Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Eνα μεγαλο ευχαριστω..........

Δεν ειναι θεμα συγνωμης τρουπερ
    Απλα επειδη εχω μεινει αρκετες φορες απο βενζινη (ξεχασιαρης) εχω δει οτι αν με βοηθησει καποιος αυτος ειναι οποιοσδηποτε και οχι απαραιτητα μοτοσικλετιστης

Οπως ειπα και πιο πανω ενας μου ειχε κανει και την χειρονομια του ενω εσπρωχνα βραδυατικα και η γλωσσα ειχε φτασει στην πλατη

Οτι εχουμε υποχρεωση να σταματαμε δεν το συζηταω, αλλα πιστευω αυτο να ισχυει με οτιδηποτε ειναι ο αλλος η με οτι να εχεις και εσυ ...

Τεσπα πολυ σκεψη για τοσο πρωι
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Με αγγλίδα πλεον.. Το avatar του/της vasilisFZ
    Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν ακομα "ανθρωποι" στις μερες μας...
    Πριν λιγο καιρο ειχα σταματησει στιν κατεχακη ανεβαινοντας λιγο πριν το πεταλο που οδηγει στην αττικη οδο, στην ακρη του δρομου για να κανω ενα επειγον τηλεφωνημα.
    Αφιρημενος οπως περιμενα κοιταγα την μηχανη και ενα παλικαρι οπως ανεβαινε με αρκετα χιλιομετρα... με ειδε, ελεγξε καρεπτες, σταματησε , και γυρισε προς τα πισω στην ακρη του δρομου γιατι νομιζε οτι ηθελα βοηθεια!!!!!!
    Πραγματικα εμεινα αναυδος απο την κινηση του αυτη......

Φιλε οπου κ να σαι καλους δρομους να χεις και σου ευχομαι αυτο που εκανες να στο ανταποδωσει καποιος οταν το χρειαστεις......
    Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με......

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πριν 1,5 χρονο περιπου ειχα τη φαεινη ιδεα να παρω το xmax 250 για να μη μπουκωνω το μεγαλο μες στην Αθηνα.
    Την τριτη ημερα που το ειχα εννια το πρωι πηγαιναμε με την κοπελα μου στη δουλεια. Ειμαστε στο φαναρι του Βρυωνη στον Πειραια στα δεξια και ερχεται σφαιρα απο τη Χατζηκυριακου ενα ταξι το οποιο σκαει πλαγια πανω μου. Κρατησα το τερας των 170 κιλων με το ενα ποδι και δεν πεσαμε. Η αριστερη πλευρα λιαρδα. Η κοπελα μου σε κατασταση σοκ. Κι ο ταριφας ξεκιναει σπιναροντας να φυγει. Βγαζω το κινητο, το σηκωνω ψηλα και κανω πως τον τραβαω φωτο [ειχα ενα αρχαιο πανασονικ χωρις καμερα] και τοτε παρκαρει και γυριζει πισω και αρχιζει τα ''γιατι ρε φιλαρακι με τραβας και ειμαι μεροκαματιαρης'' κλπ κλπ. Με τα χιλια ζορια κραταω τα στοιχεια του. Δε μας παει καλα η Ηρωων Πολυτεχνειου σημερα λεω και στριβω να παω απο Αφεντουλη. Με σταματαει ενας κυριος καμια σαρανταρια με φουλ ρουχισμο, εχω την εντυπωση οτι ειδα στην ακρη ενα V strom αλλα μπορει να κανω και λαθος. Ενδιαφερθηκε οχι μονο αν ειμαστε καλα, αλλα μας ειχε μαζεψει κι ολα τα πλαστικα. Δηλαδη παρατησε τη μηχανη του στη μεση του δρομου ηρθε στην αριστερη πλευρα και μαζεψε τα κομματια μου...
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! Στον Julius, και στον dirtbird !!!
    από STOYBI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2007, 15:06
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 14:29
  3. Ενα μεγαλο ευχαριστω :
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2005, 06:45
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 15:21
  5. Απαντήσεις: 33