Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Στρώσιμο Στρόματος

Στρώσιμο Στρόματος

Φιλικοί χιλιομετρικοί χαιρετισμοί!!

Με χαρά ανακοινώνω την αγορά του V-Strom 1000DL. Άυριο ημέρα Παρασκευή και ώρα απογευματινή θα έχω στην κατοχή μου ένα από τα καλύτερα μηχανήματα (κατά την γνώμη μου και όχι μόνο) της αγοράς!

Επειδή σκοπεύω να πάω δυκάβαλος μια απόσταση 200 km , υπάρχει μήπως πρόβλημα με το στρώσιμο;

Δεν νομίζω να έχει το στρόμα πρόβλημα να στρωθεί με 2 άτομα. Επίσης κάποιος μου είπε ότι δεν πρέπει να τα κάνω μονοκοπανιά τα χιλιόμετρα, ισχύει;

Αν μπορείτε να μου απαντήσετε μέχρι άυριο θα ήμουν ευγνώμων! Εύχομαι σε όλους καλές βόλτες με τα στρόμια τους και να περνάμε καλά, γιατι τα χρόνια περνανε σφαίρα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Καβάλα το και φύγε....

μονο που στο στρωσιμο δεν πρεπει να εχεις πολυ ωρα κρατημενο το γκαζι στις ιδιες στροφες...

αληθεια με τι δωρα το πηρες, αν σου εκαναν βεβαια και ποσο την πηρες τελικη τιμη?

καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    μονο που στο στρωσιμο δεν πρεπει να εχεις πολυ ωρα κρατημενο το γκαζι στις ιδιες στροφες...

αληθεια με τι δωρα το πηρες, αν σου εκαναν βεβαια και ποσο την πηρες τελικη τιμη?

καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε...

Λόγω χεσίματος ίσως, δεν πήγα σε μαγαζί, επέλεξα να πάω σε αντιπροσωπία χωρίς κανένα δώρο και τιμή 8.995? αν και θα μπορούσα να το πάρω 8.600? από μαγαζί με κάποιον απ'τους συναγερμούς που βάζουν δωρεάν. Βέβαια πιστεύω θα πέσει κι άλλο η τιμή του γιατί το δολάριο κάνει ελεύθερη πτώση και έχει φτάσει στο 1,59 (τιμή αγοράς). Αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που έπεσε τόσο πολύ από περισυ η τιμή του μέχρι φέτος. Στην Αμερική το στρομα το 1000 κάνει 9.000$ δηλαδή 9.000/1,59=5.660?. Οπότε καταλαβαίνετε τι κλέψιμο τρώμε εμείς εδώ. Αλλά δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά και να μας κλέβουν! Εγώ πάντως δεν μπορούσα να περιμένω άλλο...

Παρόλ' αυτά εθελημένα "έσκασα" παραπάνω μαρούλι για να το πάρω έτοιμο με την ασφάλεια ολικής κλοπής που δίνει η suzuki σe συνεργασία με την Alico (ασφαλιστική). Η ασφάλεια είναι από τις πιο φθηνές απ'αυτές που συμπεριλαμβάνουν και ολική κλοπή, δηλ. της τάξεως των 345? (αν θυμάμαι καλά) ετησίως.

Έχει διαβάσει κάποιος το manual; Λέει κάπου ότι θέλει εως 5.000 στροφές για τα πρώτα 800 km; Κάπου το διάβασα αν δεν κάνω λάθος σε ένα topic.

Το πρωί ξεκινάει μια καινούρια μέρα στρομάτινη!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Στρώσιμο Στρόματος

στρώσιμο: καβάλα και φύγε (όπως σου είπαν ήδη) κ οδήγα σαν άνθρωπος... αυτά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fileto_mosxari
    θα έχω στην κατοχή μου ένα από τα καλύτερα μηχανήματα
    κλασική ρήση Έλληνος αναβάτου.

(και vestroma)

Ωραίο μηχανάκι πράγματι.Απλά μην το ζορίσεις τα πρώτα 1000 χλμ κι ας είσαι και δικάβαλος.Τι διάολο χιλιάρι είναι σιγά μη μασήσει από λίγο βάρος παραπάνω.Στο owners manual θα σου δίνει οδηγίες για το στρώσιμο.Καλοτάξιδο

παροτι ειμαι απολυτως σιγουρος οτι δυστυχως δεν θα το ακουλουθησεις θα σου προτεινω το βελτιστο...

