Παντως για ανθρωπος που πιστευει οτι ο 3ος ΠΠ ειναι κοντα πολυ χαιρεσαι και δεν θα επρεπε :smilea:
Εγώ πάλι ρωτάω. Έστω ότι έτσι είναι τα μελλούμενα (έστω βρε παιδί μου).
Δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής της ειμαρμένης; Κανένας τρόπος;
Δηλαδή ότι είναι να συμβεί θα συμβεί οπωσκαιδήποτε, ανεξαρτήτως της παγκόσμιας βούλησης που μπορεί να νομίζει/θέλει/πιστεύει κάτι το διαφορετικό;
Τέλμα χωρίς εναλλακτική;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Το θεμα ειναι ναπροσπαθουμε να καλιεργουμε το πνευμα μας. Ησαρκα ετσι και αλλιως, με τα σημερινα δεδομενα, ειναι φθαρτη. Αλωστε δεν χρειαζετε να εμπλακεις σε πολεμο για να πεθανεις, μπορεις να την παθεις και απο ψαροκοκαλο στο τραπεζι, αμα σου κατσει στον λαιμο.
μη μου πεις... για το 21(/23).12.2012 μιλαμε παλι? Να δω την εκφραση οσων το υποστηριζαν αυτο οταν φτασει η συγκεκριμενη χρονολογια και δεν γινει τιποταΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Eγώ θα πρότεινα να μην αγχώνεται κανείς σας.
4 χρονάκια έμειναν. Το ποιός έχει δίκιο και ποιός ενδεχομένως άδικο θα γίνει σαφές αρκετά γρήγορα.
Καλό θα ήταν και οι μεν και οι δε να κρατάμε μια πισινή (για παν ενδεχόμενο).
Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι του ξημερώνει...![]()
![]()
τι να συμβει? Ξερεις? Εγω δεν ξερω, -μεταξυ μας δε θελω καν να ξερω- αλλα δε ισχυριζομαι τιποτα (ουτε οτι θα γινει, αλλα δεν το αποκλειω κατηγορηματικα). Παντως ειναι ενα ωραιο θεμα που εχει συζητηθει πολυ σε διαφορα φορουμ. Να ενα ενδιαφερων θεμα για να ξεκινησουμε συζητηση για κατι πιο συγκεκριμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εγώ πάλι ρωτάω. Έστω ότι έτσι είναι τα μελλούμενα (έστω βρε παιδί μου).
Δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής της ειμαρμένης; Κανένας τρόπος;
Δηλαδή ότι είναι να συμβεί θα συμβεί οπωσκαιδήποτε, ανεξαρτήτως της παγκόσμιας βούλησης που μπορεί να νομίζει/θέλει/πιστεύει κάτι το διαφορετικό;
Τέλμα χωρίς εναλλακτική;![]()
Βεστρομα και γω υποπτευομαι τι θα γινει αμα ξεκινησεις τετοια συζητηση, αλλα να, εχεις μαζψει ηδη τουλαχιστον 4 που θα συμμετειχαν στη συζητηση απο ενδιαφερων![]()
Ολο με μπριζωνεις ν ανοιξω συζητηση ρε geomatrix. Τι νομιζεις οτι θελω να κανω, να βρω οπαδους; Η να κανω τον δασκαλο; Αφου εσυ την γουσταρεις περισσοτερο τη φαση και φαινετε. Ανοιξε εσυ, και ακολουθω κ εγω.![]()
![]()
Εγώ δεν είπα ότι θα γίνει κάτι, ούτε ότι δεν θα γίνει κάτι, τότε ή μετά ή πριν.Να δω την εκφραση οσων το υποστηριζαν αυτο οταν φτασει η συγκεκριμενη χρονολογια και δεν γινει τιποτα
Αλλά με τη σειρά μου πολύ θα ήθελα να δω την εκφραση οσων δεν το υποστηριζαν αν και εφόσον γινει κάτι από τα προμελετημένα.
Πλάκα θα έχει και στη μια και στην άλλη περίπτωση. Κάποιος θα μείνει με το στόμα ορθάνοιχτο να χάσκει![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εγώ δεν είπα ότι θα γίνει κάτι, ούτε ότι δεν θα γίνει κάτι, τότε ή μετά ή πριν.
Αλλά με τη σειρά μου πολύ θα ήθελα να δω την εκφραση οσων δεν το υποστηριζαν αν και εφόσον γινει κάτι από τα προμελετημένα.
Πλάκα θα έχει και στη μια και στην άλλη περίπτωση. Κάποιος θα μείνει με το στόμα ορθάνοιχτο να χάσκει![]()
τι θα γινει 3ος ΠΠ![]()
![]()
ξερετε κατι![]()
πειτε ρε παιδια:a53:
αυτα ειναι τρομερα πραγματα !!!!!!!! :a53:![]()
load runner
εγω τον παραδεχομαι τον λιακο σαν.....μαγειρα
πηρε οοοοοοοολες τις θεωριες (μερικες απο τις οποιες ειναι πολυ ενδιαφερουσες ισως εστω και σαν ιστοριουλες), τις ανακατεψε, προσθεσε λιγο εθνικισμο (λιγο, μονο οσο χρειαζεται για να φουσκωνουμε απο υπερηφανεια αλλα να μην μας λενε και εθνικιστες και χασουμε κοινο) και ετοιμο το αποτελεσμα!!!!
ενα συνοθυλευμα πιασαρικων ιστοριων που απομυζουν τη συνταξη ηλικιωμενων
Για να κρατησω και μια πισινη :
ισως μερικα απο αυτα να ειναι αληθεια μα αναιρουν την αληθεια των αλλων αρα αν καποιος ψαξει και πιστευει σε καποια απο αυτα ενταξει, μαγκια του. το να πιστευει ομως 2 πραγματα τα οποια αναιρουν το ενα το αλλο τοτε μαλλον υπαρχει αλλη λεξη γι'αυτο.
πως συνδεονται οι Ε με τη κουφια γη? εκτος αν ο λιακος προσθετει τη σαλτσα του στο πιατο και τα ενωνει με καποιον εξωφρενικο τροπο.
επισης υπαρχουν βιβλια παρομοιου περιεχομενου γραμμενα απο ατομα πιο σοβαρα απο αυτον που παραθετουν και καμμια πηγη (εκδοσεις αρχετυπο εχει αρκετα νομιζω)
και στη τελικη που ξερουμε οτι ο λιακος δεν ειναι υποχειριο των Βρυλ που τον εχουν βαλει για να παραπληροφορει τον κοσμο?![]()
You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul - Julie de Lespinasse
Συμπτωματολογία στην Σχιζοφρένεια
Αισθηση οτι καποιος σε ελεγχει
Οταν αυτο συμβαινει οι ανθρωποι αισθανονται οτι καποιος ?κλεβει? η διαβαζει τις σκεψεις τους η ακομα και οτι βαζει σκεψεις και ιδεες στο μυαλο τους που δεν ανηκουν σ αυτους στην πραγματικοτητα. Η αισθηση που κυριαρχει ειναι οτι καποιος προσπαθει να παρει τον ελεγχο της ζωης τους. Αυτο εχει ως συνεπεια δυσαρεστα αποτελεσματα που δεν αφηνουν περιθωρια συγκεντρωσης σε αλλα πραγματα. Αναφερεται συχνα οτι η προσωπικοτητα βρισκεται κατω απο την επιρροη ενος εξωγηινου η καποιου πνευματος. Στις δυτικες κουλτουρες οι ανθρωποι τα βαζουν με την τηλεοραση το ραδιοφωνο τους υπολογιστες κτλπ και πιστευουν πως ενα ειδους microchip τους κατευθυνει τοποθετημενο στον εγκεφαλο τους. Στις πιο πατροπαραδοτες κοινωνιες οι ανθρωποι κατηγορουν τη μαγεια, το Θεο η το διαβολο, θυμωμενα πνευματα κτλπ.
http://www.e-psychology.gr/content/view/105/84/
American Psycholigist Association Library, μεχρι το 1970Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
(mpla mpla)
"homosexuality is considered a pathology (...) that can be corrected by pathological therapy. (...) [homosexuality was caused by] a hostile, distant, alcoholic or violent father (...) or an overprotective, cold and demanding mother. (...) [Ηomosexuals] did not play games as children (...) may have suffered sexual abuse within the family (...) are more likely to be promiscuous, take drugs and suffer from schizophrenia".
S.Freud 1935
"Homosexuality is assuredly no advantage, but it is nothing to be ashamed of, no vice, no degradation, it cannot be classified as an illness; we consider it to be a variation of the sexual function produced by a certain arrest of sexual development. Many highly respectable individuals of ancient and modern times have been homosexuals, several of the greatest men among them (Plato, Michelangelo, Leonardo da Vinci, etc.). It is a great injustice to persecute homosexuality as a crime, and cruelty too...."
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Αισθηση οτι καποιος σε ελεγχει
Οταν αυτο συμβαινει οι ανθρωποι αισθανονται οτι καποιος ?κλεβει? η διαβαζει τις σκεψεις τους η ακομα και οτι βαζει σκεψεις και ιδεες στο μυαλο τους που δεν ανηκουν σ αυτους στην πραγματικοτητα. Η αισθηση που κυριαρχει ειναι οτι καποιος προσπαθει να παρει τον ελεγχο της ζωης τους. Αυτο εχει ως συνεπεια δυσαρεστα αποτελεσματα που δεν αφηνουν περιθωρια συγκεντρωσης σε αλλα πραγματα. Αναφερεται συχνα οτι η προσωπικοτητα βρισκεται κατω απο την επιρροη ενος εξωγηινου η καποιου πνευματος. Στις δυτικες κουλτουρες οι ανθρωποι τα βαζουν με την τηλεοραση το ραδιοφωνο τους υπολογιστες κτλπ και πιστευουν πως ενα ειδους microchip τους κατευθυνει τοποθετημενο στον εγκεφαλο τους. Στις πιο πατροπαραδοτες κοινωνιες οι ανθρωποι κατηγορουν τη μαγεια, το Θεο η το διαβολο, θυμωμενα πνευματα κτλπ.
καλη η πλακα ,
αλλα μηπως λεω τωρα,
μηπως το παρατραβατε![]()
![]()
load runner
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ge0matrix
American Psycholigist Association Library, μεχρι το 1970
"homosexuality is considered a pathology (...) that can be corrected by pathological therapy. (...) [homosexuality was caused by] a hostile, distant, alcoholic or violent father (...) or an overprotective, cold and demanding mother. (...) [Ηomosexuals] did not play games as children (...) may have suffered sexual abuse within the family (...) are more likely to be promiscuous, take drugs and suffer from schizophrenia".
S.Freud 1935
"Homosexuality is assuredly no advantage, but it is nothing to be ashamed of, no vice, no degradation, it cannot be classified as an illness; we consider it to be a variation of the sexual function produced by a certain arrest of sexual development. Many highly respectable individuals of ancient and modern times have been homosexuals, several of the greatest men among them (Plato, Michelangelo, Leonardo da Vinci, etc.). It is a great injustice to persecute homosexuality as a crime, and cruelty too...."
& για 'σενα οπως απαντησα στον BELZEBOULI................![]()
load runner
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Το θεμα ειναι ναπροσπαθουμε να καλιεργουμε το πνευμα μας. Ησαρκα ετσι και αλλιως, με τα σημερινα δεδομενα, ειναι φθαρτη. Αλωστε δεν χρειαζετε να εμπλακεις σε πολεμο για να πεθανεις, μπορεις να την παθεις και απο ψαροκοκαλο στο τραπεζι, αμα σου κατσει στον λαιμο.
Ωραια το σκεφτηκες αλλα με βιβλια-προσαναματα το μονο που καλλιεργουμε ειναι ο τραπεζικος λογαριασμος του εκαστοτε "συγγραφεα"![]()