Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
βρε ναι, μια χαρα αναβάτες ειναι... αλλά δεν (με) πείθουν συγκριτικά με άλλους
θεωρώ οτι το δυναμικό της yamaha φέτο δε παίζεται... ροσσι (οχι δεν τον θεωρώ ξεγραμένο, εχει πολλά να δώσει ακόμα, και πρωτάθλημα να πάρει), lorenzo ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟ !! αμα εξοικιωθεί πλήρως και αρχίσει να οδηγά όπως στα 250, με τσαμπουκά και τίγκα εγωισμό, τότε θα δούμε πολύ θέαμα, Toseland εκπληκτικός οδηγός...
hopkins ειναι σουπερ, χαντακώθηκε με την μεταγραφή του στα καβα...
τεσπα...
καλά να είναι όλοι τους να κοντράρονται συνέχεια και χωρίς φαβορί, να γουστάρουμε αγώνες, αυτό θέλω εγώ...
Προσωπικά πέρα της προσωπική μου "ανντιπάθειας" για τον Ρόσι δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα φέτος. Και εφόσον δεν πάρει φέτος νομίζω πως έχει τελειώσει το στόρι.Όμως αυτά είναι και λίγο εικασίες. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός! Αυτό είναι το σημαντικό για να βλέπουμε εμείς θέαμα και να χαιρόμαστε.
Κατά τα άλλα περιμένω πολλά από τον Toseland τον θεωρώ πολύ καλό οδηγό και κατά τα άλλα... ναι όπως έγραψε και κάποιος εδώ πολύ του ήταν του δόκτορα η δεύτερη θέση!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
kataplhktikes fwtografies panayiotis!
![]()
"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ελεος...οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο τον ξινο αχωνευτο ρε πο*στη μου!
Ας νικαγε ακομα και ο Hayden ρε γαμοτο!
Το μονο ευχαριστο τα δειγματα τσαμπουκα του μπαμπα (Capirossi) και το come back (?) του Rossi.
piso re, kato ta xeria apo ton Dany
poyla to Honda soy tora
ευγε παναγιωτη....
που να ξαναδεις τοσες μηχανες παρκαρισμενες