Στο περιοδικο Κ της κυριακάτικης Καθημερινής έχει ενα θέμα που μας τιμάει σαν φλόρουμ.
υ.γ. αν και ποσταρω λίγο αργά οποιος πρόλαβε πρόλαβε.![]()
![]()
Στο περιοδικο Κ της κυριακάτικης Καθημερινής έχει ενα θέμα που μας τιμάει σαν φλόρουμ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
![]()
Δηλαδης?![]()
Δεν μπορουμε να παιρνουμε και ΟΛΕΣ τις εφημεριδες...![]()
παρουσιάζεται η απόφαση ζωής ενος συμφορουμίτη. αν ο ιδιος δεν γραψει τπτ θα το σβήσω το ποστ.
![]()
Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην εφημερίδα, που είναι το πρόβλημα να μας πείς τι γράφει?Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
παρουσιάζεται η απόφαση ζωής ενος συμφορουμίτη. αν ο ιδιος δεν γραψει τπτ θα το σβήσω το ποστ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
.....
.....
.....ωχ,ποιός έκανε την ''εγχείρηση''?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Εγω,Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
![]()
![]()
...
.....ωχ,ποιός έκανε την ''εγχείρηση''?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Δεν πειραζει Duke απλα νιωθω ηδη αρκετα αμηχανα για να γραψω και λεπτομερειες!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Γιατί ρε φίλε νοιώθεις αμήχανα;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εγω,![]()
Δεν πειραζει Duke απλα νιωθω ηδη αρκετα αμηχανα για να γραψω και λεπτομερειες!![]()
Μακάρι να είχαμε όλοι το ίδιο κουράγιο και θάρρος να το πράξουμε. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την κάνω. Το μόνο μου θέμα είναι η δουλειά....![]()
ΥΓ. Ωραίος σκύλος![]()
[kazoura mode on]Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
νιωθω ηδη αρκετα αμηχανα
αντι να βγεις φωτο με το μαστοδοντο και την φωτογραφία του uriah σε απαγορευτικό, βγαινεις με τον σκύλο ???![]()
δώσε κανα μπινελίκι να ουμε για τους ταρίφες-κουτακιδες-σκουτεραδες-"μακεδόνες" να πουλησουμε κανα φύλο![]()
![]()
[σπαμ φρι ζοουν]