Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
:a19:
![]()
![]()
![]()
:a015: Yamaha
:a36:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
:a19:
![]()
![]()
![]()
:a015: Yamaha
:a36:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ήμαρτον - ήμαρτον κυρίες μου....τι εργοστάσια είναι αυτά
που μας αντιγράφουν ακόμα και στα λογότυπα .....![]()
Niko egrapses!!![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
ελεος...οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο τον ξινο αχωνευτο ρε πο*στη μου!
Ας νικαγε ακομα και ο Hayden ρε γαμοτο!
Το μονο ευχαριστο τα δειγματα τσαμπουκα του μπαμπα (Capirossi) και το come back (?) του Rossi.
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χώσε χώσε !
HRC RULEZ !!!
απο αναβάτες πάσχουμε λίγο... αλλα νταξ, τι να κάνουμε...![]()
τα σωσίματα του κοτοπουλά και του γλυφιτζούρα ήταν εκπληκτικά...
ο ροσσι νόμιζε ότι τελείωσε ο αγώνας ενα γύρο πριν ???ου γαρ έρχεται μόνο το γήρας...
![]()
![]()
Γιατί ρε φίλε πάσχεις στους αναβάτες; Επειδή εμείς εδώ στην Ελλάδα οι ξερόλες θεωρούμε άσχετο τον "κοτοπουλά"; Κι αν δεν αρέσει ο κοτοπουλάς κοτζάμ "Ντάνι" πάλι δεν κάνει; Ώπα ομοιοκαταληξία.
Μια χαρά αναβάτες είναι απλώς από ένα σημείο και μετά είναι και τι αρέσει στον καθένα.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Απαιτώ απο τον Jorge Lorenzo να βγάλει αμέσως το κράνος που φορά και να τοποθετήσει άλλο.
Αποτελεί σπόντα προς πάσαν αντίπαλον![]()
![]()
Άκου εκεί γλυφιτζούρια....
βρε ναι, μια χαρα αναβάτες ειναι... αλλά δεν (με) πείθουν συγκριτικά με άλλουςΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Γιατί ρε φίλε πάσχεις στους αναβάτες; Επειδή εμείς εδώ στην Ελλάδα οι ξερόλες θεωρούμε άσχετο τον "κοτοπουλά"; Κι αν δεν αρέσει ο κοτοπουλάς κοτζάμ "Ντάνι" πάλι δεν κάνει; Ώπα ομοιοκαταληξία.
Μια χαρά αναβάτες είναι απλώς από ένα σημείο και μετά είναι και τι αρέσει στον καθένα.![]()
θεωρώ οτι το δυναμικό της yamaha φέτο δε παίζεται... ροσσι (οχι δεν τον θεωρώ ξεγραμένο, εχει πολλά να δώσει ακόμα, και πρωτάθλημα να πάρει), lorenzo ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟ !! αμα εξοικιωθεί πλήρως και αρχίσει να οδηγά όπως στα 250, με τσαμπουκά και τίγκα εγωισμό, τότε θα δούμε πολύ θέαμα, Toseland εκπληκτικός οδηγός...
hopkins ειναι σουπερ, χαντακώθηκε με την μεταγραφή του στα καβα...
τεσπα...
καλά να είναι όλοι τους να κοντράρονται συνέχεια και χωρίς φαβορί, να γουστάρουμε αγώνες, αυτό θέλω εγώ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
και πολυ του ειναι του γιατρου η δευτερη μου φαινεται.....
παραλιγο να εκοβε την ντιζα του γκαζιου λεμε.... αλλα δεν παει αλλο....
ο λορενθο σαν να τον αφηνε μου φαινεται.....
ευγε ντανι.....
το μεγαθηριο σου ξυπνησε....
καλα για σουζουκια και καβασακια δεν μιλαμε....
τα βλεπεις στην καμερα μονο στα πισω πισω τρενακια.....:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
χαχαχαχαχα πεστααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
go Pedrosa go
etsi agori moy deikstoys pos @@daei to HRC![]()
ρε παιδια ας καναβαλει καποιος το προγραμμα η το λινκ οπου υπαρχει το προγραμμα..
thnx!!!