σας μεταφέρω κ εγώ τις εντυπώσεις μου, μιας και δεν έγραψα τίποτε για bmw στο σχετικό τοπικ για την έκθεση..
--παρόλο που δίνει κανα δυό διαφορετικές σέλες δεν με βόλεψε καμία μιας και μπροστά στενεύουν πολύ και περνάνε και δυό ραφές εκατέρωθεν...φαντάζομαι σε ταξίδι...
--δεν με άρεσαν τα καλώδια, που έδειχναν να είναι μάλλον ατάκτως περασμένα και καθόλου συμμαζεμενα..(εντάξει στα εγγλέζικα το καταλαβαίνω αυτό αλλά και στον γερμανό? και με τόσα λεφτά?![]()
--φινίρισμα πλαστικών, ποιότητα πλαστικών, ποιότητα βαφής, εμφανείς βίδες.
μετην σειρά λοιπόν:
-κακό φινίρισμα, έντονες ακμές στα τελειώματα γαι φαντάσου να το πλένεις... γδάρσιμο στα χέρια που έχει να γίνει..
-ποιότητα πλαστικών σχετικά καλή, αλλά πάλι γιατί θυμάμαι τα πλαστικά του F να δείχναν καλλίτερα..?
-ποιότητα βαφής μέτρια πρός κακή...απαράδεκτο για bmw![]()
-μπορούσαν τουλ οι βίδες που είναι γύρω-γύρω από το ψευτορεζερβουάρ να είναι ποιοτικότερες
και να είναι σε οδηγούς με ελαστικό παρέμβυσμα.. το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν.
και πείτε τώρα τιμή με διπλό σταντ, καλλίτερη σέλα, κάγκελα και δύο τουλ βαλίτσες, ποδιά, και ψηλότερη ζελατίνα...για να ακούσω.
(και δεν την έχω οδηγήσει ακόμη...)
@εδιτ: θεωρώ πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει το μηχανάκι...απόψεις απολύτως προσωπικές και ίσως αυστηρές..όσο αυστηρο σε κάνει το €..