Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Service στα 12000

Talking Service στα 12000

Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης. Σήμερα πήγα την μηχανή (DL650) στο εξουσιοδοτημένο μαγαζί (Τριανταφυλλίδης Γεώργιος, Λ. Παπαναστασίου) για το 3ο της service. Το κόστος στοίχισε μαζί με τα αναλώσιμα (λάδια full συνθετικά, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, μπουζί) και εργατικά 200?. Δε ξέρω αλλά μου φάνηκαν πολλά... εσείς τι λέτε; Άντε γιατί έτσι που τη βλέπω τη δουλεία το 4ο service θα το κάνω μόνος μου.. και στα @@ μου η "εγγύηση" τους ...

Καλώς ήρθες στη παρέα!

Το θέμα που αναφέρεσαι συζητείται εδώ.

Επίσης μη ξεχνιόμαστε..

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto

Re: Service στα 12000

Αρχικά δημιουργήθηκε από deadlock
    Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης. Σήμερα πήγα την μηχανή (DL650) στο εξουσιοδοτημένο μαγαζί (Τριανταφυλλίδης Γεώργιος, Λ. Παπαναστασίου) για το 3ο της service. Το κόστος στοίχισε μαζί με τα αναλώσιμα (λάδια full συνθετικά, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, μπουζί) και εργατικά 200?. Δε ξέρω αλλά μου φάνηκαν πολλά... εσείς τι λέτε; Άντε γιατί έτσι που τη βλέπω τη δουλεία το 4ο service θα το κάνω μόνος μου.. και στα @@ μου η "εγγύηση" τους ...
    Όπως θα δεις και στο άνωθεν link καλά που δεν πήγες στον άλλο εξουσιοδοτημένο (Βογιατζής).

Άμα βρεις οικονομικό και αξιόπιστο μηχανικό σφύρα.

Αν πράγματι έχεις χώρο και εργαλεία για να κάνεις τα service σφύρα για παρέα και βοήθεια.

Δρομερός και τριάθλιος....

Α καλά ο Βογιατζής και αν είναι ... πέρασα να δω τι θα μου έλεγε και αυτός,
    ζητούσε αν μου έβαζε το φίλτρο BMC μαζί με λάδια,φίλτρο λαδιού και μπουζί
    210? ΚΑΙ 120? εργατικά....
    στα 18000 πάντως θα το σκεφτώ σοβαρά... για το τι θα κάνω..
    δε ξέρω άλλα η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι αλητεία...
    ως πότε παληκάρια...

ως πότε παληκάρια...
    Είναι ταρίφα. Αν σου έβαζε το εργοστασιακό φίλτρο θα ήταν 50 λιγότερο άρα 270-280Ε. Τόσο μου είχε πει και εμένα και όταν είδε ότι μου βγήκαν τα μάτια έξω μου το έκανε 250Ε (θυσία γίνονται αυτά τα παιδιά για τον πελάτη) Όλα αυτά χωρίς ρύθμιση βαλβίδων. Με ρύθμιση χρεώνουν περί τα 350-400Ε.

Ο Τριανταφυλλίδης κάνει και ρύθμιση βαλβίδων στα 12.000km (έτσι λέει τουλάχιστον) την οποία ήδη πλήρωσες. Αυτός έχει ταρίφα τα 200 + τα καπελώτα. Αφού πλήρωσες 200 πάει να πει ότι δεν χρειάστηκαν καπελώτα άρα είτε μέτρησε και δεν χρειαζόταν οι βαλβίδες ρύθμιση (σιγά να μην χρειαζόταν τόσο νωρίς) ή απλά δεν άνοιξε.

Για τον Βογιατζή τουλάχιστον το αλητεία είναι και λίγο.

Εσύ ρε φίλε karamoto που τα κάνεις τα service επάε στο Ηράκλειο? Έχω σοκαριστεί πάντως γιατί πρόσφατα έκανα service στο αμάξι (Terios) στα 60000 και μου στοίχισε πιο φτηνά! μου αρέσει που έλεγα να παίρνω τη μηχανή και για οικονομία στην βενζίνη...
    αλλά το αμάξι το βαριέμε ... λέω να το αφήσω για τα γεράματα...
    Γνώσεις ιδιαίτερες δεν έχω αλλά δεν νομίζω το να αλλάξεις μπουζί λάδι και φίλτρα είναι κάτι το δύσκολο.. σιγά την επιστήμη !!
    όσο για χώρο το πεζοδρόμιο να είναι καλά! είναι ήσυχο δρομάκι εδώ που μένω.. (αδιέξοδο) χε χε..
    πάντως η μηχανή σίγουρο είναι ότι χρειάζεται όρθιο σταντ για να τα κάνεις..
    Με πάει γιαυτό το πάω όσο πάει..

Εσύ ρε φίλε karamoto που τα κάνεις τα service επάε στο Ηράκλειο? Έχω σοκαριστεί πάντως γιατί πρόσφατα έκανα service στο αμάξι (Terios) στα 60000 και μου στοίχισε πιο φτηνά! μου αρέσει που έλεγα να παίρνω τη μηχανή και για οικονομία στην βενζίνη...
    αλλά το αμάξι το βαριέμε ... λέω να το αφήσω για τα γεράματα...
    Γνώσεις ιδιαίτερες δεν έχω αλλά δεν νομίζω το να αλλάξεις μπουζί λάδι και φίλτρα είναι κάτι το δύσκολο.. σιγά την επιστήμη !!
    όσο για χώρο το πεζοδρόμιο να είναι καλά! είναι ήσυχο δρομάκι εδώ που μένω.. (αδιέξοδο) χε χε..
    πάντως η μηχανή σίγουρο είναι ότι χρειάζεται όρθιο σταντ για να τα κάνεις..

Εγώ έχω δοκιμάσει και τους δύο εξουσιοδοτημένους (μεταξύ τους διάλεξες τον σωστό).
    Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αυτός πολύ ακριβός χωρίς να είναι τόσο ψείρας που να το δικαιολογεί.

Και εγώ τώρα που τελείωσε και η εγγύηση έλεγα να το κάνω μόνος μου αλλά χρειάζομαι σφήξιμο στο ρουλεμάν τιμονιού και αυτό θέλει ειδικό εργαλείο οπότε και αυτή την φορά μάλλον θα το πάω Τριανταφυλλίδη για τα 54000km.

Δυστυχώς μας τα αρπάζουν τόσο χοντρά στις μηχανές που παρόλη την πιο φθηνή αγορά ασφάλεια και τέλη συμφέρει το αυτοκίνητο. Βάλε συχνά service, κάθε 30000km αλυσιδογράναζα ~150-180Ε, λάστιχα ~250Ε κάθε 20000km και τελικά μόνο σκουτεράκια και παπιά συμφέρουν. Ακόμα και τα λάδια οι εταιρίες για τις μηχανές μας τα χρεώνουν τουλάχιστον 50% πάνω.

Αν έχεις αυτοκίνητο δεν συμφέρει να αγοράσεις μηχανή για να κάνεις οικονομία εκτός και αν έχεις Porsche Cayenne αλλά τότε δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις οικονομία. Η μηχανή κάνει απόσβεση μόνο άμα την ευχαριστιέσαι το όποιο δεν κοστολογείται. Και γιαυτό τις παίρνουμε και το ξέρουν και μας πιάνουν κότσους.

Παλαιό μέλος
    ως πότε παληκάρια...
    υ

Παρόμοια θέματα

1. Fz6 Service στα 15000??
    από TAKSIMIS στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 17:34
  2. Service στα 1000χλμ
    από bdout2R1 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2008, 20:33
  3. Service στα 4000 χλμ για ιννοβα
    από paris-3 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 20:14
  4. Service 12000 km
    από skeyos στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 10:24
  5. Service Manual για 650gs στα αγγλικά??
    από dio650gs στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 07:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF