ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΥΣΙΔΑ 520?ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ 1 ,2 ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΥΣΙΔΑ 520?ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ 1 ,2 ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
Υπερβολικό μού φαίνεται το νούμερο αλλά και να σού τα δώσει,θα τα καταλάβεις;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Και άλογα αλλά κυρίως ευστροφία... με μια ποιοτική αλυσίδα και με τακτική συντήρηση δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στο θέμα τεντώματος. Φοβερή μετατροπή και θα δείς μεγάλες διαφορές για τα λεφτά που θα δώσεις.
ΚΑΙ ΑΠΟ "ΖΩΗ" ΤΙ ΛΕΕΙ Η 520 ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 1000cc????????
ΕΧΩ ΕΝΑ Κ2 1000 ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΑΛΛΑ "ΚΩΛΟΣΑ" ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΧΛΜ ΑΝΤΟΧΗΣ ΘΑ
ΔΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΩΡΑ!!!!!
ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑΤΟΣ:hypnotize :hypnotize
ορεξη εχεις να αλλαζεις καθε 10.000 αλυσιδα γραναζια ? σαμπως το γκαζι δεν ειναι αρκετα του κ7 το 1-2 αλογα θα κανουν τι διαφοραΑρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΥΣΙΔΑ 520?ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ 1 ,2 ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
Έχω γνωστό με ZZR1400, 200 ρόδα και 140 κιλά αναβάτη. Χρήση μόνο ανοίγματα και απλά αποδεκτή συντήρηση.
Στα 10.000χλμ τα έφτυσε το πίσω γρανάζι (αλουμίνιο) και όχι η αλυσίδα... μιλάμε βέβαια πάντα για αλυσίδα των 160+Ε Xring DID, φαντάζομαι τα ίδια θα έκανε και μια αντίστοιχη regina που είσαι ίσως καλύτερη. Ο συγκεκριμένος έχει και ζάντες μαγνησίου οπότε με απλές ζάντες τα πράγματα ίσως είναι λιγό χειρότερα... αλλά αν μιλάμε και για 160 άλογα μηχανάκια και φυσιολογικά κιλά....
10.000χλμ αν το μηχανάκι δε το έχεις για πάπια τότε τα κάνεις δε τα κάνεις σε ένα χρόνο..
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
Εχω βαλει εγω στο δικο μου Κ6 1000,μεχρι στιγμης εχω κανει 2.000 χλμ και κανενα σημαδι χαλαρωσης... Φοραω DID ΖVM2 Gold...
Απο αλογα καμια αισθητη διαφορα,και 2 αλογα να παιρνει δεν τα νιωθεις στα 170+ που εχει ηδη...Παντως απο τα μαμα αλυσιδογραναζα εχουν πανω απο μισο κιλο διαφορα σε βαρος...![]()
Αν μου βγαλει 15.000 θα ειμαι ευχαριστημενος...
![]()
![]()
Η 520 αλυσίδα είναι μια πιο ελαφριά αλυσίδα απλά και αυτό δεν έχει να κάνει με άλογα.
Κάποια άλογα (από τα υπάρχοντα) χάνονται λόγω των τριβών των κινούμενων μερών. Και μια 520 δεν έχει διαφορά σε αντιστάσεις τριβής από μια 525 ή 530.
Έχει όμως διαφορά σε αίσθηση του πίσω (για όσους μπορούν να την καταλάβουν) μιας και μειώνεις κάποια γραμμάρια από το ΜΗ ΦΕΡΟΜΕΝΟ βάρος και έχεις κάπως καλύτερη οδική συμπεριφορά.
Πάντως μια οποιαδήποτε μη καλά λαδωμένη αλυσίδα σου χάνει 2-5 άλογα από τον τροχό. Οπότε σημαντικότερο για τις απώλειες είναι η σωστή λίπανσή της.
Εαν δεν είσαι αγωνιζόμενος ή δεν μετράς τα δέκατα στην πίστα όταν μπαίνεις δεν βλέπω τον λόγω να βάλεις μια πιο αδύναμη ουσιαστικά αλυσίδα σε ένα τόσο δυνατό μηχανάκι και να πληρώνεις χρήματα για την αρκετά πιο συχνή αντικατάστασή της συν το άγχος για πιθανή αστοχία της (ανάλογα την χρήση και την συντήρηση που της κάνεις).
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Δεν ειναι μονο τα δεκατακια στην πιστα.Σε ενα ανοιγμα με καποιο αλλο 1000,τα 2 μετρα στο 400αρι μπορει να σου δωσουν τη νικη..![]()
![]()
"ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
[img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-k7
Δεν ειναι μονο τα δεκατακια στην πιστα.Σε ενα ανοιγμα με καποιο αλλο 1000,τα 2 μετρα στο 400αρι μπορει να σου δωσουν τη νικη..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα δεκατάκια στην πίστα κερδίζονται επειδή μπορείς και στρίβεις καλύτερα (εαν μπορείς) και όχι επειδή πας πιο γρήγορα στην ευθεία. ΞεκολάτεΑρχικά δημιουργήθηκε από alex-k7
![]()
.
Δεν λεει κατι διαφορετικο,ξαναδιαβασε λιγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Τα δεκατάκια στην πίστα κερδίζονται επειδή μπορείς και στρίβεις καλύτερα (εαν μπορείς) και όχι επειδή πας πιο γρήγορα στην ευθεία. Ξεκολάτε![]()
![]()
Μια χαρά το έχω καταλάβει. Εσείς δεν έχετε καταλάβει πως δεν κάνει διαφορά σε ιπποδύναμη και άρα ούτε σε επιτάχυνση μια 520 σε σχέση με μια 525 ή 530. Και μην πείτε για βάρος γιατί είναι αμελητέο για κόντρες στην ευθεία. Πως θα τα βρει τα 2 μέτρα στο 400αρι εαν αλλαξει αλυσίδα σε 520? Αν μπορείτε εξηγήστε το μου.
Εαν δεν ασχολήσαι με πίστα δεν έχει νόημα αυτή η αλλαγή. Είναι πέταμα χρημάτων καθώς και μεγαλύτερο ρίσκο να σου κοπεί εαν δεν την συντηρίσεις σωστά.
Λαδώνετε την αλυσίδα σας σωστά και τακτικά και θα έχετε 2-5 πεταμένα αλογάκια με την μια.
.
γατος εγω στο δικο μου που εβαλα μπορω να πω οτι παει τωρα μαμιοντας....
ασε τις μακακιες και παμε κυριακη σερρες!
εγινα suzukakios
Εγω δεν το δοκιμασα.Αλλοι που το δοκιμασαν ειδαν διαφορα.Δεν μου λεει τιποτα το να στο εξηγησωΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μια χαρά το έχω καταλάβει. Εσείς δεν έχετε καταλάβει πως δεν κάνει διαφορά σε ιπποδύναμη και άρα ούτε σε επιτάχυνση μια 520 σε σχέση με μια 525 ή 530. Και μην πείτε για βάρος γιατί είναι αμελητέο για κόντρες στην ευθεία. Πως θα τα βρει τα 2 μέτρα στο 400αρι εαν αλλαξει αλυσίδα σε 520? Αν μπορείτε εξηγήστε το μου.
Εαν δεν ασχολήσαι με πίστα δεν έχει νόημα αυτή η αλλαγή. Είναι πέταμα χρημάτων καθώς και μεγαλύτερο ρίσκο να σου κοπεί εαν δεν την συντηρίσεις σωστά.
Λαδώνετε την αλυσίδα σας σωστά και τακτικά και θα έχετε 2-5 πεταμένα αλογάκια με την μια.
με το υφος που εχεις.Οποιος θελει βαζει και δοκιμαζει.
"ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
[img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]