Σημερα το πρωι... 8:30 ωρα στην Περιφερειακη Υμητου... Εκει που κοιλανε ολα νορμαλ και ολοι πανε στην πορεια τους εγω με το φορτηγακι της δουλειας πηγαινω παραγγελεια... Ξαφνικα βλεπω ενα BMW X3 να αλλαζει αποτομα λωριδα και κατι καπνους μπροστα... Ε δεν προλαβα να καταλαβω πως ο μπροστινος μου βρεθηκε κοκκαλομενος στον δρομο και εγω απο πισω με 80-90 χλμ... και ΜΠΑΜ!!! .... κατεβαινω κατω κοιταω το αυτοκινητακι μου... το ξανα κοιταω... κοιταω και τον αλλων 5 που ειχαν τρακαρει ηταν ολοι καλα δοξα τον θεο. Πηγαινω στην κυρια μπροστα που οδηγουσε το αυτοκινητο και την ρωταω : Εσεις εισασταν η πρωτη που φρεναρε (απλη απορια...) και μου λεει.... : ναι εγω αλλα φρεναρα για σοβαρο λογο.... Και τις εξηγω οτι δεν το ειπα για να την κατηγορησω αλλα για να ρωτησω.... Μετα ακολουθησαν τα συνιθησμενα... Τροχαια αστυνομια.... ΕΛΠΑ κτλ... Οποτε αν ειχατε σημερα μποτιλιαριστει στην Περ. Υμητου απο εμας θα ηταν....![]()
Υ.Γ Εγινε και ενα τρακαρισμα με ενα μηχανακι λιγο πιο πισω απο εμας το οποιο ειχε τρακαρει με φορτηγακι της αστυνομιας... αλλα πληροφορηθηκα απο τους αστυνομικους οτι το παιδι ειναι καλα και δεν εχει παθει τιποτα σοβαρο....![]()