Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Σχέση κλοπών με συνεργεία ?

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΙΔΟΠΙΟΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΜΑ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
    ΕΜΕΝΑ ΡΕΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ/ΕΧΩ ΜΙΑ VESPA 200 1980 ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΤΣΟΠΕΡ ΣΤΥΛ
    ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΛΟΓΟ ΚΑΠΙΩΝ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ
    ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΑΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ...
    ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΤΕΝΟ
    (ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ...
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

βεβαια μπορει να γινει το αλλο που εκαναν εμενα....να το γδυσουν στην κυριολεξια......εγατμισεις λαιμουσ,πλαστικα,πατητηρια.,μανιβελα,τιμονια....

την υγεια μας να εχουμε....
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ.........

Έννοούσα ότι φεύγουν γιά ένα κομμάτι ψωμί.....!!!!
    Τώρα άν τό κίνητρο είναι ή όχι ή πρέζα δέν έχει καί τόση σημασία.........
    Φυσικά καί όταν παραπατάς είναι πολύ δύσκολο νά σηκώσεις μιά μηχανή
    άπό κεντρικό σημείο.....!!!!!
    Όπως τού φίλου mod.....αύτές φορτώνονται στό λεπτό,τέσσερεις μάγκες δύο καδρόνια
    γιά νά τήν πάρουν στίς ζάντες,φορτηγάκι κλεμμένο,χαμηλό μικρό καί γιά σας ,σέ ένα λεπτό.
    Τόσο κρατάει ή σεμνή τελετή.........
    Καί νά τούς δεί κάποιος ποιός τολμάει νά όρμήσει σέ 3-4 άτομα..???
    Όσο πιό κοντά μπορεί νά πάει τό φορτηγάκι ,τόσο εύκολο καί γρήγορο είναι......
    Ούτε κλειδαριές κάθονται νά λύσουν , μόνο άν βαρέσει κανένας συναγερμός ίσως
    τά παρατήσουν άνάλογα μέ τήν ώρα καί τό μέρος......
    Προσωπικά έβαλα τηλέφωνο καί όταν χτυπήσει σημαίνει ότι μού τό κλέβουν......
    Τώρα τό πόσο κοντά θά είμαι καί άν θά προλάβω...???
    Πάντως άν ό φίλος mod είχε αύτό τό σύστημα πάνω στό μηχανάκι του,δέν θά
    προλάβαιναν νά τού τό πάρουν άφού ήταν στά δέκα μέτρα....!!!!!!!!

+1

Aν έχεις ακριβό μηχανάκι αξίζει να βάλεις συναγερμό με τηλεειδοποίηση.

Εγώ που είμαι παθών πλοπής ( Αυτοκινήτου ) έβαλα στο καινούριο.
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αν στο βαλουν στο ματι...την πατησες..και με τηλεειδοποιηση θα σε τρελλανουν και στο τελος θα την κλησεις.
    Οντως τα πρεζονια παλια εκαναν τετοιες ιστοριες,θυμαμαι να δινουν παπι για 5.000δρχ εξω απο σχολειο.
    Τα κυκλωματα βγαινουν παγανια με φορτηγακι.Ειμαι σιγουρος οτι οταν εκλεψαν την μηχανη απο τον φιλο,οταν πηγε στην αστυνομια ηταν και αλλοι για να δηλωσουν κλοπη την ιδια μερα.
    Ο μοναδικος τροπος ειναι γκαραζ για να εισαι ησυχος.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ο μοναδικος τροπος ειναι γκαραζ για να εισαι ησυχος.
    +1000
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
    ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΛΟΤΗ ΣΕ ΦΡΟΥΡΕΙΟ
    3 ΚΑΜΕΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ+REAL TIME + ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ ΜΕ ΑΥΤ-ΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ+
    ΤΗΛ/ΣΗ+ΛΟΥΚΕΤΑ+++++
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΤΙΓΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΝΑ ΤΗΝ
    ΚΛΕΨΟΥΝ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ....
    Η ΠΙΛΟΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Ατσάτσος Το avatar του/της Atsatsos
    Kαι κουκούλα παιδιά, και κουκούλα.
    Ατσάτσα

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Υπαρχει και αλλος τροπος...
    Την αραζεις κατω απο το παραθυρο μια οικολογικης/γριας...
    Μπορει να ειναι κουφες αλλα μολις κανει καποιος να βαλει μπροστα η να κουνησει την μηχανη,επειδη μαλλον ειναι ο μονος ηχος που μπορουν να ακουσουν,θα βγει με την μια στο παραθυρο να πρηξει @@ οποτε και θα καταλαβεις οτι κατι γινεται στην μηχανη σου!
    Ειναι το απολυτο αντικλεπτικο και δεν απενεργοποιηται με τιποτα !!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ριξτε μια ματια και δω.

www.otenet.gr/livecamera
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Είναι πολύ δύσκολο νά φεύγουν οί κλεμμένες μοτό έξω,θέλει πολύ μεγάλο καί πολύ
    όργανωμένο κύκλωμα.....!!!!!!!!
    Όπως αύτό πού άποκαλύφθηκε στή Λάρισσα καί στά Τρίκαλα μέ τίς είσαγωγές άπό τίς
    κλεμμένες άπό Ίαπωνία....

