Μπυρας? Με γλυκανισο ή ανευ?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν βαμιέστε που θα σταματάω κάθε 2-3 χλμ να μαζεύω άδεια μπουκάλια μπύρας ...!!!![]()
Μπυρας? Με γλυκανισο ή ανευ?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν βαμιέστε που θα σταματάω κάθε 2-3 χλμ να μαζεύω άδεια μπουκάλια μπύρας ...!!!![]()
Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Μπυρας? Με γλυκανισο ή ανευ?![]()
γι αυτό και οδηγούμε λίαν σπανίως !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
και μη φάτε την ελιά όσο οδηγείτεΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
you might spil your martini.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Τελικά θα γίνει τίποτις ή να ξυριστώ ???![]()
Τι να ξυρίσεις εσύ? Είπαμε πρέπει να βγάλουμε διαδρομή!!!!!
Α! Είμαι 75 κιλά. Τι ρύθισμα πρέπει να κάνω στις αναρτήσεις στο KTM![]()
![]()
Eνω τα ολονυκτια κλαρινα του Ευζωνα αντηχουν σαν γλυκια μελωδια ακομα στα αυτια μουΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτο καρντιά μου στα δικά μου Ελληνικά λεγεται Φασαρία !!!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Εσυ δεν πας να παρεις κανα μηχανακι της προκοπης για να ακολουθεις τις βολτες και να σταματησεις να ανακατευεσαι σε thread που δεν σε σπερνουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και μη φάτε την ελιά όσο οδηγείτε![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ρησεις μεγαλων ανδρωνΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Don't drink and drive ..
you might spil your martini.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εσυ δεν πας να παρεις κανα μηχανακι της προκοπης για να ακολουθεις τις βολτες και να σταματησεις να ανακατευεσαι σε thread που δεν σε σπερνουν?![]()
![]()
![]()
Μια χαρά μηχανάκι έχω... το οτι δεν παει στα αγραφοκατσάβραχα ουδόλως μ' απασχολεί![]()
άλλωστε σε λίγο θα έχει παντού άσφαλτο![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατι ρε χαμενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εδω ολοκληρη Αριαδνη βρηκε τον δρομο στον λαβυρινθο με ψιχουλα...
Κι ο Θανασης γι'αυτο το κανει(για να βρουμε τον δρομο,αλλα σε πιο μοντερνα βερσιον)![]()
κάπου τα 'χεις μπλέξειΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εδω ολοκληρη Αριαδνη βρηκε τον δρομο στον λαβυρινθο με ψιχουλα...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ως ζαμπλουτος μεγαλοτραπεζιτης που εισαι,εχεις την δυνατοτητα να βρεις κανα τριαρι-τεσσαρι χιλιαρικα για να παρεις κανα σοβαρο για χωμαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Μια χαρά μηχανάκι έχω... το οτι δεν παει στα αγραφοκατσάβραχα ουδόλως μ' απασχολεί![]()
άλλωστε σε λίγο θα έχει παντού άσφαλτο![]()
![]()
![]()
![]()
,,,Αυτο βεβαια μπορει να ειναι και κακο,γιατι μπορει να δεις το φως το αληθινον και να ξεφορτωθεις και το Αγγλικο διτροχο μπαουλο σου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
,,,Αυτο βεβαια μπορει να ειναι και κακο,γιατι μπορει να δεις το φως το αληθινον και να ξεφορτωθεις και το Αγγλικο δοτροχο μπαουλο σου![]()
![]()
τα χλμ που κάνω μ' αυτό δε μπορούν να μου τα προσφέρουν τα παρτάλια σας![]()
επισης...
ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ειναι ο Σάλλας, ο Νανόπουλος, ο Κωστόπουλος και τα 8 δόντια που έχουμε στο στόμα μας (μεγάλες κουφάλες)
εγώ είμαι ένας (φτωχός πλην τίμιος) τραπεζικός*![]()
*παλιά το λέγανε "τραπεζιτικός" = υπάλληλος του τραπεζίτη :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Mπλεξαμε τις γκομενες του ΘησεαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κάπου τα 'χεις μπλέξει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Η Αριαδνη δεν ηταν που ειπε στον Θησεα να ριξει ψιχουλα στη διαδρομη για να βρει το δρομο στον Λαβυρινθο ωρε?![]()
![]()
ΜΙΤΟ του έδωσε η Αριάδνη (κοινώς σπάγγοΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
...Η Αριαδνη δεν ηταν που ειπε στον Θησεα να ριξει ψιχουλα στη διαδρομη για να βρει το δρομο στον Λαβυρινθο ωρε?![]()
![]()
)
Η άλλη γκόμενα ήταν η Φαίδρα![]()
ψίχουλα έριχνε ο κοντορεβυθούλης (Σαρλ Περό)![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais