Καλή επιτυχία!
Μεγάλο λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
αμφιβάλω αν κάποιος βάλει στο λογαριασμό τους κανένα ευρώ για να συνεχίσουν..Δες πόσες ηλεκτρονικές εκδόσεις κυκλοφορούν και "ζουν" από την αγορά. :smilea:
Καλή επιτυχία!
Μεγάλο λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
αμφιβάλω αν κάποιος βάλει στο λογαριασμό τους κανένα ευρώ για να συνεχίσουν..Δες πόσες ηλεκτρονικές εκδόσεις κυκλοφορούν και "ζουν" από την αγορά. :smilea:
Εύχομαι πραγματικά να σας αρέσει.
Κάθε μήνα οι χρήστες θα λαμβάνουν newsletter για την προαναγγελία του επόμενου τεύχους.
Θα μπορείτε κάθε μήνα να το κατεβάζετε εντελώς δωρεάν, καθώς να κάνετε download οποιοδήποτε προηγούμενο τεύχος που ίσως χάσατε, όποια στιγμή θελήσετε!
Τσεκάρετε κ το gallery. Εκεί μπορείτε να βρείτε wallpapers κ σύντομα ακόμη περισσότερες photos από την έκθεση μοτοσυκλέτας 2008.
Καλή ανάγνωση!!
![]()
![]()
...Carpe Diem...
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αν μαζεψει αρκετα χιτς κ σκασουν οι διαφημισεις μια χαρα φραγκα θα βγουνε!!
εξαλλου κ ο εντυπος τυπος εκει βασιζεται!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
καλή φάση
και επιτέλους μπορούμε να δούμε φωτογραφίες σε δισέλιδο χωρίς να χάνουμε τη μισή επειδή τσακίζει
και το ζουμ στις φωτογραφίες πολύ χρήσιμο
καλή συνέχεια
![]()
![]()
![]()
Κάτι αντίστοιχο από το εξωτερικό δεν έχουμε; Τσάμπα ηλεκτρονικό περιοδικό δηλάδή. Πάντως τα παιδιά φαίνονται ωραίοι.
ρε παιδια γιατι δεν μου το ανοιγει και μου λεει οτι το αρχειο εχει σφαλμα???
![]()
![]()
![]()
acrobat reader 8Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια γιατι δεν μου το ανοιγει και μου λεει οτι το αρχειο εχει σφαλμα???
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Πάντως στην ψηφοφορία δεν πάνε και πολύ καλά... Ίσα ίσα...![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Μάλλον παίζει πολύ πλακίτσα από γνωστούς....Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Πάντως στην ψηφοφορία δεν πάνε και πολύ καλά... Ίσα ίσα...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ενα πολυ ομορφο και ιδιαιτερα ευκολο site. Εκανα την εγγραφη μου και πλεον εγινα μελος. Το μονο που με στενοχωρει ειναι το μεγεθος των αρχειων που θα κατεβαζω... 62ΜΒ αρχειο??Πιστευω πως πολλοι απο εσας (οπως εγω) δεν εχετε την πολυτελεια ταχυτητων των 10,20 Μbit και αρκειστε στις κλασσικες των 1024 και 2048.... Με τετοιες ταχυτητες δυστυχως πρεπει να κατεβαζεις 1 ωρα για τετοιο αρχειο. και 2ον δεν καταφερα να ζουμαρω τα κειμενα με αποτελεσμα να εχω φιλησει το μονιτορ για να διαβασω κατι
Τωρα θα πει κανεις "Σου χαριζουν γαιδαρο, και συ κοιτας τα δοντια". Ναι μεν, αλλα... Θα συνεχισω να το παρακολουθω το ebike.gr για κανα διμηνο, Τα συγχαρητηρια μου ομως στην ομαδα για την προσπαθεια που εδωσε και δινει μεχρι τωρα... Αντε, και εις ανωτερα.
![]()
Δοκίμασε Ctrl + και Ctrl - .Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
και 2ον δεν καταφερα να ζουμαρω τα κειμενα με αποτελεσμα να εχω φιλησει το μονιτορ για να διαβασω κατι![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
με 1024 πρέπει να θες 10-12 λεπτά να το κατεβάσεις κανονικά αλλά και πάλι βάλτο να κατεβαίνει στο παρασκήνιο και το διαβάζεις λίγο αργότερα τι πειράζει;Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Το μονο που με στενοχωρει ειναι το μεγεθος των αρχειων που θα κατεβαζω... 62ΜΒ αρχειο??Πιστευω πως πολλοι απο εσας (οπως εγω) δεν εχετε την πολυτελεια ταχυτητων των 10,20 Μbit και αρκειστε στις κλασσικες των 1024 και 2048.... Με τετοιες ταχυτητες δυστυχως πρεπει να κατεβαζεις 1 ωρα για τετοιο αρχειο.
εναλλακτικά του ctlr + και -
παίζει και ctrl με τη ροδέλα του ποντικιού (αν έχεις ροδέλα)![]()
Πολύ καλή προσπάθεια, νομιζω οτι αξίζει να την υποστηρίξουμε ο ξαθένας όπως μπορεί!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957