Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Σπασμένος καθρέπτης ??? No problem...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Σπασμένος καθρέπτης ??? No problem...

Είναι γνωστό ότι στους ελιγμούς μέσα στην πόλη πολλές φορές καταλήγουμε με σπασμένους καθρέπτες...

Επίσης είναι γνωστό ότι οι τιμές των ανταλλακτικών καθρεπτών είναι στα ύψη....

Ε...λοιπον, σας έχω ευχάριστα νέα....

Μην σας πιάνει απελπισία........

ΝΑ Η ΛΥΣΗ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	________ 4.jpg 
Προβολές:	544 
Μέγεθος:	50,4 KB 
ID:	126100

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου την έδωσε και φεύγω!! Το avatar του/της zapmaria
    Σωστός και πρακτικός.
    Και στο κάτω κάτω αν ξεχάσουμε και καμιά φορά το καθρεφτάκι μας έχουμε και εφεδρικό :rotflmao: :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το χρώμα είναι σημαντικός παράγοντας;

γιατί μου τελείωσαν τα ροζ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου την έδωσε και φεύγω!! Το avatar του/της zapmaria
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    το χρώμα είναι σημαντικός παράγοντας;

γιατί μου τελείωσαν τα ροζ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο σημαντικότερος!!!
    Μόνο ροζάκι, φουξ και κόκκινο παρακαλώ.
    Είναι trendy

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Εγώ πάντως προτιμώ αυτή την περίπτωση από την άλλη...
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    φανταζομαι οτι σημαντικο ειναι να μην εχει σπασει ο μηχανισμος ετσι??

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Εγώ πάντως προτιμώ αυτή την περίπτωση από την άλλη...
    + 1000

Παντως εχει παραγινει το κακο με τα χτυπημενα ενω ηταν σταθμευμενα αυτοκινητα.....Μεσα σε μια βδομαδα οι ζημιες στην οικογενεια μου....

1) Αριστερος καθρεφτης στο εταιρικο Focus που μολις ειχε παραλαβει η αδερφη μου,την επομενη της παραλαβης, απο την εταιρια που δουλευει ελειπε ολο το καπακι....

2) Δεξιος καθρεφτης στο Passat του πατερα μου κομματια το τζαμι,ολο το πλαστικο στην εξω μερια κομματια....

3) Δεξιο φτερο στο Fabia της μανας μου μπροστα απο την ροδα μεγαλου μεγεθους γουβα χωρις καμμια γρατζουνια....

Και φυσικα κανενας δεν αφησε τα στοιχεια του να αναλαβει την ευθυνη ουτε ειδε κανενας τιποτα...Ολα αυτα την περασμενη βδομαδα και ολα οσο ηταν παρκαρισμενα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Παντως εχει παραγινει το κακο με τα χτυπημενα ενω ηταν σταθμευμενα αυτοκινητα.....Μεσα σε μια βδομαδα οι ζημιες στην οικογενεια μου....

1) Αριστερος καθρεφτης στο εταιρικο Focus που μολις ειχε παραλαβει η αδερφη μου,την επομενη της παραλαβης, απο την εταιρια που δουλευει ελειπε ολο το καπακι....

2) Δεξιος καθρεφτης στο Passat του πατερα μου κομματια το τζαμι,ολο το πλαστικο στην εξω μερια κομματια....

3) Δεξιο φτερο στο Fabia της μανας μου μπροστα απο την ροδα μεγαλου μεγεθους γουβα χωρις καμμια γρατζουνια....

Και φυσικα κανενας δεν αφησε τα στοιχεια του να αναλαβει την ευθυνη ουτε ειδε κανενας τιποτα...Ολα αυτα την περασμενη βδομαδα και ολα οσο ηταν παρκαρισμενα....

Μια φορα χτυπησα κα8ρεφτη σε στα8μευμενο αμαξι...αλλα ηταν ηδη χαλασμενος...

Που να το καταλαβω ομως αφου με το που τον ακουμπαω κρεμασε απο ενα ξεχαρβαλωμενο ελατηριο ενω πριν δεν φαινοταν τιποτα...

Ειχα σκυλοντραπει και προσπα8ουσα να χωσω παλι μεσα το ελατηριο και κατι αλλα μπιρμπιτσολια μπας και στα8ει..

Τελικα με ειδε ο ιδιοκτητης και μου ειπε να το αφησω ετσι οπως ειναι...

Φιουυυυ....

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    κατι αλλα μπιρμπιτσολια

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Από αυτοκίνητα όμως άλλο πράμα. Κάθενας & το δικό του. Επαληθεύουμε το κανόνα. Κάθε οικογένεια πάνω από 2.
    Δε το λέω για να σε προσβάλλω ούτε για να προκαλέσω διαμάχη. Πιστεύω να το κατανοείς.
    Απλά βρε παιδιά (σε όλους πάνε αυτά), αν σε κάθε οικογένεια έχουμε όλοι από ένα, δεν έχουμε που να τα παρκάρουμε & για να περάσει κάποιος από ένα δρόμο θα πρέπει να προσέχει από παντού & να πηγαίνει σα κότα για να περάσει ε τότε λογικό είναι να συμβαίνουν αυτά.
    Δε δικαιολογώ αυτούς που κάνουν ζημιές & φεύγουν όμως λέω ότι αυτό θα συμβαίνει & να μη πω & χειρότερα.
    Αν δε βάλουμε μυαλό να μην αγοράζουμε όλοι αυτοκίνητα & αν δεν υπάρξει αποκέντρωση τότε θα τα χτίζουμε το ένα πάνω στο άλλο & δε θα υπάρχει πια κίνηση αλλά ακινησία.
    Άντε με τις υγείες μας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Από αυτοκίνητα όμως άλλο πράμα. Κάθενας & το δικό του. Επαληθεύουμε το κανόνα. Κάθε οικογένεια πάνω από 2.
    Δε το λέω για να σε προσβάλλω ούτε για να προκαλέσω διαμάχη. Πιστεύω να το κατανοείς.
    Απλά βρε παιδιά (σε όλους πάνε αυτά), αν σε κάθε οικογένεια έχουμε όλοι από ένα, δεν έχουμε που να τα παρκάρουμε & για να περάσει κάποιος από ένα δρόμο θα πρέπει να προσέχει από παντού & να πηγαίνει σα κότα για να περάσει ε τότε λογικό είναι να συμβαίνουν αυτά.
    Δε δικαιολογώ αυτούς που κάνουν ζημιές & φεύγουν όμως λέω ότι αυτό θα συμβαίνει & να μη πω & χειρότερα.
    Αν δε βάλουμε μυαλό να μην αγοράζουμε όλοι αυτοκίνητα & αν δεν υπάρξει αποκέντρωση τότε θα τα χτίζουμε το ένα πάνω στο άλλο & δε θα υπάρχει πια κίνηση αλλά ακινησία.
    Άντε με τις υγείες μας!

+ ΑΠΕΙΡΟ!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kathreptes mesa stin athina?? no thnx!
    από monstermind στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 17:42
  2. Pros petridist kai oxi mono, CBF review_sinagermos problem...
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 22:22
  3. No Coment...
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2004, 08:55
  4. N/M (No Message) KALH XRONIA ME YGEIA K ORTHIOI!!!
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 13:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF