Το ότι βρίκες την ψυχική δύναμη να αφήσεις φόβους & δαίμονες πίσω σου , απο μόνο του αυτό είναι ενας άθλος!!
Πάντα γερός , όπως και όλοι μας εδω μέσα!![]()
![]()
Λοιπον,εντυπωσεις απο την μηχανη...
Η αληθεια ειναι οτι την περιμενα πιο ελαφρυα και λογω της μικρης εμπειριας μου απο τις μηχανες δυσκολευομαι λιγο να την κουμανταρω,για αυτο και μετα απο 15 μετρα απο τον τοπο παραλαβης επεσα με 0 χλμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην συνεχεια εκανα 10 χλμ πολυ ανετα αν και σε καποιες στιγμες μου εσβηνε. Ξαναεπεσα στην τριων ναυαρχων γελαγε ο κοσμος,γελαγα κι εγω
![]()
![]()
Ηπια το καφεδακι μου και ξεκινησα για το σπιτι μου σβησε 4 φορες,εφαγα αλλη μια σαβουρα!!!Μα γιατι σβηνει,γιατι σβηνει?Μετα απο μια σιασκεψη με εναν φιλο το βρηκαμε,δεν ειχε βενζινη,ουσιαστικα πηγαινα με τις αναθυμιασεις,ειχα ξεχασει να βαλω βενζινη![]()
Τσαμπα οι σουπες μου,δεν πειραζει εκανα τον κοσμο να γελαει![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω πιαστει ολοκληρος με το να σηκωνω το θεριο,αλλα δεν πειραζει,αυριο που θα εχω ξεπιαστει ξεκιναμε παλι να προσφερουμε αφθονο γελιο στους κατοικους της πατρας![]()
Να ειστε ολοι καλα...
Τι χρώμα είναι η μπουμπου?![]()
Το βενζιναδικο τουλαχιστον ειναι κοντα???Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
Η αληθεια ειναι οτι την περιμενα πιο ελαφρυα και λογω της μικρης εμπειριας μου απο τις μηχανες δυσκολευομαι λιγο να την κουμανταρω,για αυτο και μετα απο 15 μετρα απο τον τοπο παραλαβης επεσα με 0 χλμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην συνεχεια εκανα 10 χλμ πολυ ανετα αν και σε καποιες στιγμες μου εσβηνε. Ξαναεπεσα στην τριων ναυαρχων γελαγε ο κοσμος,γελαγα κι εγω
![]()
![]()
Ηπια το καφεδακι μου και ξεκινησα για το σπιτι μου σβησε 4 φορες,εφαγα αλλη μια σαβουρα!!!Μα γιατι σβηνει,γιατι σβηνει?Μετα απο μια σιασκεψη με εναν φιλο το βρηκαμε,δεν ειχε βενζινη,ουσιαστικα πηγαινα με τις αναθυμιασεις,ειχα ξεχασει να βαλω βενζινη![]()
Τσαμπα οι σουπες μου,δεν πειραζει εκανα τον κοσμο να γελαει![]()
![]()
![]()
Εχω πιαστει ολοκληρος με το να σηκωνω το θεριο,αλλα δεν πειραζει,αυριο που θα εχω ξεπιαστει ξεκιναμε παλι να προσφερουμε αφθονο γελιο στους κατοικους της πατρας![]()
Να ειστε ολοι καλα...![]()
Να δεις που σε λιγο καιρο 8α το συνη8ισεις και δε 8α εχεις κανενα προβλημα!!8α το χαρεις οπως πρεπει!!
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Τι χρώμα είναι η μπουμπου?
κοκκινη...αν με δεις πουθενα κατω,βαλε ενα χερακι να την σηκωσουμε![]()
![]()
![]()
Μηχανή πιο καινουρια κι απο καινουρια και την εχεις ρίξει 2 φορες ηδη?
Επαθε η μπουμπου τιποτα? κριμα ειναι να εχει γρατζουνιες 2 ημερων μηχανακι...
Παλι καλα που το αντιμετωπιζεις με χιουμορ!:P
δεν ηταν επιλογη μου πιστεψε με,και ευτυχως εχει μονο μια μικρη γρατζουνια στα βαλιτσακια.Το χιουμορ ειναι η τελευταια γραμμη αμυνας,οταν πεφτεις και δεν αφηνεις να σε παρει απο κατω η απογοητευση...
ΥΓ.Προς απαντες πατρινους,ποτε το βλεπετε να κανονιζουμε για το καφε?
Δεν βάζεις κανα καγκελάκι καλού κακού μέχρι να την συνηθισεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
δεν ηταν επιλογη μου πιστεψε με,και ευτυχως εχει μονο μια μικρη γρατζουνια στα βαλιτσακια.Το χιουμορ ειναι η τελευταια γραμμη αμυνας,οταν πεφτεις και δεν αφηνεις να σε παρει απο κατω η απογοητευση...
ΥΓ.Προς απαντες πατρινους,ποτε το βλεπετε να κανονιζουμε για το καφε?
Καλές βόλτες, με λιγότερες τούμπες!!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κοιτα μπροστα και μακρυα οταν φρεναρεις ! Μη κοιτας τα οργανα !!
Ατε καλοριζικη και καλα φρεναρισματα ...
![]()
![]()
Συνονοματε τα συγχαρητηρια μου.Εκανες την σωστη κινηση.Καλοταξιδος και λιγο πιο προσεκτικος.Κριμα ειναι καινουργιο κοριτσι....![]()
![]()
![]()
το προβλημα που εχω ρε παιδια ειναι οτι στο φρεναρισμα η μηχανη μου εσβηνε,και δεν μπορουσα να κρατησω το βαρος της.Ετσι κι αλλιως δεν παταω και τελεια κατω,μονο με τα δαχτυλα,και σκεφτομουν να παω να την χαμηλωσω λιγακι,ετσο ωστε να παταω καλυτερα.τι λετε και σεις?
Δοκίμασε την χαμηλότερη σέλα. :smilea:
θα έλεγα αν είναι να πέφτεις τόσο συχνά, καλλιτερα μην την σηκώνεις από κάτω.Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
.....................μετα απο 15 μετρα απο τον τοπο παραλαβης επεσα με 0 χλμ......................................σε καποιες στιγμες μου εσβηνε. Ξαναεπεσα στην τριων ναυαρχων..........................μου σβησε 4 φορες,εφαγα αλλη μια σαβουρα!!!.........................................Μα γιατι σβηνει,γιατι σβηνει?........ειχα ξεχασει να βαλω βενζινη...........................................Εχω πιαστει ολοκληρος με το να σηκωνω το θεριο.............και ξεκιναμε παλι να προσφερουμε αφθονο γελιο στους κατοικους της πατρας
![]()
Να ειστε ολοι καλα...
Καθώς επίσης αν δεν έχει βενζίνη καλό θα ήταν να εφαρμόσεις τα εξής:
α. μην την κινείς γιατί πέφτεις ή
β. βάλτης βενζίνη και προσπάθησε τότε.
Σημ: με αρέσει πάντως ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις...![]()
![]()
![]()
πολύ πιο πολύ ''μηχανόβιος'' από πολλούς άλλους που με μια σουπιά δεν ξανακαβαλάνε....ενώ λέγαν τόσα για τα μοτοκατορθώματά τους...