Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: αγορα 650 Abs

Νέο μέλος

αγορα 650 Abs

καλημερα
    Ενδιαφερομε να αγορασω την 650 ABS καινουργια. Εχω δει μεγαλη διαφορα στις τιμες (εισαγωγης και παραεισαγωγης) απο 7195 εως 6550 αντιστοιχα με διαφορα δωρα.
    μπορειτε να μου προτενετε για αγορα καποιον εξουσιοδοτημενο (εισαγωγης) και εναν (για τα παραεισαγωγης) αντιπροσωπο που να ειναι καλος.
    Εχει αγορασει κανεις απο το mpc club στην αλεξανδρας?
    ευχαριστω

Νέο μέλος
    GLOBAL MPC ΕΝΟΕΙΣ ΜΗΠΩΣ? ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Κ8 ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 6890 ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΚΑΝΕ
    7990.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mystery
    GLOBAL MPC ΕΝΟΕΙΣ ΜΗΠΩΣ? ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Κ8 ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 6890 ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΚΑΝΕ
    7990.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.
    NAI TO GLOBAL MPC ΕΝΝΟΩ.
    ΤΙ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ?
    ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ?

Νέο μέλος
    τα δωρα οπως σου ειπα που μου κανανε ειναι να μου δωσουν σε τιμη χονδρικης καγκελα 100ε
    χουφτες 50ε συναγερμο meta 100ε καρινα μαυρη αλουμηνενια 150ε και βαλιτσα με βαση 120ε
    .Την δεδομενη στιγμη εμενα με ενοιαζε που θα επερνα το κ8 1000 ευρωπουλα πιο φθηνα απο το
    αντιπροσωπειας. Αν ηξερα οτι θα εριχνε η αντιπροσωπεια τη τιμη στα 7200 θα ειχα διαφορετικες απαιτησεις.Παντος να ξερεις οτι σε καθε περιπτωση σηκωνει παζαρεμα ειδικα αν τα φραγκα τα χεις ζεστα.

Νέο μέλος
    Η εγγυηση ειναι για 2 χρονια απο το δικο τους σερβις αν εισαι τυχερος και μενεις αθηνα.Αν το κανεις καπου αλλου οπως εγω για παραδειγμα που μενω θεσ/νικη σου παρεχουν σαν εντος εγγυηση τα ανταλακτικα (κατοπιν συνενοησης με τον μαστορα σου)χρεωνεσαι ομως τις εργατοωρες κανονικα απο τον μαστορα σου.

Νέο μέλος
    ρε παιδια επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω.βασικα ψαχνω για μεταχειρισμενη.αλλα με τις τιμες που βλεπω με βλεπω να πηγαινων για καινουρια.ποια ειναι η διαφορα επισημης αντιπροσωπειας και παραεισαγωγης?εχει κατι να κανει με κινητηρα και ποιοτητα κατασκευης?
    MANOLIS

hold on before it's 2late
    καλησπερα παιδες..τσεκαρετε πρωτα αυτο το ποστ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=55615

οσο αφορα το GLOBAL φιλος μου πολυ καλος που πηρε ενα Z750 δεν εμεινε καθολου ευχαριστημενος...αρα με κανει να πιστευω περισοτερο αν θα σου "κατσει"...τωρα οσο αφορα την παραεισαγωγη με αντιπροσωπειας ειναι καθαρα μονο στο θεμα εγγυηση που τωρα πια και τα παραεισαγωγης σου δινουν αλλα σε συγκεκριμενα συνεργεια...
    περαστε να ρωτησετε απο τον ΣΟΥΛΤΑΤΗ ειναι παρα πολυ εξυπηρετικος και προθυμος με τιμη στο εισαγωγης 6600..χωρις δωρα ομως...
    γνωμη μου δεν εξιζει καινουργιο αφου μπορεις σε μτχ να χτυπησεισ απιστευτη τιμη θυμιζω συμφορουμιτη που πηρε Κ7 με 5800 με πολλα πολλα εχτρα..

ελπιζω να βοηθησα...οπως και να εχει παιδες ψαξτε το αρκετα...

Νέο μέλος
    Γιατί το globalmpc τα δίνει πιο φτηνά;
    Τι σημαίνει παραεισαγωγή;
    Θέλω μια καινούργια καλή 600άρα που να κάνει για την πολη, να καιει λιγο, να κανει και για ταξιδια, να πηγαινει και στο χωμα, ναχει πανω απο 65 άλογα και να κοστιζει λιγοτερο από 7,000 Ευρω. Γίνεται;

hold on before it's 2late
    μετα απο την επισκεψη που ειχα στην εκθεση ιδου τι εντοπισα..

Vstrom k8 κουτα με ΑΒS 6390 με δυο χρονια ΕΓΓΥΗΣΗ!!!ναι ναι 2 χρονια....αρα καταλαβαινεται σε τι τιμες πρεπει να παιζουν τα μεταχειρησμενα για να πουληθουν..

Παρόμοια θέματα

1. ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ - ΛΑΣΠΩΤΗΡΑΣ V-strom 650 Abs
    από PARKER97 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 108
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 17:08
  2. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ V Strom 650 Abs
    από MANSFAK στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2008, 21:34
  3. Αγορα V-Storm 650 ABS
    από WebArts στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3