ρε Μακη τι σχεση εχεις εσυ
με τους δυο τροχους
ή ειδες πως δεν την παλευεις με τα "μοτοσακα" και το εριξες στο πεταλι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε Μακη τι σχεση εχεις εσυ
με τους δυο τροχους
ή ειδες πως δεν την παλευεις με τα "μοτοσακα" και το εριξες στο πεταλι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
δεν το παρακολουθείς μου φαίνεται το φόρουμ
κατεβατά ολόκληρα έχει γράψει για αυτούς τους δύο τροχούς στο παρελθόν
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δεν το παρακολουθείς μου φαίνεται το φόρουμ
κατεβατά ολόκληρα έχει γράψει για αυτούς τους δύο τροχούς στο παρελθόν
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιους δυο
και ποιο φορουμ
το εδω ή το εκει![]()
![]()
ρε μπραβο
με εντυπωσιαζει αυτο το παιδι![]()
είδες, εκεί που δεν το περιμένειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε μπραβο
η διπλή ζωή του μάκη
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
είδες, εκεί που δεν το περιμένεις
η διπλή ζωή του μάκη
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχουν και παραδοση εκει κατω
να ειναι καλα ο ΤΑΛΩΣ
με τοσους δυνατους αθλητες αν και εχουν και το ΚΑΣΤΡΟ για ανταγωνισμο
Καλά μη νομίζεις πως είμαι έτοιμος και για γύρο Γαλλίας, μια αναλαμπή μου βάρεσε στα 26 κι είπα να αρχίσω ξανά το γύρω γύρω όλοι με τα πόδια, πήρα ένα ποδηλατάκι και βρήκα κι ένα φόρουμ για να τα λέμε με τα παιδιά μέχρι που ανακάλυψα τον μάταιο τούτο κόσμο του moto..Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε μπραβο
![]()
(δεν σηκώνανε και σπαμ εκεί...)
Έχω αλλάξει κάμποσα ποδηλατάκια από τότε, δίνω τό'να και παίρνω τ'άλλο δηλαδή, πάω κανά βουνό φου και φου αν και σήμερα με βρίσκετε κάτοχο ενός ποδηλάτου για dirt jump (α ρε Jul, τα βήματά σου ακολουθώ) η κρίση των -άντα που λέγαμε ;
![]()
Στα δεύτερα -άντα με βλέπω με bmx![]()
Στα Χανιά έχουμε και τον Κύδωνα, πολύ δυνατή ομάδα και αυτή.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
να ειναι καλα ο ΤΑΛΩΣ
![]()
Τώρα που το σκέφτομαι άνετα με λες τον gixxerpap του ποδηλάτου ! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχω αλλάξει κάμποσα ποδηλατάκια από τότε,
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στα Χανιά έχουμε και τον Κύδωνα, πολύ δυνατή ομάδα και αυτή.
![]()
σωστα τους ξεχασα αυτους
εγω τωρα μονο για βολτα γυρο - γυρο
δεν με περνει να κανω μαλακιες
Και να μην κάνεις, ακόμα και το ποδήλατο μπορεί να γίνει επικίνδυνο αν το μυαλό βρίσκεται πάνω απ'το κεφάλι πράγμα που σε σένα δεν συμβαίνει βέβαια, αλλά επειδή τυγχάνουμε και ολίγον κάγκουροι πάρ'το χαλαρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εγω τωρα μονο για βολτα γυρο - γυρο
δεν με περνει να κανω μαλακιες
Γυμνάζεται και το ποδαράκι που μας ταλαιπώρησε !![]()
Καλές βόλτες Σωτήρη !![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά μη νομίζεις πως είμαι έτοιμος και για γύρο Γαλλίας, μια αναλαμπή μου βάρεσε στα 26 κι είπα να αρχίσω ξανά το γύρω γύρω όλοι με τα πόδια, πήρα ένα ποδηλατάκι και βρήκα κι ένα φόρουμ για να τα λέμε με τα παιδιά μέχρι που ανακάλυψα τον μάταιο τούτο κόσμο του moto..![]()
(δεν σηκώνανε και σπαμ εκεί...)
Έχω αλλάξει κάμποσα ποδηλατάκια από τότε, δίνω τό'να και παίρνω τ'άλλο δηλαδή, πάω κανά βουνό φου και φου αν και σήμερα με βρίσκετε κάτοχο ενός ποδηλάτου για dirt jump (α ρε Jul, τα βήματά σου ακολουθώ) η κρίση των -άντα που λέγαμε ;
![]()
Στα δεύτερα -άντα με βλέπω με bmx![]()
ti peires pali re? kai ean peires giati den to evales "sta podilata mas" ??? ektos ean to evales kai den to pira xampari
Δεν το έβαλα πουθενά για να σου δώσω την αποκλειστικότητα εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ti peires pali re? kai ean peires giati den to evales "sta podilata mas" ??? ektos ean to evales kai den to pira xampari![]()
Αυτό το ρημαδάκι πήρα πριν μια βδομάδα, θέλει μερικές αναβαθμίσεις αλλά το οικονομικό δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα προς το παρόν.
Καγκούρεψα Γιώργηηηηηηη (τα -άντα φταίνε) !
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
να ειναι καλα ο ΤΑΛΩΣ
Μπα φέτος τους πήραμε τα σώβρακα![]()
![]()
31ος Αγωνας Θυσιας