Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 249

Θέμα: Bmw F 800 Gs - It's show time

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    σας μεταφέρω κ εγώ τις εντυπώσεις μου, μιας και δεν έγραψα τίποτε για bmw στο σχετικό τοπικ για την έκθεση..

--παρόλο που δίνει κανα δυό διαφορετικές σέλες δεν με βόλεψε καμία μιας και μπροστά στενεύουν πολύ και περνάνε και δυό ραφές εκατέρωθεν...φαντάζομαι σε ταξίδι...

--δεν με άρεσαν τα καλώδια, που έδειχναν να είναι μάλλον ατάκτως περασμένα και καθόλου συμμαζεμενα..(εντάξει στα εγγλέζικα το καταλαβαίνω αυτό αλλά και στον γερμανό? και με τόσα λεφτά?

--φινίρισμα πλαστικών, ποιότητα πλαστικών, ποιότητα βαφής, εμφανείς βίδες.
    μετην σειρά λοιπόν:

-κακό φινίρισμα, έντονες ακμές στα τελειώματα γαι φαντάσου να το πλένεις... γδάρσιμο στα χέρια που έχει να γίνει..
    -ποιότητα πλαστικών σχετικά καλή, αλλά πάλι γιατί θυμάμαι τα πλαστικά του F να δείχναν καλλίτερα..?
    -ποιότητα βαφής μέτρια πρός κακή...απαράδεκτο για bmw
    -μπορούσαν τουλ οι βίδες που είναι γύρω-γύρω από το ψευτορεζερβουάρ να είναι ποιοτικότερες
    και να είναι σε οδηγούς με ελαστικό παρέμβυσμα.. το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν.

και πείτε τώρα τιμή με διπλό σταντ, καλλίτερη σέλα, κάγκελα και δύο τουλ βαλίτσες, ποδιά, και ψηλότερη ζελατίνα...για να ακούσω.

(και δεν την έχω οδηγήσει ακόμη...)

@εδιτ: θεωρώ πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει το μηχανάκι...απόψεις απολύτως προσωπικές και ίσως αυστηρές..όσο αυστηρο σε κάνει το €..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    σας μεταφέρω κ εγώ τις εντυπώσεις μου, μιας και δεν έγραψα τίποτε για bmw στο σχετικό τοπικ για την έκθεση..

--παρόλο που δίνει κανα δυό διαφορετικές σέλες δεν με βόλεψε καμία μιας και μπροστά στενεύουν πολύ και περνάνε και δυό ραφές εκατέρωθεν...φαντάζομαι σε ταξίδι...

--δεν με άρεσαν τα καλώδια, που έδειχναν να είναι μάλλον ατάκτως περασμένα και καθόλου συμμαζεμενα..(εντάξει στα εγγλέζικα το καταλαβαίνω αυτό αλλά και στον γερμανό? και με τόσα λεφτά?

μετην σειρά λοιπόν:

-κακό φινίρισμα, έντονες ακμές στα τελειώματα γαι φαντάσου να το πλένεις... γδάρσιμο στα χέρια που έχει να γίνει..
    -ποιότητα πλαστικών σχετικά καλή, αλλά πάλι γιατί θυμάμαι τα πλαστικά του F να δείχναν καλλίτερα..?
    -μπορούσαν τουλ οι βίδες που είναι γύρω-γύρω από το ψευτορεζερβουάρ να είναι ποιοτικότερες
    και να είναι σε οδηγούς με ελαστικό παρέμβυσμα.. το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν.

και πείτε τώρα τιμή με διπλό σταντ, καλλίτερη σέλα, κάγκελα και δύο τουλ βαλίτσες, ποδιά, και ψηλότερη ζελατίνα...για να ακούσω.

Πες τα εσύ γιατί εγώ τα λέω μερικά χρόνια τώρα και με λένε κακό...τουλάχιστον δεν είμαι μόνος

θεωρώ πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει το μηχανάκι...
    Δηλαδή το TDM προσφέρει περισσότερα και έχει τα ίδια?
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Δηλαδή το TDM προσφέρει περισσότερα και έχει τα ίδια?
    άλλο θέμα
    η συζήτηση μας είναι για το πε-εμ-βε

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τι σχέση έχει το TDM με το F800GS?

Για να σοβαρευτούμε λίγο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harrysvr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

μετην σειρά λοιπόν:

@εδιτ: θεωρώ πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει το μηχανάκι...απόψεις απολύτως προσωπικές και ίσως αυστηρές..όσο αυστηρο σε κάνει το €..
    Επιτέλους, και μια αυστηρή κριτική! Μέχρι τώρα διάβαζα κριτικές λες και ήταν απο τα στελέχη της εταιρίας..
    Aw, τόσο καιρό έλεγα για τη σέλα(από φώτος, δεν την έχω δει ακόμα τη μηχανή από κοντά) πως φαίνεται μαζεμένη μπροστά-σε σχέση πάντα με το 650gs(`03)-με αποτέλεσμα να είναι χειρότερη σε ταξίδια αλλά και σε καθημερινή χρήση, είναι όντος έτσι όπως τα λες;
    ΑΕΚ

Παιδιά το μηχανάκι το βγάζει η εταιρία με στόχο να μπορεί να πατάει πολύ καλά χώμα. Με αυτή λοιπόν τη λογική η σέλα είναι έτσι. Δεν είναι ένα τουριστικό on-off. Αν θες τουριστικό πάρε το F650GS ή το 1200GS ή το Vstrom. Για εμάς όμως που θέλουμε να πατάμε χώμα & μάλιστα αρκετά είναι super.
    Ας τα κρίνουμε τα πράγματα με βάση το ως προς τι είναι σχεδιασμένα να κάνουν.

