Γιατί εμείς ξέρουμε??? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εν'τω μεταξύ δεν έχω ιδέα που βρίσκεται ούτε ο Λέντας αλλά ούτε κι ο Σκοινιάς..![]()
Αν τα καταφέρω θα σας βρω όμως, δεν μου ξεφεύγετε πουλάκια μου !
![]()
![]()
![]()
Γιατί εμείς ξέρουμε??? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εν'τω μεταξύ δεν έχω ιδέα που βρίσκεται ούτε ο Λέντας αλλά ούτε κι ο Σκοινιάς..![]()
Αν τα καταφέρω θα σας βρω όμως, δεν μου ξεφεύγετε πουλάκια μου !
![]()
![]()
![]()
Τό'χω τό'χω, βρήκα ήδη τον ΣκΙνια !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα σου τα πω αναλυτικά που είναι![]()
![]()
Μιχάλη μια απορία (μαλακία θα ρωτήσω), μετά το Οροπέδιο Θρυπτής θα γυρίσετε από εθνική οδό σωστά ;
![]()
Δεν έχετε πρόβλημα εσείς, θα έχετε μαζί σας τον MikeGPSΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Γιατί εμείς ξέρουμε??? :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ναι :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τό'χω τό'χω, βρήκα ήδη τον ΣκΙνια !![]()
Μιχάλη μια απορία (μαλακία θα ρωτήσω), μετά το Οροπέδιο Θρυπτής θα γυρίσετε από εθνική οδό σωστά ;
![]()
Όχι τίποτα σπουδαίο απλά έχω σπίτι στην Παχειά Άμμο και το πεθύμισα !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ναι :smilea:![]()
Θα πρότεινα μάλιστα και ρακοκέρασμα την Κυριακή αλλά δεν ταιριάζει, έχει τιμόνι και χιλιόμετρα μετά.
![]()
:smilea: Ο Λέντας είναι μετά τους Καλούς Λοιμένες, (ανατολικά). Πάρε κάτω στο χάρτη από ΓόρτυναΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι τίποτα σπουδαίο απλά έχω σπίτι στην Παχειά Άμμο και το πεθύμισα !![]()
Θα πρότεινα μάλιστα και ρακοκέρασμα την Κυριακή αλλά δεν ταιριάζει, έχει τιμόνι και χιλιόμετρα μετά.
![]()
![]()
Απ τονέ τσάκωσα, νοτιοανατολικά απ'το Αντισκάρι !:a51:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
:smilea: Ο Λέντας είναι μετά τους Καλούς Λοιμένες, (ανατολικά). Πάρε κάτω από στο χάρτη από Γόρτυνα![]()
Ναι ναι, τέτοια να επισυνάπτεις εσύ κι άμα μου δανείσουνε Transalp εμένα να με χέσεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
Πες να μην τρομαζουν γιατι δεν θα περασουμε απο κειΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι ναι, τέτοια να επισυνάπτεις εσύ κι άμα μου δανείσουνε Transalp εμένα να με χέσεις..![]()
![]()
ο MikeG απλα προσπάθει να προσελκύσει περιπετειώδη τουρίστες από άλλες χώρες !![]()
![]()
Ηλίας