Μα καλά, σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς έτσι ρε φιλαράκο? Θες να έρθω εκεί να τα κάνω γυαλόλαμπο?Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Ρε Χρήστο, ακομα το YouTube?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μα καλά, σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς έτσι ρε φιλαράκο? Θες να έρθω εκεί να τα κάνω γυαλόλαμπο?Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Ρε Χρήστο, ακομα το YouTube?![]()
Θα σε πω στο 3ημερο εσενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μα καλά, σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς έτσι ρε φιλαράκο? Θες να έρθω εκεί να τα κάνω γυαλόλαμπο?![]()
Σιγά ρε mpou-mpou-κι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Θα σε πω στο 3ημερο εσενα...![]()
![]()
Για να στρωνόμαστε στη δουλειά...
Ρουμανία καλά είναι, να το αφήσω...?![]()
Ok, τότε θα κάνουμε ελληνικό 10ήμερο. Ακούω...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να το αφησεις και να πιασεις τα ΑΓΝΩΣΤΑ (σου) Ελληνικα (πανεμορφα) βουνα!![]()
![]()
Άμα περιμένουμε από αυτές... Εμείς τα κανονίζουμε όλα! Ξέρεις το αρχαίο ρητό.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κατσε να "κατσουν" πρωτα οοολες οι προϋποθεσεις... :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά θα γίνει τίποτις ή να ξυριστώ ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εμένα αγόρια count me out γιά 10ήμερο μέσα στον Ιούνιο - Ιούλιο. Την άδειά μου θα την πάρω τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου γιά πονηρό six-six-six 18ήμερο![]()
Και πως θα κάνω εγώ την σκούπα αν δεν σε έχουμε να σταματάς καθε τρεις και λίγο για να πουδράρεις την μυτούλα σου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Εμένα αγόρια count me out γιά 10ήμερο μέσα στον Ιούνιο - Ιούλιο. Την άδειά μου θα την πάρω τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου γιά πονηρό six-six-six 18ήμερο![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και πως θα κάνω εγώ την σκούπα αν δεν σε έχουμε να σταματάς καθε τρεις και λίγο για να πουδράρεις την μυτούλα σου ???![]()
μη χαλιεσαι ....θα ειναι ο θανασης !!!![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ρε δεν βαμιέστε που θα σταματάω κάθε 2-3 χλμ να μαζεύω άδεια μπουκάλια μπύρας ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μη χαλιεσαι ....θα ειναι ο θανασης !!!![]()
![]()
![]()