Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 88

Θέμα: Χαμος.....στα LIDL....!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Καλά, εγώ έκανα μλκία και δεν είπα να μου πάρουν την κουκούλα...

Μόνο αυτή ήθελα για 2η....

Τέσπα.

Αλλά 1η φορά είδα τόσες μηχανές 'εξω από s.Market!!!!!

Και τα κρανη ήταν για γέλια!!!!

Μποτάκια κτλ δεν είδα, κάτι γάντια γιατα χιόνια (λέω τώρα...)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Τελικα τα καινουργια μου "καλοκαιρινα" μποτακια, αντι για 170 τα πληρωσα 195 και μου πιανουν και διπλασιο χωρο στην ντουλαπα!
    :rotflmao: :rotflmao:
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Και τα κρανη ήταν για γέλια!!!!

γιατί η ενδοσυνεννόηση τι θα είναι?

για κλάματα λεει
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Δεν διαφωνώ με όλα αυτά που λέτε.
    Άποψη έχουν όλοι απο μια.....κλπ κλπ....
    Δεν δίνω άλλη συνέχεια στο θέμα, αρκετή διαφήμηση
    κάναμε.

...παω τώρα να δω τα μποτάκια που είχα παραγγείλει απο το LIDL......
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    τώρα δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς......για γέλια ή για κλάματα αλλά ακόμα και εδώ πάνω λαμία που πήγα κατά τις 11 με το ζόρι πρόλαβα μερικά πραγματάκια!!!!!

ρεεεεεεεεεεεεεεε ούτε πόλεμο να είχαμε!!!!!!!

αδιάβροχο και κουκουλίτσα για κεφάλα ζούπερ πάντως!!!!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

πέρνω κουκούλα. βαζω κουκούλα. μετράω της ραφές της κολημένες. 1 μείον. Βάζω ενδοσυν/ση. ακούγετε. θα δούμε. δεν γ@μιέται. 16 ευρό είναι.

ireneepi
    Ρε παιδια προς Θεου,δεν ειπαμε οτι παμε
    νάγορασουμε κατι που θα το κρατησουμε
    και εγω δεν ξερω ποσο και οτι θα
    καυχιομαστε γι'αυτα.

Απλα πηγαμε να παρουμε καποια πραγματακια,οπως tagbang και κουκουλες...

που δεν εχουν και καποια φοβερη επιπτωση στην υγεια μας και αν μας χαλασουν...τι εγινε????

Στην τελικα για να δειτε τι εστι αμαθεια
    ....αρκει πολυ καλα να δουμε το γεγονος
    οτι καποιοι πηγαν και αγορασαν μπουφανια μολις με 89ευρω ....No name...ενω αν
    ηξεραν θα μπορουσαν να παρουν ενα
    bering πχ cordura μολις με 120 ευρω και θα ηξεραν οτι εκανε δουλεια..!Και ειναι και κατι...που ξερουν το αξιζει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi

Στην τελικα για να δειτε τι εστι αμαθεια
    ....αρκει πολυ καλα να δουμε το γεγονος
    οτι καποιοι πηγαν και αγορασαν μπουφανια μολις με 89ευρω ....No name...ενω αν
    ηξεραν θα μπορουσαν να παρουν ενα
    bering πχ cordura μολις με 120 ευρω και θα ηξεραν οτι εκανε δουλεια..!Και ειναι και κατι...που ξερουν το αξιζει....

Πού βρίσκει κανείς Behring με 120Ε???

