποψη του
(αν και από τότε που το πείρε όλο σπίτι στην TVείναι. μηχανή τίποτα ΠΟΥΛ ΠΟΥΛ ΠΟΥΛ κοτούλα)
Σε κάποιες συνδέσεις ADSL δεν δουλεύει αυτό μαθαίνετε εύκολα όμως
Για πάντα. έτσι μου είπαν έτσι λέω.
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Για πε...Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
...moto gp και χρησιμοποιει PC να το ΠΕΙ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
δεν υπαρχει μελος με το ονομα soteask. μηπως εννοεις αυτον? http://www.moto.gr/forums/member.php...fo&userid=1820
οχι λαθος soteas BMWκιας ξέρεις τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
δεν υπαρχει μελος με το ονομα soteask. μηπως εννοεις αυτον? http://www.moto.gr/forums/member.php...fo&userid=1820![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Λάθος σου τα είπαν, λάθος τα λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
Για πάντα. έτσι μου είπαν έτσι λέω.
Ο.Κ.Εγώ τα λέω αλλά εσύ τι ξέρεις και δεν μας λες γιατί μου φαίνεται ότι όλο μπλα μπλα μπλα :a017:Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
Λάθος σου τα είπαν, λάθος τα λες...
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
και τελικα ποιος τα λεει σωστα!?![]()
:hypnotize :hypnotize
![]()
:wacko:
Αμ δεν εχω!Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
εχεις πμ![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δουλεύει παίδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
και τελικα ποιος τα λεει σωστα!?![]()
:hypnotize :hypnotize
![]()
:wacko:
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Η λύση του felter αν δουλεύει, δουλεύει περίπου σαν την λύση με το PC, την Skystar 2 και το προσωπικό ψάξιμο για να το ξεκλειδώσεις. Στην πρώτη περίπτωση τα παίρνεις όλα έτοιμα με ένα κόστος, στην δεύτερη τα φτιάχνεις μόνος σου. Αν έχετε όρεξη και γνώσεις κάντε το δεύτερο. Απλά μην ζητάτε πληροφορίες για το ΠΩΣ να το κάνετε σε ανοιχτά φόρουμ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Όταν φτιάξω το σύστημα θα ανεβάσω έναν πλήρη οδηγό για το τι και πως μέχρι το σημείο των ελεύθερων καναλιών. Από εκεί και πέρα Google is your friend........![]()
ναι αλλα με τη skystar θελεις HTPC αν θες να ταιριαξει σωστα στο συστημα στο σαλονακι το ομορφο και να μην τρεχουν καλωδιομπαγλαμαδες απο δω και απο κει! οχι πως η skystar δεν αξιζει καθε αλλο...
Ναι αλλά με το HTPC έχεις επίσης όλα σου τα βίντεο σε ένα μέρος, κατεβάζεις και βλέπεις 720p και 1080p ταινίες χωρίς να πληρώνεις 30? για το HDDVD ή το BluRay δισκάκι, έχεις όλη σου την μουσική μέσα, γράφεις βίντεο κάνοντας το DVR................. Καλώδια? Ένα ρεύμα, ένα HDMI και ένα για το ασύρματο ποντίκι-πληκτρολόγιο (που τα έχεις χωμένα κάπου και ΑΝ χρειάζεται τα βγάζεις). Υπάρχουν και ασύρματα που ο πομποδέκτης είναι σαν USB stick. Οπότε τα καλώδια μάλλον τα ίδια ακριβώς είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
ναι αλλα με τη skystar θελεις HTPC αν θες να ταιριαξει σωστα στο συστημα στο σαλονακι το ομορφο και να μην τρεχουν καλωδιομπαγλαμαδες απο δω και απο κει! οχι πως η skystar δεν αξιζει καθε αλλο...
Το κουτί που πήρα μου κόστισε 56? και είναι απόλυτα οκ από θέμα design, airflow και χώρου.
καλα συφωνω, και γω για HTPC παω αλλα οχι ακομα. Προς το παρων θα συμβιβαστω με ενα φτηνιαρικο δεκτη. Ισως παρω και την skystar2 HD σε pci για το παλιο deskop αλλα με τον amd 3000+ σε 754 socket παιζει και να σερνεται και δευτερον βαριεμαι τωρα να τραβαω καλωδια απο το desktop στην οθονη. Γι αυτο και το επομενο pc θα ειναι HTPC με HDMI. Με 600euro εχεις καθαρισει. Εννοειται χωρις οθονη. Ποιο κουτι του πηρες?