On-off είναι , δύο χρήσεις, έτσι ήταν και το 650gs που έχεις και έχω, στο καινούριο γιατί να μην είναι άνετη όπως στο παλιό...
    ΑΕΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από harrysvr
    On-off είναι , δύο χρήσεις, έτσι ήταν και το 650gs που έχεις και έχω, στο καινούριο γιατί να μην είναι άνετη όπως στο παλιό...
    Το παλιό 650GS ήταν 80% on. Το καινούριο 850GS έχει άλλη φιλοσοφία. Εντελώς διαφορετική. Αν θες άνετη σέλα & cool όπως αυτό που "έχουμε" τώρα, πάρε το καινούριο 650GS & όχι το 800.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αν θες άνετη σέλα & cool όπως αυτό που "έχουμε" τώρα, πάρε το καινούριο 650GS & όχι το 800.
    Mike και του καινουριο 650 η σέλα δεν έχει καμία σχέση με την πολυθρόνα του παλιού 650, να τα λέμε σωστα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Mike και του καινουριο 650 η σέλα δεν έχει καμία σχέση με την πολυθρόνα του παλιού 650, να τα λέμε σωστα

Σαφώς. Είναι όμως πιο άνετη από του 800. Πολύ πιο άνετη.
    Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ το μηχανάκι αλλά ούτε & την εταιρία. Όταν όμως διαβάζω τέτοια κριτική πραγματικά δε καταλαβαίνω. Κάνουν κριτικοί άνθρωποι οι οποίοι με αυτά που βλέπεις ότι κρίνουν & με το τρόπο που κρίνουν καταλήγω ότι προτιμούν πχ το Vstrom. Εννοείται ότι η κριτική μπορεί να γίνεται από όλους.
    Αλλά πρώτα πρέπει να ξέρουμε τι ζητάμε & μετά να κρίνω. Σα να αρχίσω τώρα εγώ να γκρινιάζω που το Varadero δε πάει χώμα....

Το παλιό 650GS ήταν 80% on. Το καινούριο 850GS έχει άλλη φιλοσοφία. Εντελώς διαφορετική. Αν θες άνετη σέλα & cool όπως αυτό που "έχουμε" τώρα, πάρε το καινούριο 650GS & όχι το 800.
    Το 80% που λες που το στηρίζεις;
    Οσοι θα αγοράζουν 650-800 θα το χρησιμοποιήσουν 80-20 άσφαλτο-χώμα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν μπορώ να καταλάβω την εταιρία με τη συγκεκριμένη σέλα...(aw μπορεί αν τη δοκιμάσω να μου αρέσει αλλά βλέπω και τις φωτογραφίες...)
    ΑΕΚ

Τι σχέση έχει το TDM με το F800GS?
    Και με πιο δηλαδή να το συγκρίνω? κάποιοι γκρινιάζουν για την τιμή, το tdm είναι κοντά στα κυβικά και 2 κύλινδρο.
    Θα ήθελα και εγώ να ξέρω "ακριβό" σε σχέση με πιο μοντέλο?
    Η σέλα είναι όντος άβολη μπροστά αλλά αυτό βελτιώνετε εύκολα.
    Επιτέλους, και μια αυστηρή κριτική!
    Οκ φίλε η μηχανή είναι χάλια οκ?
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Και με πιο δηλαδή να το συγκρίνω? κάποιοι γκρινιάζουν για την τιμή, το tdm είναι κοντά στα κυβικά και 2 κύλινδρο.
    Με κανένα... Επειδή είναι και τα δύο δικύλινδρα και κοντά στα κυβικά θα τα βάλεις δίπλα?

Θα ήθελα και εγώ να ξέρω "ακριβό" σε σχέση με πιο μοντέλο?
    Εδώ τα λες όμορφα κατά τη γνώμη μου.. Εφόσον δεν υπάρχει άλλο μοντέλο στην κατηγορία του, θα μπορούσες ίσως να το συγκρίνεις με το αμέσως μεγαλύτερο - μικρότερο μοντέλο της ίδιας εταιρίας, πάντα σε αναλογία με το τι προσφέρει και για ποιους λόγους φτιάχτηκε το καθένα. Και πάντα στην ίδια κατηγορία - σειρά μοντέλων..

Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ το μηχανάκι αλλά ούτε & την εταιρία. Όταν όμως διαβάζω τέτοια κριτική πραγματικά δε καταλαβαίνω.
    αναφέρεσαι στις απόψεις που εξέφρασα?
    αν ναι, να κάνω μια προσπάθεια να εξηγήσω ότι δεν κατάλαβες..

Παρόμοια θέματα

1. Bmw F 800 Gs - Η προϊστορία
    από Anty12 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 15:09
  2. Bmw F-800 Gs
    από lv1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 00:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