Με πμ αν προτιμάς.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    καλα με τα μπουφαν και τις μαλακιες.....ρε τελειωσαν τα ραπανακια απο το μαγαζι...αγμωτ γαμωτ γαμωτ
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego perasa mia volta ke ida oti prolava
    mpotakia gia ton p0yts0... grafan adiavroxa ala den se psinoun oti ine apo derma kati sin8etiko pezi eki enisxisi se asrtragalous ke lipa miden ixan mono to sxima tis mixanovias mpotas ke den fenontousan na exoun sosti grami ke na kratane to podi sosta san psilogalotses ena pragma akompsa telios

disk log nomizo oti espage me ena gero matiasma

adiavroxi forma mege8os L itan smol efaga ton kosmo na vro 8ermokolisi ala matea

zoni mesis me pou8ena maksilarakia gia na piani simia tou spondilou i kati tetio itan apla ena sxima zonis

mpoufan adiavroxo ke kala me enisxisis...
    ego den vrika pou8ena enisxisis oute se agkones oute se omous apla ixe ena epipleon ifasma me merikes rafes

gia na min ta polileo eleinos eksoplismos ketalilos gia rosopontious ke alvanous me papakia
    oxi gia sosto mixanovio

o eksoplismos tou ftoxompine

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke fisika den ine dinaton na plironoume ekseligmena proionta pou iposxonte ke pragmatopioun tin asfalia mas to idio me ftines apomimisis poli xamilou proipologismou kataskevasmenes se kapio parapigma tis kinas i opies exoun ke kerdos gia ton lianopoliti

fantastite poso agorase tin endosinenoisi pou tin poulai 4 kati euro ke exi ke kerdos 200% milame prepi na ise ili8ios na pistevis oti agorases kati pou aksize ke exi aksiopistia i piotita esto ke merikon oron:rotflmao: :rotflmao:

kalitera na ta trogate souvlakia para na ta mazevi o ka8e magkas me tin vlakia pou mas derni merikous
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pantos afto pistopioi oti zoume stin epoxi tis ikonas arki na fenete kati oreo den pana ine moufa.....

ke afta san ikona skizane:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

pantos afto pistopioi oti zoume stin epoxi tis ikonas arki na fenete kati oreo den pana ine moufa.....

ke afta san ikona skizane:rotflmao: :rotflmao:
    Μα ποια εποχή της εικόνας ρε Αφρο, εικόνα με τα προϊόντα Lidl;;; Στην εποχή του "δεν υπάρχει μία" ζούμε... Όποιος θέλει εικόνα, παίρνει Dainese (οπότε βέβαια παίρνει και ποιότητα) και φροντίζει να το γράφει στο στήθος, την πλάτη τα μανίκια και εσωτερικά στις τσέπες, και για τις επόμενες 6 εβδομάδες τρώει ψωμί και νερό μήπως και φέρει τον προϋπολογισμό του στα ίσα...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Μα ποια εποχή της εικόνας ρε Αφρο, εικόνα με τα προϊόντα Lidl;;; Στην εποχή του "δεν υπάρχει μία" ζούμε... Όποιος θέλει εικόνα, παίρνει Dainese (οπότε βέβαια παίρνει και ποιότητα) και φροντίζει να το γράφει στο στήθος, την πλάτη τα μανίκια και εσωτερικά στις τσέπες, και για τις επόμενες 6 εβδομάδες τρώει ψωμί και νερό μήπως και φέρει τον προϋπολογισμό του στα ίσα...
    signomi filarako ala afta ta motosikletistika rouxa ipoti8ete oti i iparksi tous ine na sou prostatevoun tin zoi oxi to portofoli
    ine san na mou les oti i zoi sou ine poli ftini
    ke paralila endiaferese gia tin motisikletistiki ikona sou
    8es na miazis moto

ine opos me ta ftina krani pou ta pernis gia na dixnis stous mpatsous oti foras oxi se prostatevoun

otan spasi to mprostino donti sou vriskis lefta na to ftiaksis se opia fasi ke na ise
    opote ine 8ema protereotiton ke oxi dia8esis xrimaton

diladi den exi simasia posa lefta vgazis ke pos ta fernis volta ala i ektimisis pou kanis stin zoi

ke iparxoun ftina rouxa me prodiagrafes moto ke me diakanonismous pou mporis na kanis

den ine anagki na forame oli ta akriva tis prodiagrafes prepi na forame

gia pese me tin mixani me afto to kata ta ala motosikletistiko mpoufan tou lid....

8a eleges as ixa dosi 200 euro gia colory i kati alo ke 8a esoza ton omo mou sto graspedo

ala oti ke na sou leo an pistevis oti agorases kati me afta pou pires kalos na to nomizis

na kseris ena pragma oso ftino ke na itan ine petamena lefta
    ke eno tros psomi me nero gia na ta vgalis pera petas ke ta elaxista pou sou perisevoun
    ise kouvarntas telika:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Έτσι είναι ! Το ακριβό είναι μεν καλό αλλά το κόστος ,είναι απαγορευτικό !
    Όσο για το lidl …Δυστυχώς στο διαφημιστικό φυλλάδιο γράφανε ότι τα κράνη έχουν περάσει τις προδιαγραφές.! Λέτε ?
    Εγώ πάντως πήρα ένα αδιάβροχο. Όλα τα άλλα μου φάνηκαν εντελώς χάλια!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχηγέ με παρεξήγησες, δεν υποστήριξα πουθενά τα φτηνιάρικα ρούχα μοτό (εξάλλου σημείωσα ότι με τη Dainese τα σκας αλλά παίρνεις και ποιότητα). Απλά έδωσα τη δικιά μου ερμηνεία για το φαινόμενο.

Επίσης δεν αγόρασα τίποτε χθες από το Lidl, απορώ πώς κατέληξες σε τέτοιο συμπέρασμα. Δεν μου λείπει τίποτε από εξοπλισμό με εξαίρεση τις μπότες, για τις οποίες σκοπεύω να διαθέσω τουλάχιστον 100Ε (ο φούρνος μου φτιάχνει μια πινακωτή τρέλλα!! )

Νέο μέλος
    Φίλε aftotwin, νομίζω ότι το βλέπεις λίγο μονόπλευρα το όλο θέμα.
    Δεν γνωρίζω την οικονομική σου κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι είναι λίγο χοντρό να χαρακτηρίζεις φτωχομπινέδες όσους ψώνισαν οτιδήποτε από οπουδήποτε.
    Έχω Dainese μπουφάν και κράνος arai. Δεν τα πήρα με τον αέρα του πλούσιου, αλλά ούτε και έτρωγα ψωμί και νερό μετά για να ερθει στα ίσια της η τσέπη μου. Απλά έτυχε να μου περισσεύουν και τα πήρα.
    Δε συμβαίνει με όλους αυτό.
    Όπως επίσης δεν πιστεύω ότι κάποιος που ψώνισε απο το lidle, ζήτησε τη γνώμη ή την κριτική κανενός γι'αυτό που έκανε.
    Τη σκληρή αυτή κριτική να την κρατήσετε μεριόί για τους εαυτούς σας, γιατί στην τελική μερικοί μπορεί να έρχονται σε δύσκολη θέση.
    Αυτές είναι κουβέντες που λένε οι οδηγοί αυτοκινήτων, και ιδιώς κάτι νεόπλουτοι φλώροι με cayene και cabrio!

Όσον αφορά την ασφάλεια που συνεχώς τονίζετε μερικοί εδώ μέσα, καλό θα ήταν να τη σκεφτείτε όταν πιάνετε τα 200+χλμ/ώρα, όπου οποιοδήποτε κράνος και να φοράς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξει στα δύο μαζί με το κεφάλι σου εάν πέσεις.
    Δεν λέω, κι εγώ όταν βγω Αττική οδό ή εθνική προς Λαμία, σπάνια πέφτω κάτω από 200, αλλά δεν το παίζω ιστορία σχετικά με το θέμα της ασφάλειας.

Sorry φίλε afrotwin αν σε πήρα λίγο μονότερμα, δεν απευθυνόμουν μόνο σε σένα, αλλά αγανάκτησα με όλα αυτά που διάβασα και με όλο το πάθος εναντίον αυτών που ψώνισαν απο το lidle.

Y.Γ. Εγώ δεν πήγα καν στο lidle.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσες αλουμινίου στα Lidl
    από sas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2007, 14:35
  2. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37
  5. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων