Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: honda hornet 07

upobrixio melos...

honda hornet 07

προηγουμενο σαββατο πηγα στιν εκθεση μηχανης, τρομερη, για να δω καποια μοντελα που μου αρεσουν...
    το αγαπημενο μου ειναι το hornetaki 600 οπου και ανεβηκα τουλαχιστον 8 φορες απο 5 λεπτα η καθε μια. θα ηθελα ομως να ρωτησω εσας που ειστε εμπειροι και συγκεκριμενα εσεις που το εχετε οδηγησει αν για εναν νεο οδηγο ειναι καλη μηχανη. διαβασα αρθρα που λενε οτι ειναι φιλικη αν και μπορει να γινει και πιο τερατακι... ενας λεει οτι εχει περισσοτερη ιπποδυναμη και απο το ρ6? ισχυει? μπορειτε να μου δωσετε οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες για το μελισσακι? hornet ελληνιστη ειναι ειδος βεσπας που ειναι........ για ολο το story πληκτρολογιστε hornet --> wikipedia και διαβαστε:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hornet

και για τις ευρωπαικες:

ευχαριστω πολυ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    αν ειναι η πρωτη σου μηχανη τοσο μεγαλη τοτε παρε ειναι πολυ φιλικια και δεν εχει και γκαζι που θα σε τρομαξει!

τωρα αν ειναι ποιο γρηγορο απο το ρ6 δεν νομιζω μπορει στα χαμηλα να εχει καλυτερη ροπη αλλα δεν λεει τπτ αυτο!
    εγινα suzukakios

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    τιμή?
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

upobrixio melos...
    7 xiliarikakia kai kati psila

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: honda hornet 07

Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
    ενας λεει οτι εχει περισσοτερη ιπποδυναμη και απο το ρ6? ισχυει?
    Ούτε στα πιο τολμηρά του όνειρα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

προηγουμενο σαββατο πηγα στιν εκθεση μηχανης, τρομερη, για να δω καποια μοντελα που μου αρεσουν...
    το αγαπημενο μου ειναι το hornetaki 600 οπου και ανεβηκα τουλαχιστον 8 φορες απο 5 λεπτα η καθε μια. θα ηθελα ομως να ρωτησω εσας που ειστε εμπειροι και συγκεκριμενα εσεις που το εχετε οδηγησει αν για εναν νεο οδηγο ειναι καλη μηχανη. διαβασα αρθρα που λενε οτι ειναι φιλικη αν και μπορει να γινει και πιο τερατακι... ενας λεει οτι εχει περισσοτερη ιπποδυναμη και απο το ρ6? ισχυει? μπορειτε να μου δωσετε οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες για το μελισσακι? hornet ελληνιστη ειναι ειδος βεσπας που ειναι........ για ολο το story πληκτρολογιστε hornet --> wikipedia και διαβαστε:

και για τις ευρωπαικες:

ευχαριστω πολυ
    Το έκανα και εγώ βόλτα το καινούριο το Hornet . Kαι το Transalp . Σε σύγκριση με το κουρασμένο και 18ετιας BROSακι μου μου φάνηκε σαν να ανέβηκα σε ελέφαντα καθώς το τεποζιτο ειναι αρκετά φαρδύ . Επίσης δεν είχε ξανατύχει να οδηγήσω 4κιλύνδρο και φοβόμουνα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω καλά .Γενικότερα το μηχανάκι έχει ωραία αίσθηση οδήγησής και αρκετό γκάζι . Περίμενα να δώ αυτό το περίφημο " ψόφιο στα χαμηλά" αλλά με 3η ,4η ,5 η το μηχανάκι επιτάχυνε ευχάριστα και χωρίς κομπιάσματα με 4-5 Κ στροφές .Τον τελευταίο καιρό με απασχολούσε η αγορά καινούριου και το Hornet θα ήταν μέσα στις επιλογές αν έψαχνα για γυμνό. Βεβαία κακά τα ψέματα , στην κατηγορία αυτή value for money , είναι μάλλον το GSR που αν δεν κάνω λάθος με ABS πρέπει να βγαίνει κάπου 1500 εβρά πιο κάτω από το hORNET .

Modenas Kriss 125

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

και για τις ευρωπαικες:

ευχαριστω πολυ
    καλά, είπαμε είναι δυνατό αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα!άλλο streetfighter και άλλο supersport!

είναι ένα πολύ καλό σχολείο για να σε βάλει στο τριπάκι των streetfghter/γυμνών μοτο : καθημερινή μετακίνηση,δουλειές αλλά και γιατί όχι και track bike με ελάχιστο κόστος,αλλά και ταξιδάκια με κάποιους συμβιβασμούς στη ταχύτητα.Τα όπλα του; είνα πρακτικά άθραυστο,με κορυφαία φρένα για την κατηγορία,και στριφτερό όσο χρειάζεται...όσο για βελτιώσεις ότι θέλεις...

εεεε,χμ,Hornet = σφήκα Ελληνιστί, και όχι μέλισσα...μη το υποβιβάζεις και σε μελισσάκι το εργαλείο!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    αν ειναι η πρωτη σου μηχανη τοσο μεγαλη τοτε παρε ειναι πολυ φιλικια και δεν εχει και γκαζι που θα σε τρομαξει!

τωρα αν ειναι ποιο γρηγορο απο το ρ6 δεν νομιζω μπορει στα χαμηλα να εχει καλυτερη ροπη αλλα δεν λεει τπτ αυτο!
    αυτό είναι σχετικό...ένα μηχανάκι με 220 τελική δε νομίζω να μη σε τρομάζει αν έρχεσαι από παπί σε αυτό...αλλά με σύνεση και σεβασμό στο γκάζι όλα μαθαίνονται!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Με το 600αράκι του '04, απο τον Ιαν. '04 έχω ήδη γράψει 82.000 χλμ εντός (1/3) κι εκτός πόλης (2/3) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
    Μου δίνει πάντα και πρόθυμα ό,τι του ζητήσω (και δέν είναι λίγα), χωρίς ποτέ να γογκύξει.

Είναι πράγματι πολύ φιλικό προς τον αρχάριο οδηγό, χωρίς να σημαίνει οτι θ' αφήσει ανικανοποίητους και τους εμπειρότερους, εφόσον ο καθένας ξέρει τί μπορεί να του δώσει το μηχανάκι και δέν ζητάει "λαγούς με πετραχήλια".
    Χωράει άνετα κι ελίσσεται εύκολα ανάμεσα στά ακινητοποιημένα στην κίνηση αυτοκίνητα σε τέτοιο βαθμό ώστε, μόνο με παπί θα μπορούσε κάποιος να ελιχθεί καλύτερα.

Η κατανάλωσή του, για μέν την πόλη κυμαίνεται στα 17χλμ/λίτρο και σε ταξίδι απο 15,5χλμ/λίτρο (ταχύτητες 130-180) έως και 19,6χλμ/λίτρο (ταχύτητες 90-110).
    Η αυτονομία του σέ κάθε περίπτωση ξεπερνά (με το δικό μου γεροντίστικο δεξιό καρπό) τα 230χλμ.

Έχω οδηγήσει στην κίνηση το νέο του '07, και μου φάνηκε οτι έχει πολλά περισσότερα προτερήματα και θέτει λιγότερους περιορισμούς στον αναβάτη του, απ' ότι το δικό μου.

Μπορείς να το βρείς με τιμή κάτω απο τα επίσημα 7.950Ε που ανακοινώνει η αντιπροσωπεία.

Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF