Σελίδα 4 από 74 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 1100

Θέμα: ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εχω μια απορια

το cbr125 ειναι μηχανη????????????καλα ειμαι παντελος ασχετη τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν παπι με κλιπον
    Πολυ καλα νομιζες...!!!!!!!!
    Ενα παπι με κλιπον ειναι!

Μαλλον καλυτερα... Μια μ@λ@κια με κλιπον!!!!!!!!1
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Μαλλον καλυτερα... Μια μ@λ@κια με κλιπον
    αυτο εχει λογικη βαση

παπι με κλιπον δεν ειναι

μαα..δεν φταιω εγω... Το avatar του/της mantras
    λοιπον κοιταξτε ορισμενοι πως εχει...αν δεν εχετε παρει ενα μηχανακι βολτα καλυτερα να μην λετε οτι σας κατεβει..παρτε πρωτα βολτα να μην πω παρτε ενα μηχανακι για εσας και υστερα να λετε για το δικο σας και οχι για αλλων..πχ ενας φιλος μ πηρε ενα μηχανακι 2τ και μετα απο 24 μερες του κολησε και μου λεει "μαλακια εκανα και τους ακουσα και το πηρα" .αν θελει καποιος να παρει μηχανακι ας παρει αυτο που θελει αλλα μην τον λεμε οχι μην πας ειναι βλακεια..εχει και ενας κολλητος μου το cbr και ξερω πως παει και αυτο...παντως για παπι δεν παει...τωρα αν το συγκρινετε με ενα παπι πχ με ενα Ζ 300κκ και πειραγμενο εεε...ναι καλυτερα παει το Ζ..για 10 μετρα..απ οσο το βλεπω το μηχανακι ειναι φοβερο..δεν λεω πυραβλος.καλα παει αλλα αν θες να ξεπατωνει παρε ενα 600 οχι 125.το καθε μηχανακι εχει και τα καλα του εσεις το cbr το εχετε γα@#&$σει απο παντου να πουμε.. ελεος δλδ...αλλα να σας πω τι με νοιαζει λες και τωρα που σας το λεω εγινε τπτ...που να το ειχα κιολας.αυτα τα λεω χωρις να θελω να θιξω κανεναν...
    παντα φιλικα για μηχανακια μιλαμε εγω παντως αν επερνα αναμεσα σε παπι και cbr θα διαλεγα σιγουρα το 2ο.γιατι απλα δεν ειναι παπι.τωρα παπι για μερικους(οχι ολους) ειναι γιατι εχει ενας που ειναι ας πουμε πιο μαγκακος και καλα...η εχθρος του τεσπα και λενε μλκιες για το δικο του κτλ....
    paei san to anemo...

.............

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μηχανη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται προσβλητικός ο όρος "παπί με κλιπ-ον"...
    Προσωπικά το παπί μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 12 χρόνια τωρα σαν πρώτο, δεύτερο, ακόμα και τρίτο μέσο μεταφοράς... Κι ακόμα τσουλάει αξιοπρεπώς...
    Όταν κυκλοφορώ στο κέντρο προτιμώ να είμαι με την πάπια παρά με οποιδήποτε άλλο όχημα για διάφορους λόγους...

υγ. Πιστεύω ότι το fx-125 ήταν πιο πολύ μηχανή απο το cbr-125, αν κι έχει τη μορφή "παπιού"
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

paidia sevasti i gnwmi sas apla den mou aresei na vrizoun to opoiodipote mixanaki..genika ola mou aresoun apla twra na ta sigrineis pezei rolo kai i gnwmi tou kathenos...oso gia esena nvov ti na pw re file...i eisai kanena paidaki pou grafei twra i kanenas poly mlkas pou tin eides empeiros mixanovios..egw odigaw girw sta 9 xronia.gia sena ston p@$tso poso odigas...tin eides kai poly super re megale iremise de pa na les oti thes.osoi me kseroun katalavenoun...gia ta alla paidia thx pou apantisan...sas paradexome gt dn eiste san merikous re paida mpravo.
    paei san to anemo...

.........

Edited by Julius

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nvov

ρε φίλε εισαι σοβαρός με αυτα που γραφεις? και δικιο να ειχες, το χανεις με τον τρόπο σου.
    Το φορουμ ειναι χώρος που ο καθενας λεει τη γνώμη του. Δε σημαινει οτι επειδη ο mantras λεει τι δική του γνώμη, προσβαλλει κι εσενα που στηρίζεις το αντίθετο πχ.
    Βλέπεις κανεναν αλλο απο αυτους τους τρομερα εμπειρους που τολμησε να αμφισβητισει, να καθεται και να τον προσβάλλει ή σου ζητησε καποιος απο αυτους να τον υπερασπιστεις βρίζοντας τη μανα του?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

ante geia leme, kali synexeia sto cosmopolitan.gr
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Χαλάρωσε βρε άνθρωπα...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

gt m evrise tin mana???
    paei san to anemo...

parakalw ton diaxeiristi i kapoion na m steilei to mnm pou mou esteile me pm
    paei san to anemo...

fethry file protimiseis einai ola..egw to cbr px to thewrw pio mixani kai sto stil alla to fx den mporw na pw oti einai vlakeia gia petama kai to cbr piravlos to kalitero.....ktl.....afta ta lene aftoi pou theloun na nomizoun pws spane ta nevra kapoiwn sta forum....prwsopika mou aresei to fx poly kai malista o filos mou afto tha eperne stin arxi alla kai aftounou tou arese to cbr....oti einai einai to gousto tou kathenos...filika panta ....

oso gia ton allo ton kakomoiri pou eimai paaaaraaa poly mlkas pou kathome kai to sizitaw akoma dn xreiazete na pw polla..mpravo file eisai poly magas..eisai o mprus lie tou pliktrologiou..kai epeidi den mou aresei na lew polla apo to plikrtrologio kai na kanw ton ntay ena tha sou pw kai valto kala sto mialo sou.afta pou eipes kai den fenontai twra ela na mou ta peis apo konta...min fereis kai ton mpampa(aderfi) sou omws....if you know what i mean..

XILIA SIGNWWWWWWMIII apo tous admin gia tin simperifora mou apla den xonevw ta "na min pw kalitera" sta forum...

yg...efxaristw gia tin energeia pou kanate...
    paei san to anemo...

aste paidia min to steilei kanenas to minima oute pou me niazei na to dw....
    paei san to anemo...

Σελίδα 4 από 74 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  2. Μηχανή vs ζώα στον δρόμο...
    από Gandalf dr685sm στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2011, 13:06
  3. Παπι Ή ΜηΧανη?