Εχεις και απο δαυτο ? Τι'ν τουτος ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
iPod Shuffle...(καλά το είπα?)
Εχεις και απο δαυτο ? Τι'ν τουτος ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
iPod Shuffle...(καλά το είπα?)
Όχι εγώ! Μιλάμε hi-tech χωματάδα! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Εχεις και απο δαυτο ? Τι'ν τουτος ρε?
Χαίνηδες είναι το soundtrack... :smilea: :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Περιμένω & σχόλια για το soundtrack, όχι μόνο από το Φώτη.
& όποιος ξέρει τι είναι ας το πει![]()
Άντε σιγά σιγά να αρχίσουνε τα όργανα![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Ε όχι και Χαϊνηδες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Χαίνηδες είναι το soundtrack... :smilea: :smilea:
Άντε σιγά σιγά να αρχίσουνε τα όργανα![]()
![]()
![]()
Θαρθεις?
Έγώ εδώ είμαι έτσι και αλλιώς Operater.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ε όχι και Χαϊνηδες!![]()
Θαρθεις?
Από άλλον εξαρτάται αν θα έρθω στην εκδρομή....![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
ρε πιτσηρικο πιγαινε φτιαξε ενα θρεαντ για αυριο και ασε τις μπιχτεσΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Έγώ εδώ είμαι έτσι και αλλιώς Operater.
Από άλλον εξαρτάται αν θα έρθω στην εκδρομή....![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Έτοιμο το θράντ κύριος....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε πιτσηρικο πιγαινε φτιαξε ενα θρεαντ για αυριο και ασε τις μπιχτεσ![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
ψιτ, φιλαρακι σύντεκνε Μιχαλιό ...
οι διαδρομή που έχεις βγάλει περνά απο δρόμο τέτοιας βατότητας : https://www.moto.gr/forums/showthrea...44#post1109344 ???
επειδή βλέπω έχεις ορέξεις τελευταία...![]()
μπορεί να καβαλάς ΚΤΜ μέχρι τότες... αλλά θα είναι και ον-οφφια 650 με ασφάλτινα εεε???
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μακάρι να είχαμε τέτοια στη Κρήτη!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ψιτ, φιλαρακι σύντεκνε Μιχαλιό ...
οι διαδρομή που έχεις βγάλει περνά απο δρόμο τέτοιας βατότητας : https://www.moto.gr/forums/showthrea...44#post1109344 ???
επειδή βλέπω έχεις ορέξεις τελευταία...![]()
μπορεί να καβαλάς ΚΤΜ μέχρι τότες... αλλά θα είναι και ον-οφφια 650 με ασφάλτινα εεε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιχάλη κάνε μου τη χάρη να μου πεις σχετικά με αυτό:
Μιλάς για το βράδυ του Σαββάτου έτσι ; Σε ποιο σημείο εννοείς ρε ; Κοιτάζω τη διαδρομή που έχεις βάλει στο άλλο θρεντ για το τριήμερο και λες για το οροπέδιο του Ομαλού το Σαββάτο, ποιανού Ομαλού μωρέ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στη τελική πάρε το CBF & έλα από άσφαλτο το βράδυ εκεί που θα τρώμε. & τη πέφτουμε εκεί μαζί! Το απαιτώ! Πάρε & το γκομένιο (Μάνθο)! Αναμένω για τις ενέργειες σας!![]()
![]()
![]()
Στα υπόψιν, κάνω ενέργειες να δανειστώ το Transalp του αδερφού μου και μάλλον πως θα γίνει η δουλειά όμως από εξοπλισμό έχω μείνει πίσω όσο αναφορά τις μπότες, βρίσκω κάμποσα ζευγάρια δανεικά από φίλους αλλά όλοι φοράνε μικρότερο νούμερο απ'το βατραχοπεδιλέ 46άρι που φοράω εγώ, έχω τις δικές μου τις τουριστάδικες και ξέρω πως είναι μαλακία να έρθω με αυτές όμως δεν με βλέπω να βρίσκω κι άλλη λύση..
edit: Μιχαλιό λύσε μια άλλη μια απορία please γιατί τον ψιλοέχασα τον μπούσουλα να πω την αλήθεια, εγώ λόγο δουλειάς την Παρασκευή το πιθανότερο είναι να σας βρω το Σαββάτο (εκτός κι αν πέσει αδειούλα αλλά ψιλοχλωμό). Που θ'ανταμώσουμε ωρέ ; Τους Σαββατιάτικους που θα τους βρω για να σμίξουμε με εσάς της Παρασκευής ;![]()
ελα με αυτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
έχω τις δικές μου τις τουριστάδικες και ξέρω πως είναι μαλακία να έρθω με αυτές όμως δεν με βλέπω να βρίσκω κι άλλη λύση..
Με θες πολύ εσύ !Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ελα με αυτες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μιχάλη κάνε μου τη χάρη να μου πεις σχετικά με αυτό:
Μιλάς για το βράδυ του Σαββάτου έτσι ; Σε ποιο σημείο εννοείς ρε ; Κοιτάζω τη διαδρομή που έχεις βάλει στο άλλο θρεντ για το τριήμερο και λες για το οροπέδιο του Ομαλού το Σαββάτο, ποιανού Ομαλού μωρέ ;![]()
Στα υπόψιν, κάνω ενέργειες να δανειστώ το Transalp του αδερφού μου και μάλλον πως θα γίνει η δουλειά όμως από εξοπλισμό έχω μείνει πίσω όσο αναφορά τις μπότες, βρίσκω κάμποσα ζευγάρια δανεικά από φίλους αλλά όλοι φοράνε μικρότερο νούμερο απ'το βατραχοπεδιλέ 46άρι που φοράω εγώ, έχω τις δικές μου τις τουριστάδικες και ξέρω πως είναι μαλακία να έρθω με αυτές όμως δεν με βλέπω να βρίσκω κι άλλη λύση..
edit: Μιχαλιό λύσε μια άλλη μια απορία please γιατί τον ψιλοέχασα τον μπούσουλα να πω την αλήθεια, εγώ λόγο δουλειάς την Παρασκευή το πιθανότερο είναι να σας βρω το Σαββάτο (εκτός κι αν πέσει αδειούλα αλλά ψιλοχλωμό). Που θ'ανταμώσουμε ωρέ ; Τους Σαββατιάτικους που θα τους βρω για να σμίξουμε με εσάς της Παρασκευής ;![]()
Λοιπόν, με τις μπότες τις τουριστάδικες είσαι οκ. Ένα αυτό.
Δεύτερον. Εύ σχολάς κάποια στιγμή τη Παρασκευή. Ε, θα έρθεις τη Παρασκευή το βράδυ στο Λέντα. Δίπλα στους Καλούς Λοιμένες. & από εκεί θα ξεκινήσουμε μαζί το Σάββατο το πρωί.
Αυτό είτε έχεις το Transalp είτε όχι.
Τώρα αν δε γίνεται να είσαι εκεί Παρασκευή βράδυ, που γίνεται άνετα, & έχεις το Transalp τότε θα μιλήσουμε τηλεφωνικός για του που θα μας βρεις. Δύο είναι τα τινά. Είτε να ξεκινήσεις πρωί πρωί Σαββάτου να έρθεις κάτω Λέντα είτε να μας βρεις αργότερα κάπου στο Σκοινιά.
Όταν λέω Ομαλό εννοώ το Μικρό Ομάλό που είναι στο Νομό Ηρακλείου πάνω από το χωριό Κατωφύγι.
Αναμένω...![]()
Εν'τω μεταξύ δεν έχω ιδέα που βρίσκεται ούτε ο Λέντας αλλά ούτε κι ο Σκοινιάς..![]()
Αν τα καταφέρω θα σας βρω όμως, δεν μου ξεφεύγετε πουλάκια μου !
![]()
![]()
![]()
Θα σου τα πω αναλυτικά που είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εν'τω μεταξύ δεν έχω ιδέα που βρίσκεται ούτε ο Λέντας αλλά ούτε κι ο Σκοινιάς..![]()
Αν τα καταφέρω θα σας βρω όμως, δεν μου ξεφεύγετε πουλάκια μου !
![]()
![]()
![]()
![]()