λόγω καταγωγής από την περιοχή έμαθα ότι το μεγάλο κεφάλι του κυκλώματος με μεγάλο μαγαζί στα Τρίκαλα δεν τον ακούμπησαν....πιάσανε συνεργάτη προφανώς καρφωτό για να λήξει το θέμα.....

τώρα αν είναι αλήθινες οι πληροφορίες ή απλά κουτσομπολιά της επαρχίας ελέγχεται....απλά αν είναι να αγοράσει κανείς μηχανή από την περιοχή ας το ψάξει λίγο περισότερο....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Επηδει μου εχουν φαει και μενα ΧΤ600 89 παλιοτερα βεβαια,καταλαβα οτι η μονη λυση ειναι να εχεις για καθημερηνη χρηση ενα παλιο,καλο μη εμπορικο μηχανακι(zephyr750)το εχω αφησει σε λιμανια,σε νησια,στην αθηνα οπουδηποτε με μονο κλειδωμενο το τιμονι και ευτυχως ποτε δεν ειχα προβλημα.
    Εχω και 1 R1 00 κλεισμενο μεσα στο μαγαζι μου το οποιο βγαινει μονο για ειδικες αποστολες,και παντα ειναι διπλα μου.
    Γι'αυτο τον λογο κιολας δεν μπορω να παρω ενα μηχανακι για ολες της δουλειες γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα μου το κλεψουν.
    Ολο λεω να τα δωσω και τα 2 να παρω 1 αλλα με αυτα που βλεπω μενω εδω που ειμαι.

Ρε παληκαρια συγνωμη κιολας αλλα γιατι να εχω ενα ss μηχανακι για να το τρωνε ολοι με τα ματια του και να πηγαινω για τσιγαρα μ'αυτο και να σταμπαρετε κιολας?

Θα μου πειτε γιατι ετσι γουσταρουμε ρε!

Ναι αλλα η κλοπη ειναι αβασταχτο πραγμα.

Γνωμη μου,ειδικα στο Ηρακλειο,γιατι εχω μεγαλωσει στην Ν.ιωνια,βρειτε ενα ξακουστο κλεφτη πλακωστε τον στο ξυλο και σε 2 μερες καποιος θα σας παρει τηλ.για να σας πει οτι εχει το μηχανακι σας και θελει τοσα για να σας το δωσει.
    Μετα απλα πηγαιντε στο ραντεβου μα αστυνομικους,και να μην το εχει παρει αυτος,θα σας το βρει.

Νέο μέλος
    πολλες κλοπες...κλοπες.... που οσο και να τα αλυσοδενουμε τα μηχανακια να βαζουμε συναγερμους ,να φυλασονται σε πυλοτες και χιλια αλλα δυο παλι μας τα βουτανε.καθωμαι και διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ που αφορουν κλοπες και με πιανει μαυρη καρδια για πολλα παλικαρια που χανουν τα μηχανακια τους.Σε λιγο καιρο θα εχω και εγω στην κατοχη μου ενα moto και ανυσηχω απο τωρα.
    ο λογος που γραφω αυτο το ποστ και ειδικοτερα σε ενα ανοιγμενο thred ειναι για να γραψω μια εμπειρα-αποψη.εχω γνωστο μου του οποιου του εχουν κλεψει 3 φορες τα μηχανακια του καινουργια ολα.σε συζητηση μου αναφερει οτι τα μηχανακια τα κλεβουν απο συγκεκριμενο μαγαζι(οχι συνεργειο,αλλα μαγαζι που εμπορευεται,ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ.....) οπου πηρε τα 2 απο εκει...ΔΙασταυρωμενη πληροφορια και οχι ραδιο αρβυλα ...,εχω ανεβει (αυτο ,πριν καιρο)Μαρουσι.σε συζητηση εξω απο κρεπερι με 2 παλικαρια, απο κυψελη με ΤDM900 πιανουμε συζητηση για την μηχανη του μου αναφερει απο μονος του ακριβος το ιδιο πραγμα για το εν λογο μαγαζι,μαθαινωντας και την περιοχη που μενω μου εξηγησε πολλα.
    συμπερασμα δεν υπαρχει αν ειναι να στην φανε την μηχανη οπου και να σαι καπου θα στην βουτηξουν αν θελουν.
    μπουυυυ...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tik
    πολλες κλοπες...κλοπες.... που οσο και να τα αλυσοδενουμε τα μηχανακια να βαζουμε συναγερμους ,να φυλασονται σε πυλοτες και χιλια αλλα δυο παλι μας τα βουτανε.καθωμαι και διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ που αφορουν κλοπες και με πιανει μαυρη καρδια για πολλα παλικαρια που χανουν τα μηχανακια τους.Σε λιγο καιρο θα εχω και εγω στην κατοχη μου ενα moto και ανυσηχω απο τωρα.
    ο λογος που γραφω αυτο το ποστ και ειδικοτερα σε ενα ανοιγμενο thred ειναι για να γραψω μια εμπειρα-αποψη.εχω γνωστο μου του οποιου του εχουν κλεψει 3 φορες τα μηχανακια του καινουργια ολα.σε συζητηση μου αναφερει οτι τα μηχανακια τα κλεβουν απο συγκεκριμενο μαγαζι(οχι συνεργειο,αλλα μαγαζι που εμπορευεται,ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ.....) οπου πηρε τα 2 απο εκει...ΔΙασταυρωμενη πληροφορια και οχι ραδιο αρβυλα ...,εχω ανεβει (αυτο ,πριν καιρο)Μαρουσι.σε συζητηση εξω απο κρεπερι με 2 παλικαρια, απο κυψελη με ΤDM900 πιανουμε συζητηση για την μηχανη του μου αναφερει απο μονος του ακριβος το ιδιο πραγμα για το εν λογο μαγαζι,μαθαινωντας και την περιοχη που μενω μου εξηγησε πολλα.
    συμπερασμα δεν υπαρχει αν ειναι να στην φανε την μηχανη οπου και να σαι καπου θα στην βουτηξουν αν θελουν.
    - Αν στο βάλουν στο μάτι το έχασες ότι και να κάνεις δυστυχώς...
    - Έχουν κλέψει το παπί από την προηγούμενη εταιρεία που δούλευα μόλις το αφήσε το παλικάρι στο πεζοδρόμιο... στημένο κάργα και μπορεί να είναι και το ίδιο μαγαζί που λες και εσύ το γνωστότατο...
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Kαι κουκούλα παιδιά, και κουκούλα.
    +10900000000

Kαι μάλιστα όσο πιο λερωμένη-κατουρημένη-βρωμεσμένη-ταλαιπωρημένη γίνεται!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Aνθυπομελος
    Aerografia???
    Prin liga hronia itan i douleia mou....
    den eiha skeftei pote oti eihe kai antikleptikes idiotites!
    Kai ayto giati kapoios eklepse to "kapaki" apo to potiri tou Astrea enos pelati...
    ..pou apeikoneize mia perdika (!) sto fysiko ths perivalon!(ypogrammeno)
    Kynigos kai o men,kynigos kai o de,timisan to thirama tous deontos!
    Mathame poios itan o kleftis tis Tehnis!!Koinos gnostos eide to kapaki pou
    eihe metavlithi se...kadraki,sto spiti tou...sti Tino!!!Vre,mikros o kosmos...
    Apo oso gnorizo ego,to thyma theorise xeftila na to "kynigisei",kai apla
    parigeile allo....me to idio motivo,xerontas oti o kleftis den tha tolmisei pote,
    na to topothetisei se mihanaki..!
    Telika,asfaleia den yparhei....oyte se hardware (an mia kleidaria den anoigei i den spaei,
    yparhoun kai oxea...pou tin loionoun!!)...oute se...software (den pistevo oti den yparhei
    esto enas roufianos se kathe etairia kataskeyaston ilektronikon,pou dinei "tis lyseis" se antagonistes, i parakato....) Legetai "viomihaniki kataskopeia" kai "exoudeterosi antagonismou"! Lete na min to ehoun ekmetaleytei oi kleftes?
    To customising einai genika kali lisi,isos omos kai logos klopis gia ta sigekrimena
    antalaktika...
    Kapoio proi,exo apo tin Astynomia Peiraia,eida astynomikous na pairnoun apotipomata apo
    ena Duke pou den eihe "telika"....mallon itan tyheros o idioktitis pou ehase mono ayta!
    Kali mas tyhi !

Psen prospatho na ekmetaleyto to thema "aerografies",afou eho "allaxei kariera" kai
    den kano tipota,oute stous kollitous mou!!
    black sheep

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2008, 21:12
  2. Vfr ΚΑΙ "ΣΧΕΣΗ" ΜΕ ΚΟΡΗ ΒΕΝΖΙΝΑ?
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 13:12
  3. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων