αν καποιος επιδιορθωνει φερμουαρ για δερματινα μπουφαν....στην Αθηνα.....thnx
![]()
![]()
καπου στη βρεσθενης (Ν Κοσμος)...
πηγαινε απο Παπασταυρου στην Καλλιροης και κανε μια ερωτηση! ειναι διπλα!
γιατι δε ρωτας κατευθειαν τον πατερα σου παιδι μου? ολο με πικραινεις ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στον Φερμουαρά στην Ευριπίδου, λίγο πιο κάτω απο την πλατεία Κλαυθμώνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
Οπως ανεβαίνεις την Ευριπίδου στο δεξί σου χέρι, θα δείς επιγραφή ΦΕΡΜΟΥΑΡ.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καπου στη βρεσθενης (Ν Κοσμος)...
πηγαινε απο Παπασταυρου στην Καλλιροης και κανε μια ερωτηση! ειναι διπλα!
γιατι δε ρωτας κατευθειαν τον πατερα σου παιδι μου? ολο με πικραινεις ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι πας καπου με καποιον χωρις εμενα και βαζεις καποιον τριτο να με παρει τηλεφωνο.....![]()
και ασε που εχεις βαλει ολα τα προικια μου σε πωληση.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Στον Φερμουαρά στην Ευριπίδου, λίγο πιο κάτω απο την πλατεία Κλαυθμώνος.
Οπως ανεβαίνεις την Ευριπίδου στο δεξί σου χέρι, θα δείς επιγραφή ΦΕΡΜΟΥΑΡ.
![]()
![]()
Δεν έβαλε κανείς κάποιον τρίτο να πάρει τηλέφωνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γιατι πας καπου με καποιον χωρις εμενα και βαζεις καποιον τριτο να με παρει τηλεφωνο.....![]()
και ασε που εχεις βαλει ολα τα προικια μου σε πωληση.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Βούρβαχη 5, Dirty Wash έχω φτιάξει στην φόρμα μου, είναι στο στενό δίπλα από την Honda Μπαξεβάνης στην Καλλιρρόης .Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
Τελικα πηγα εκει που μου ειπε ο Σαπιλας.....δυστηχως δεν μπορεσε να με εξυπηρετησει....αλλα με εστειλε καπου που εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος.....λοιπον...
ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ 41 υπαρχει ενα μαγαζι με δερματινα ειδη(Αφοι Καραγιαννιδη Ο.Ε.).....εκτος απο οτι ηταν ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ και ΕΞΥΠΗΤΗΡΙΚΟΤΑΤΟΣ μου εκανε και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....δηλαδη...εγω το μονο που ηθελα ηταν ενα καλο γαζωμα στο φερμουαρ που ειχε ανοιξει...τελικα αποφασησα να κανουμε και εναν καθαρισμο...αφου μπορει να μην το ειχα καθαρισει και ποτε....αποτελεσμα???
το μπουφαν εγινε σαν καινουργιο....μαλακωσε απιστευτα....το χρωμα του ξαναζωντανεψε....και ολα αυτα με 30? περιπου...μετα απο 2 μερες.....
αφου πιασαμε και λιγο την συζητηση μου ειπε οτι.....οτι εχει σχεση με δερματινα τα αναλαμβανει.....καθαρισμα,βαψιμο,επιδιορθωση,κλπ
αποφασησα να το γραψω για οποιον θα μπορουσε να τον ενδιαφερει.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω ολους οσους μου εδωσαν τα ''φωτα'' τους....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τελικα πηγα εκει που μου ειπε ο Σαπιλας.....δυστηχως δεν μπορεσε να με εξυπηρετησει....αλλα με εστειλε καπου που εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος.....λοιπον...
ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ 41 υπαρχει ενα μαγαζι με δερματινα ειδη(Αφοι Καραγιαννιδη Ο.Ε.).....εκτος απο οτι ηταν ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ και ΕΞΥΠΗΤΗΡΙΚΟΤΑΤΟΣ μου εκανε και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....δηλαδη...εγω το μονο που ηθελα ηταν ενα καλο γαζωμα στο φερμουαρ που ειχε ανοιξει...τελικα αποφασησα να κανουμε και εναν καθαρισμο...αφου μπορει να μην το ειχα καθαρισει και ποτε....αποτελεσμα???
το μπουφαν εγινε σαν καινουργιο....μαλακωσε απιστευτα....το χρωμα του ξαναζωντανεψε....και ολα αυτα με 30? περιπου...μετα απο 2 μερες.....
αφου πιασαμε και λιγο την συζητηση μου ειπε οτι.....οτι εχει σχεση με δερματινα τα αναλαμβανει.....καθαρισμα,βαψιμο,επιδιορθωση,κλπ
αποφασησα να το γραψω για οποιον θα μπορουσε να τον ενδιαφερει.....
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω ολους οσους μου εδωσαν τα ''φωτα'' τους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()