τρια heat cycles σωστα, καμια 50αρια χλμ.χωρις κοφτες με καλα ανοιγματα και χρηση ολων των ταχυτητων,πεταμα λαδια φιλτρο και μετα πιες του το αιμα...το του μανιουαλ στρωσιμο ειναι απλως για γελια...προτεινει ακριβως το ιδιο απο το μαντεμενιο gsxr 1100 του 89 μεχρι το φουλ nicasil-titanium gsxr 1000 του 2008...

καλοριζικος και παντα ορθιος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Έχει διαβάσει κάποιος το manual; Λέει κάπου ότι θέλει εως 5.000 στροφές για τα πρώτα 800 km; Κάπου το διάβασα αν δεν κάνω λάθος σε ένα topic.

Το πρωί ξεκινάει μια καινούρια μέρα στρομάτινη!!

εγω εγγυηση/manual δεμ εχω παρει ακομα...

κι εχω αγορασει το μηχανακι εδω και 1,5 μηνα...

εχουν καθυστερησει πολλες μου εχουν πει και ειναι γνωστες και τα συνεργεια οποτε κανεις service κανονικα και στο σφραγιζουν μετα...

ερχονται ταχυδρομικα τωρα πια...

εγω μεχρι τα 1000 χλμ το πηγαινα μεχρι 4.000 - 4.500 στροφες, χωρις να κραταω σταθερο γκαζι...

οταν λες οτι το πηρες χωρις δωρα τι εννοεις?

ουτε χουφτες καρινα καγκελα κλπ?

αυτα ειναι στον στανταρ εξοπλισμο...

εγω με τιμη 8.995 πηρα μαζι, καγκελα, χουφτες, μπαγκαζιερα και συναγερμο...

εγω εγγυηση/manual δεμ εχω παρει ακομα...

κι εχω αγορασει το μηχανακι εδω και 1,5 μηνα...

εχουν καθυστερησει πολλες μου εχουν πει και ειναι γνωστες και τα συνεργεια οποτε κανεις service κανονικα και στο σφραγιζουν μετα...

ερχονται ταχυδρομικα τωρα πια...

εγω μεχρι τα 1000 χλμ το πηγαινα μεχρι 4.000 - 4.500 στροφες, χωρις να κραταω σταθερο γκαζι...

οταν λες οτι το πηρες χωρις δωρα τι εννοεις?

ουτε χουφτες καρινα καγκελα κλπ?

αυτα ειναι στον στανταρ εξοπλισμο...

εγω με τιμη 8.995 πηρα μαζι, καγκελα, χουφτες, μπαγκαζιερα και συναγερμο...

to 1000?

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    to 1000?
    ναι το χιλια...

Eδω δεν παιρνει χαμπαρι το 650 απο δικαβαλο στο στρωσιμο, το 1000, θα μασησει; Αν εχεις και τροχοσπιτο, κοτσαρισε το και μην φοβασαι τιποτα. Σε ζηλευω! Καλοταξιδος!!!

Παιδιά αν εξαιρέσουμε τον σημερινό καιρό που είναι ..να μην πώ..και εκνευριστώ...το εργαλείο το παρέλαβα εχτές και είναι σούπερ!! Πρόλαβα και έκανα 100 km μέχρι σήμερα που έπιασε η βροχή και ήρθα να το παρκάρω το μωρό μου γιατί έχει καινούρια πατούμενα και γλιστράει λίγο μωρε!

Με την κοπέλα μου συνεπιβάτη, βγήκα λίγο εθνική χτές το βράδυ και διαπίστωσα αυτό που όλοι λέτε ότι δεν παίρνει χαμπάρι...μέχρι 4.000 στροφές το πάω (το μωρό) και πήγαινα με 140 km/h έτσι απλά!
    Δεν καταλαβαίνει το εργαλείο..βέβαια μεσα στην πόλη πολύ λίγες φορές βάζω 3η και αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι το 650 θα ήταν πολύ πιο χρηστικό. Αλλά δεν μετανιώνω που πήρα το 1000 γιατί όταν βγώ για τα καλά στην εθνική (δλδ λίαν συντόμως) πιστεύω θα μου το ανταποδώσει!

Kalant όσο για τα δώρα που λές δεν μου έδωσε τίποτα ο Σφακιανάκης. Βέβαια τα πήρα όλα τα συνοδευτικά χαρτιά (εγγυήση, manual κλπ.) και τα extra που αγόρασα είναι το bagster, τα κάγκελα (μεγάλα εννοείται γιατί δεν μπαίνουν τα μικρά στο 1000) και συναγερμό την μαμάς του (meta) με immobiliser.

Πάντως έχει ωμή δύναμη το εργαλείο και δεν μπορώ να το απολαύσω με την κωλοβροχή γ---ω το κ---τό μου!! Όσο βροχή δεν έχει ρίξει όλο τον χειμώνα την ρίχνει τις τελευταίες μέρες..τι να πώ!!!

