Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Αυτη την φορα δεν την γλυτωσα....

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

Αυτη την φορα δεν την γλυτωσα....

Σημερα το πρωι... 8:30 ωρα στην Περιφερειακη Υμητου... Εκει που κοιλανε ολα νορμαλ και ολοι πανε στην πορεια τους εγω με το φορτηγακι της δουλειας πηγαινω παραγγελεια... Ξαφνικα βλεπω ενα BMW X3 να αλλαζει αποτομα λωριδα και κατι καπνους μπροστα... Ε δεν προλαβα να καταλαβω πως ο μπροστινος μου βρεθηκε κοκκαλομενος στον δρομο και εγω απο πισω με 80-90 χλμ... και ΜΠΑΜ!!! .... κατεβαινω κατω κοιταω το αυτοκινητακι μου... το ξανα κοιταω... κοιταω και τον αλλων 5 που ειχαν τρακαρει ηταν ολοι καλα δοξα τον θεο. Πηγαινω στην κυρια μπροστα που οδηγουσε το αυτοκινητο και την ρωταω : Εσεις εισασταν η πρωτη που φρεναρε (απλη απορια...) και μου λεει.... : ναι εγω αλλα φρεναρα για σοβαρο λογο.... Και τις εξηγω οτι δεν το ειπα για να την κατηγορησω αλλα για να ρωτησω.... Μετα ακολουθησαν τα συνιθησμενα... Τροχαια αστυνομια.... ΕΛΠΑ κτλ... Οποτε αν ειχατε σημερα μποτιλιαριστει στην Περ. Υμητου απο εμας θα ηταν....

Υ.Γ Εγινε και ενα τρακαρισμα με ενα μηχανακι λιγο πιο πισω απο εμας το οποιο ειχε τρακαρει με φορτηγακι της αστυνομιας... αλλα πληροφορηθηκα απο τους αστυνομικους οτι το παιδι ειναι καλα και δεν εχει παθει τιποτα σοβαρο....

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    entaxi more

ama eiste kala ola ta ala liga einai

ante kala na eimaste.....

Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα στην τσεπη του τελευταιου της καραμπολας!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Δεν τους πληρώνει όλους το τελευταίος.

καθένας πληρώνει αυτόν που χτύπησε.

τώρα βέβαια το ποιος χτύπησε ποιον είναι ... άλλο θέμα.

α και τώρα που το θυμήθηκα:

ο ΚΟΚ λέει στο άρθρο 24 με τίτλο Επιβράδυνση

1. Απαγορεύεται η απότομη τροχοπέδηση, εκτός αν την επιβάλλουν λόγοι ασφάλειας.
    2. Με εξαίρεση την περίπτωση που η μείωση της ταχύτητας γίνεται για την αποτροπή επικείμενου κινδύνου, ο οδηγός μπορεί να επιβραδύνει σε σημαντικό βαθμό την κίνηση του οχήματός του, μόνο αν αυτό δεν δημιουργεί κίνδυνο ή δεν προκαλεί δυσχέρεια στους άλλους οδηγούς και μετά προηγούμενη πάντοτε σαφή και έγκαιρη προειδοποίηση. Η προειδοποίηση δίνεται με τα φώτα πέδησης ή φωτεινού συναγερμού του οχήματος ή με το χέρι (έκταση του βραχίονα και συνεχής κίνηση αυτού προς το πάνω και κάτω).
    "3. Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ."

Αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει πάντα ο πίσω, ή τουλάχιστον (και μάλλον το πιο σωστό, δεδομένου ότι ο πίσω 99,99% δεν τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας) ΔΕΝ φταίει πάντα ΜΟΝΟ ο πίσω.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Νταξ ρε φίλε...αφού ήσουν με το αυτοκίνητο και δεν χτύπησες...Το πολύ πολύ να κάνεις οικονομία για να καλύψεις τα έξοδα για κανα 2 μήνες...(ευκαιρία να κόψεις και το κάπνισμα, αν καπνίζεις )

Επειδή μου έχει τύχει σκηνικό που φρέναρε ο μπροστινός γιατί ήθελε να πάει κάτω από τη γέφυρα και διάλεξε λάθος λωρίδα...και έσκασα πίσω του...σου λέω ότι είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν έφταιγες, μιας και εγώ τελικά τον πλήρωσα..Βέβαια...τώρα στην περίπτωση της καραμπόλας...δεν ξέρω τι γίνεται...ψάξτο μήπως γλυτώσεις από ταλαιπωρίες και έξοδα...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Δεν τους πληρώνει όλους το τελευταίος.

καθένας πληρώνει αυτόν που χτύπησε.

τώρα βέβαια το ποιος χτύπησε ποιον είναι ... άλλο θέμα.

α και τώρα που το θυμήθηκα:

ο ΚΟΚ λέει στο άρθρο 24 με τίτλο Επιβράδυνση

1. Απαγορεύεται η απότομη τροχοπέδηση, εκτός αν την επιβάλλουν λόγοι ασφάλειας.
    2. Με εξαίρεση την περίπτωση που η μείωση της ταχύτητας γίνεται για την αποτροπή επικείμενου κινδύνου, ο οδηγός μπορεί να επιβραδύνει σε σημαντικό βαθμό την κίνηση του οχήματός του, μόνο αν αυτό δεν δημιουργεί κίνδυνο ή δεν προκαλεί δυσχέρεια στους άλλους οδηγούς και μετά προηγούμενη πάντοτε σαφή και έγκαιρη προειδοποίηση. Η προειδοποίηση δίνεται με τα φώτα πέδησης ή φωτεινού συναγερμού του οχήματος ή με το χέρι (έκταση του βραχίονα και συνεχής κίνηση αυτού προς το πάνω και κάτω).
    "3. Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ."

Αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει πάντα ο πίσω, ή τουλάχιστον (και μάλλον το πιο σωστό, δεδομένου ότι ο πίσω 99,99% δεν τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας) ΔΕΝ φταίει πάντα ΜΟΝΟ ο πίσω.
    λογικα αναλογα με το φρεναρισματα που θα μετρησε η ΤΟΤΑ συν τα σημαδια* απο τις συγκρουσεις θα φανει πιος πληρωνει ποιον....λογικα ο καθενας πληρωνει τον μπροστινο του....αφου ουτε αποσταση ασφαλειας πρεπει να υπηρχε ουτε η ταχυτητα να αποφυγεις ενα τετοιο γεγονος...

*στην περιπτωση συγκρουσης με φρεναρισμα τα σημαδια/ζημιες ειναι σε ποιο χαμηλο σημειο

τα σιδερα φτιαχνονται....

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    λογικα αναλογα με το φρεναρισματα που θα μετρησε η ΤΟΤΑ συν τα σημαδια* απο τις συγκρουσεις θα φανει πιος πληρωνει ποιον....λογικα ο καθενας πληρωνει τον μπροστινο του....αφου ουτε αποσταση ασφαλειας πρεπει να υπηρχε ουτε η ταχυτητα να αποφυγεις ενα τετοιο γεγονος...
    *στην περιπτωση συγκρουσης με φρεναρισμα τα σημαδια/ζημιες ειναι σε ποιο χαμηλο σημειο
    τα σιδερα φτιαχνονται....
    Συμφωνώ, αρκεί να έχει κάνει σωστή δουλειά η τροχαία, αλλιώς ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Εγω ημουν ο τελευταιος.... Αλλα οντως δεν τους πληρωνω ολους εγω... Καλα τα λεει ο sergiosm...
    Αλλα μαλλον θα κοψω το καπνισμα οπως ειπε και ο odt... Μαμησετα!!!! Εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα φτιαχνονται...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Τελικά έμαθες ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος που φρέναρε η κυρία???

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    αυτό περιμένουμε να ακούσουμε...για να δούμε, θα μας πεί?

δεν ξερω δεν ρωτησα δεν ακουστηκε κανενας λογος.... τι να πω... το μονο που ξερω ειναι οτι θα πληρωσω...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Καλύτερα που δεν εμαθες....μπορεί να σε απογοήτευε η απάντηση!!!
    Χτύπησε το κινητό και τρόμαξα ή κάτι τέτοιο!!! :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Καλύτερα που δεν εμαθες....μπορεί να σε απογοήτευε η απάντηση!!!
    Χτύπησε το κινητό και τρόμαξα ή κάτι τέτοιο!!! :rotflmao:
    αμάν!!! ξέχασα το σίδερο στη πρίζα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ABS δεν αφηνουν σημαδια στην ασφαλτο...τα ελαστικα...

και επιπλεον ενας εμπειρος οδηγος μπορει να ακινητοποιησει οχημα δικυκλο ή τετρατροχο σε μικροτερη αποσταση απο οτι εναν οδηγο με οχημα abs...

εχει αποδειχτει σε πολλα test αυτο..px με λιγο camber παραπανω σε αυτοκινητο και συγκλιση των ελαστικων του εμπρος αξονα μεγαλωνει η επιφανεια τριβης με την ασφαλτο...

αρα η τροχαια μπουρδες μετραει με την μεζουρα,χρονια τωρα...αν η ασφαλτο ηταν οπως επρεπε να ηταν,αν πας με 100 σε οχημα χωρις abs τα ιχνη πχ θα ηταν 10 μετρα..σε χαλια ασφαλτο θα ηταν 20 μετρα..

αρα μπουρδες μετρανε οι δημοσιοι υπαλληλοι....
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    αυτό περιμένουμε να ακούσουμε...για να δούμε, θα μας πεί?

Λογικα αυτη δεν θα μας πει... Αλλα η καμερες διαχειρησης κυκλοφοριας της αττικης οδου θα μας πουν... και τοτε θα φανει γιατι φρεναρε και αν δεν υπαρχει σοβαρος λογως τοτε μαλλον θα με πληρωσει... Μου το ειπε και ενας φιλος αστυνομικος... Οτι το νομοσχεδιο εχει αλλαξει... Αν φρεναρει διχως λογω τοτε αποζημιωνει ολους τους απο πισω... δεν ξερω κατα ποσο στεκει ας ελπισουμε οτι ισχυει γιατι εχω παθει χοντρη ζημια....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυτη την φορα τους τσακωσαν
    από mats8282 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2008, 14:29
  2. Τέτοια ζέστη ούτε η ασφαλτος δεν την αντέχει.
    από Nrgman στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 12:04
  3. Δεν την παλεύω με συνεπιβάτη!
    από Kizoku στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 16:12
  4. Ιούλιος και δεν την παλεύω με τίποτα...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 06:30
  5. Δεν την πλενω με τιποτα
    από EKEINOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 14:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας