Σελίδα 109 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119159209 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: geia soy re stoybi
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: geia soy re stoybi

Άσε τα γεια σου ρε Stoubi και τα τοιαύτα!!! Πες μας!!! Τι έκανε ο δικός σου εχτές!!! Πεστα όλα!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Άσε τα γεια σου ρε Stoubi και τα τοιαύτα!!! Πες μας!!! Τι έκανε ο δικός σου εχτές!!! Πεστα όλα!!!
    loipon

to proi me ksypnhse me gkrinia giati ton phre o ypnos kai hthele na paei sthn ekthesh motosykletas

me ta pola shkonome me to ena mati kleisto (apo tis tsimples -sic-) pairno to mhxanaki kai pao spiti toy

afhno to mhxanaki ekei kai fevgoyme kai oi 2 me to diko toy

pame sthn ekthesh poy ginotan laiko proskynhma

kontepse na pathei alhthorish giati koitage tis poytan.......eeee ta montela stis mhxanes me ta matia fovoymenos oti an gyrisei olo to kefali toy tha etroge mpoynia

xazomara toy giati ton katalava alla mpoynia de toy eriksa

otan vrhka gnosto ekei kai arxisa ta pitsi pitsi kai tote zhlepse kai stamathse na koitaei :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

meta fygame kai phgame na fame

meta phge sto ghpedo kai ego se ena kafe me ton trooper na doyme thn tsonta eeee ton agona hthela na po :rotflmao: :rotflmao:

me phre thl na moy pei oti telika den me akoyei

to vrady meta ton agona hrthe spiti moy (dld hrthe sth folia toy koykoy tigka stoys gavroys):rotflmao:

ekei den milise katholoy ma katholoy giati den ton eperne

ystera koimhthike kai DE ROXALISE!!!!

to proi shmera vlasthmage poy tha paei sth doyleia

afta.
    a
    phge kai toyaleta

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    loipon

to proi me ksypnhse me gkrinia giati ton phre o ypnos kai hthele na paei sthn ekthesh motosykletas

me ta pola shkonome me to ena mati kleisto (apo tis tsimples -sic-) pairno to mhxanaki kai pao spiti toy

afhno to mhxanaki ekei kai fevgoyme kai oi 2 me to diko toy

pame sthn ekthesh poy ginotan laiko proskynhma

kontepse na pathei alhthorish giati koitage tis poytan.......eeee ta montela stis mhxanes me ta matia fovoymenos oti an gyrisei olo to kefali toy tha etroge mpoynia

xazomara toy giati ton katalava alla mpoynia de toy eriksa

otan vrhka gnosto ekei kai arxisa ta pitsi pitsi kai tote zhlepse kai stamathse na koitaei meta fygame kai phgame na fame

meta phge sto ghpedo kai ego se ena kafe me ton trooper na doyme thn tsonta eeee ton agona hthela na po...

afta.
    a
    phge kai toyaleta

κρίμα να του πεις!!! άλλα περίμενα μία τέτοια μέρα όπως εχτές!!! Πομπές μεγαλεία και... επινίκια!!! Ολονύχτια.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

κρίμα να του πεις!!! άλλα περίμενα μία τέτοια μέρα όπως εχτές!!! Πομπές μεγαλεία και... επινίκια!!! Ολονύχτια.

αχχχχχχχχχχχχ ρε Ριμπο.......αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......

αα
    Μάλλον... δεν διαβάζεις και πολύ καλά. να σου φέρω γυαλιά μυωπίας αν βοηθά.
    Το ξέρω ότι είσαι βάζελος γι αυτό δεν απάντησα σε δεύτερο πρόσωπο. Φαντάζομαι το πρόσεξες αυτό.
    Δεύτερον... άνοιξε τα μάτια σου και βλέπε τι γράφω! Απάντησα για το Δέλλα και μάλιστα ΔΥΟ φορές. Την μία είπα ότι ήταν κάκιστο αυτό που έκανε και μία προς το τέλος είπα ότι ήταν μαλακία του. Ή λοιπόν αγόρασε γυαλιά ή πάρε λεξικό να μαθαίνεις τις ελληνικές λέξεις.
    Τρίτον το επιχείρημά σου είναι ανυπόστατο μέχρι αηδίας. ΑΝ ήσουνα που ΔΕΝ είσαι σοβαρή ομάδα θα με είχες νικήσει έτσι κι αλλιώς. Δεν θα περίμενες να ισοφαρίσεις αλλά θα με είχες διαλύσει. Όπως είχες κάνει όντως στον πρώτο γύρο! Αντίθετα σε ακόμα πιο κρίσιμο ματς, λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος, χαιρόσουν για το Χ! μεγάλη ομάδα!!!
    Τέταρτον σου απάντησα για την Αλεξάνδρας με νίκησες το είπαμε αυτό.
    Πέμπτον πέρσι την τεσσάρα όντως μου την έριξες και για τα καλά όπως εγώ σε είχα σκίσει στην έδρα σου με τον... Δέλλα!!! Αν θυμάσαι αλλιώς εκτός παό γυαλιά να σε πάω και σε γιατρό για την μνήμη.
    Αυτά και χαίρομαι που θυμήθηκες να τα πεις όλα αυτά μετά την τεσσάρα που έφαγε ο γαύρος! Μήπως πειράχτηκες γιατί δεν τον κέρδισες ούτε μία φορά φέτος; Ή γιατί σε ξέσκισε εσένα με την τεσσάρα;;;

ΥΓ. Μόνιμα τρίτος; Θύμησε μου σε παρακαλώ... πέρσι και πρόπερσι... ποιος ήταν τρίτος;;;;;;;;
    αγορινα μου με εκανες και γελασα να σαι καλα :rotflmao:
    εγω ΔΕΝ ειμαι μεγαλη ομαδα, ε;; και εισαι εσυ;;
    μπορει και να ησουν δημοτικο την τελευταια φορα που πηρες πρωταθλημα χαχαχ...ρε το αεκακι
    για το παιχνιδι στο οακα, σε ενα ντερμπυ εκτος εδρας δηλαδη..πρεπει απαραιτητα να σε σκισω;; σε ισοφαρισα και με μουφα δικο σου πεναλτυ οταν εσυ χρειαζοσουν την νικη περισοτερο απο μενα.
    δευτερον , με εσκισες με Δελλα;;;;
    λες για το 2-1 οτι με εσκισες;;
    τοτε εγω με την 4αρα που σου ριξα...πρεπει ακομα να μην μπορεις να κατσεις
    εγω δεν εχω χασει ντερμπυ φιλε φετος...κανενα..και με τον γαυρο εξω μπορουσα να το παρω, αν και δεν μου εκατσε...
    τωρα εσυ αν ηρθες μια δυο φορες τριτος και το πανηγυριζεις....καλα κανεις ...γιατι απο κατι τετοια περιμενετε να χαρειτε....να τερματισετε πανω απο τον Αρη...
    ρε τα αεκακια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	58_b.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	44,9 KB 
ID:	126009

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αα

αγορινα μου με εκανες και γελασα να σαι καλα :rotflmao:
    εγω ΔΕΝ ειμαι μεγαλη ομαδα, ε;; και εισαι εσυ;;
    μπορει και να ησουν δημοτικο την τελευταια φορα που πηρες πρωταθλημα χαχαχ...ρε το αεκακι
    για το παιχνιδι στο οακα, σε ενα ντερμπυ εκτος εδρας δηλαδη..πρεπει απαραιτητα να σε σκισω;; σε ισοφαρισα και με μουφα δικο σου πεναλτυ οταν εσυ χρειαζοσουν την νικη περισοτερο απο μενα.
    δευτερον , με εσκισες με Δελλα;;;;
    λες για το 2-1 οτι με εσκισες;;
    τοτε εγω με την 4αρα που σου ριξα...πρεπει ακομα να μην μπορεις να κατσεις
    εγω δεν εχω χασει ντερμπυ φιλε φετος...κανενα..και με τον γαυρο εξω μπορουσα να το παρω, αν και δεν μου εκατσε...
    τωρα εσυ αν ηρθες μια δυο φορες τριτος και το πανηγυριζεις....καλα κανεις ...γιατι απο κατι τετοια περιμενετε να χαρειτε....να τερματισετε πανω απο τον Αρη...
    ρε τα αεκακια...
    Αντε μερα που ειναι πες και συ την παπαρια σου....
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΕΦΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΕΦΑ

ΩΡΕ ΓΕΛΙΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
    Αντε μερα που ειναι πες και συ την παπαρια σου....
    ase re filaraki
    pou petagesai mia fora ana tetramino

Για να κανουμε εναν απολογισμο του ποσοι πεταχτηκαν και τι ειπαν μεσα σε ενα τετραμηνο θα γεμισουμε 100 σελιδες με δηλωσεις για ευρωπαικες πορειες,ποδηλατακια εναντιον τανκς και δηλωσεις δικιες μου και αλλων συνχανουμων για τα χαλια της ομαδας μας οπως και των αλλοθρησκων για τα δικα τους χαλια ή κατι <<αιωνιες>> 4αρες στο ντερμπι ή για ομαδαρες με φοβερο υλικο κτλ κτλ...

Πχ Για τα χαλια μας με τον Φερερ που αποδοθηκαν στο χρηματικο κομματι και στην παντοδυναμια οπως την παρουσιασε των αλλων 2....Αυτη ειναι η απαντηση του Stoybi οταν του ελεγα οτι εμεις μιλαμε για ποδοσφαιρο σαν οπαδοι της ΑΕΚ που δεν βλεπουμε και οχι για κουπες και πορειες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Aσε.........

Για ποδοσφαιρο μιλαει ο μολις μεχρι προχθες προπονητης σας......

Περαστικα....

Απο...ΕΘΝΟΣΠΟΡ ΝΕΤ,,,
    <<<Θάλασσα» τα έκανε εντός γηπέδου ο Φερέρ, «θάλασσα» τα έκανε και στις δηλώσεις του λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΑΕΚ να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας. Στην... αγαπημένη του «Diario De Mallorca» ο Ισπανός τεχνικός «κάρφωσε» τη διοίκηση και είπε αυτά που δεν τολμούσε να πει όσο διάστημα βρισκόταν στον πάγκο της «Ενωσης».

«Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να πολεμήσω πολεμικές μηχανές! Η ομάδα δεν έχει την ποιότητα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι είχαμε μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ για μεταγραφές και με τόσα λίγα χρήματα δεν μπορείς να χτυπήσεις τους άλλους δύο αντιπάλους. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να υπογράψουμε τον Ριβάλντο, ο οποίος είναι 36 ετών και ήρθε επειδή είναι φίλος μου!», είπε ο Φερέρ στον ισπανικό Τύπο.>>>

Παρε κοσμε ξεθαμα :rotflmao: :rotflmao:

Οπως λεει και το ανεκδοτο---? Πωπω π@!^$@ το ποδηλατακι

Αλλα για να πω και του γαυρου το δικιο τοτε ουτε στα καλυτερα ονειρα μου δεν εβλεπα 4-0....Και μαλιστα με ενα 8-0 ανετα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Για να κανουμε εναν απολογισμο του ποσοι πεταχτηκαν και τι ειπαν μεσα σε ενα τετραμηνο θα γεμισουμε 100 σελιδες με δηλωσεις για ευρωπαικες πορειες,ποδηλατακια εναντιον τανκς και δηλωσεις δικιες μου και αλλων συνχανουμων για τα χαλια της ομαδας μας οπως και των αλλοθρησκων για τα δικα τους χαλια ή κατι <<αιωνιες>> 4αρες στο ντερμπι ή για ομαδαρες με φοβερο υλικο κτλ κτλ...

Πχ Για τα χαλια μας με τον Φερερ που αποδοθηκαν στο χρηματικο κομματι και στην παντοδυναμια οπως την παρουσιασε των αλλων 2....Αυτη ειναι η απαντηση του Stoybi οταν του ελεγα οτι εμεις μιλαμε για ποδοσφαιρο σαν οπαδοι της ΑΕΚ που δεν βλεπουμε και οχι για κουπες και πορειες....

Παρε κοσμε ξεθαμα :rotflmao: :rotflmao:

Οπως λεει και το ανεκδοτο---? Πωπω π@!^$@ το ποδηλατακι

Αλλα για να πω και του γαυρου το δικιο τοτε ουτε στα καλυτερα ονειρα μου δεν εβλεπα 4-0....Και μαλιστα με ενα 8-0 ανετα...
    egw file mou omws eimai sunexeia edw kai krazw tin omada mou apo ton augousto
    den kanw kolotoubes kai gia auto kai den me ponaei i mesi mou akoma opws merikous...( kai den anaferomai se sena )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

pou petagesai mia fora ana tetramino

Τσε βαλεεε.....

Αληθεια εσυ γιατι στραβωσες που σκισαμε τον γαυρο??Μηπως μετα το ξεκολλιασμα που σου ριξε στο κυπελλο τον νιωθεις πιο "δικο σου"???
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα, ετσι και ο Αλεφαντος δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλα, ετσι και ο Αλεφαντος δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο ...
    Γιατί όχι?
    Αφού μπάλα δε βλέπουμε έτσι κι αλλιώς, τουλάχιστον να έχουμε κάποιο λόγο να παμε γήπεδο... :a24:
    Αλέ μόνο...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48