Παιδιά να ευχηθώ να φτιάξει σύντομα ο καιρός ( ), ώστε το άλλο ΣΚ να είμαστε σε θέση να βγούμε έξω γιατί η ΑΡΩΣΤΕΙΑ είναι μεγάλη!!

Πιστεύω μετά το Πάσχα να επισκεφθώ και την κοινότητα των ν-στρομάδων για να βολτάρουμε και μαζί...καλές βόλτες και καλά χιλιόμετρα!!

Παιδιά αν εξαιρέσουμε τον σημερινό καιρό που είναι ..να μην πώ..και εκνευριστώ...το εργαλείο το παρέλαβα εχτές και είναι σούπερ!! Πρόλαβα και έκανα 100 km μέχρι σήμερα που έπιασε η βροχή και ήρθα να το παρκάρω το μωρό μου γιατί έχει καινούρια πατούμενα και γλιστράει λίγο μωρε!

Με την κοπέλα μου συνεπιβάτη, βγήκα λίγο εθνική χτές το βράδυ και διαπίστωσα αυτό που όλοι λέτε ότι δεν παίρνει χαμπάρι...μέχρι 4.000 στροφές το πάω (το μωρό) και πήγαινα με 140 km/h έτσι απλά!
    Δεν καταλαβαίνει το εργαλείο..βέβαια μεσα στην πόλη πολύ λίγες φορές βάζω 3η και αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι το 650 θα ήταν πολύ πιο χρηστικό. Αλλά δεν μετανιώνω που πήρα το 1000 γιατί όταν βγώ για τα καλά στην εθνική (δλδ λίαν συντόμως) πιστεύω θα μου το ανταποδώσει!

Kalant όσο για τα δώρα που λές δεν μου έδωσε τίποτα ο Σφακιανάκης. Βέβαια τα πήρα όλα τα συνοδευτικά χαρτιά (εγγυήση, manual κλπ.) και τα extra που αγόρασα είναι το bagster, τα κάγκελα (μεγάλα εννοείται γιατί δεν μπαίνουν τα μικρά στο 1000) και συναγερμό την μαμάς του (meta) με immobiliser.

Πάντως έχει ωμή δύναμη το εργαλείο και δεν μπορώ να το απολαύσω με την κωλοβροχή γ---ω το κ---τό μου!! Όσο βροχή δεν έχει ρίξει όλο τον χειμώνα την ρίχνει τις τελευταίες μέρες..τι να πώ!!!

Παιδιά να ευχηθώ να φτιάξει σύντομα ο καιρός ( ), ώστε το άλλο ΣΚ να είμαστε σε θέση να βγούμε έξω γιατί η ΑΡΩΣΤΕΙΑ είναι μεγάλη!!

Πιστεύω μετά το Πάσχα να επισκεφθώ και την κοινότητα των ν-στρομάδων για να βολτάρουμε και μαζί...καλές βόλτες και καλά χιλιόμετρα!!
    140 και δικαβαλος κιολας δεν τα πιανεις με 4.000 στροφες...

εγω στο στρωσιμο το πολυ 120 να επιασα, εκτος κι αν ειναι πιο γρηγορο το δικο σου

την πηρες επιτοπου δηλαδη την εγγυηση? εμενα γιατι δεν μου την εχουν στειλει ακομη γ@@ω την π@@@@να μου...

θα παω και θα τους σπασω στο ξυλο μου φαινεται...

τι χρωμα το πηρες ρε? αντε καλοριζικο και καλα χιλιομετρα συναδελφε...

βαλε και καμια φωτογραφια ε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    140 και δικαβαλος κιολας δεν τα πιανεις με 4.000 στροφες...

Από πότε το πόσα χιλιόμετρα θα έχεις σε συγκεκριμένες στροφές έχει να κάνει με το αν είσαι δικάβαλλος ή όχι ???

Και αν θυμάμαι καλά, η overdive 6η του 1000αριού κάπου τόσα έχει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Από πότε το πόσα χιλιόμετρα θα έχεις σε συγκεκριμένες στροφές έχει να κάνει με το αν είσαι δικάβαλλος ή όχι ???

Και αν θυμάμαι καλά, η overdive 6η του 1000αριού κάπου τόσα έχει...
    ναι εχεις δικιο για το πρωτο :ZZZ:

για το δευτερο δεν νομιζω ομως, εγω 120 οριακα εβλεπα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31
  2. Ξερει Κανεισ Απο Στρωσιμο???
    από tzanismille στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 20:36
  3. Οδηγίες για καλό στρώσιμο ...
    από WWW στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks