Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Γνώμες [B]wr450f yamaha(2007)-rxv5.5aprilia(2007)[/B]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    wr450....!!

Kαθως τα 450 κυβικα Καπως ( θεωρητικα ) παλευονται...

Τα 550 δεν παλευονται ( ουτε θεωρητικα..)

Κατα τα αλλα δεν εχω αποψη ( καθως δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα δυο ..)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όπως σου είπα & σε πολλά πμ που ανταλλάξαμε, εγώ δε θα έπαιρνα κανένα από τα 2. Το Aprilia 550 RXV ξέχασε το. Το μηχανάκι πιο πολύ κακό θα σου κάνει παρά καλό.
    Επίσης & το WR450F έχει πολύ απότομο γκάζι.
    Εν τέλει μη πάρεις κανένα από τα 2.
    Husqvarna TE 450 ή KTM 450 EXC ή KTM 400 EXC.

δεν ειμαι σχετικος στο χωμα αλλα απο οσο ξερω στο χωμα δε χρειαζεσαι τρελο γκαζι οποτε τι να το κανεις το απριλια ασε που ειναι 2κιλινδρο θα δινεις παραπανω σερβις απο ενα μονοκυλινδρο
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Φίλοι μου σήμερα έλαμψε η αλήθεια !!!! (λόγω του οτι τα είδα απο κοντά) και οδήγησα . Τελικά μάλλον θα καταλήξω μετά απο σκέψη στο γιαμάχα κατ'αρχήν για λόγους υποστήριξης (έχω φίλους και για αγορά αλλά βασικά στη μετέπειτα οτιδήποτε επαγγελματική τεχνικήκαι φιλική στήριξη που πιστεύω είναι σημαντικό). Μου φάνηκε πιο ανθρώπινο το γιαμάχα σε σχέση με το απρίλια (κάπως πιό εξτρίμ μου φάνηκε το απρίλια ) και δε μου άρεσε και η θέση οδήγησης τόσο. Ακούω περισσότερες γνώμες (και θετικές βέβαια για το γιαμάχα. Επίσης είπα και πάλι το βασικό της τεχνικής υποστήριξης η οπια επίσημη Θεσ/νίκη είναι μια μπορώ να πω. Το βλέπω επίσης κάπως πιο απλοποιημένο +το μονοκίλυνδρο και για πιο νορμάλ κατάσταση. (είμαστε και της παλιάς σχολής μαθημένοι στα μοντέλα ανατολής... ευχαριστώ για τις γνώμες και πληροφορίες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spirpat
    Φίλοι μου σήμερα έλαμψε η αλήθεια !!!! (λόγω του οτι τα είδα απο κοντά) και οδήγησα . Τελικά μάλλον θα καταλήξω μετά απο σκέψη στο γιαμάχα κατ'αρχήν για λόγους υποστήριξης (έχω φίλους και για αγορά αλλά βασικά στη μετέπειτα οτιδήποτε επαγγελματική τεχνικήκαι φιλική στήριξη που πιστεύω είναι σημαντικό). Μου φάνηκε πιο ανθρώπινο το γιαμάχα σε σχέση με το απρίλια (κάπως πιό εξτρίμ μου φάνηκε το απρίλια ) και δε μου άρεσε και η θέση οδήγησης τόσο. Ακούω περισσότερες γνώμες (και θετικές βέβαια για το γιαμάχα. Επίσης είπα και πάλι το βασικό της τεχνικής υποστήριξης η οπια επίσημη Θεσ/νίκη είναι μια μπορώ να πω. Το βλέπω επίσης κάπως πιο απλοποιημένο +το μονοκίλυνδρο και για πιο νορμάλ κατάσταση. (είμαστε και της παλιάς σχολής μαθημένοι στα μοντέλα ανατολής... ευχαριστώ για τις γνώμες και πληροφορίες.
    Το Aprilia που το οδήγησες;;;; Δεν υπάρχει μηχανάκι διαθέσιμο για τεστ εκτός αν σου έδωσε ο Ορφανός το δικό του......
    TRX-450R
    BANSHEE-350

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1

KTM 400

YA MA HA για να εισαι πάντα ευτυχισμένος κ χαμογελαστός στις χωμάτινες εξξξξξξξξξξομμήσεις σου......

οκ φίλοι μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώ οτι απο Δευτέρα με Τρίτη (7-8Απριλίου) θα το έχω πάρει.........
    yamaha450f/2008

pira to wr450f kai einai ola ta euro kai gia tin volta mou kai gia to xoma ena exo na po YAMAHA einai aksiopista mixanakia kai antalaktika vriskis sta sygoura

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από axtarmas
    pira to wr450f kai einai ola ta euro kai gia tin volta mou kai gia to xoma ena exo na po YAMAHA einai aksiopista mixanakia kai antalaktika vriskis sta sygoura

προσοχη στο σασμαν
    λαδακια συχνα

kathe 1000 xiliometra theloun alagi ta ladia,alla exo akousi oti einai pio anthextika ta sazma apo ta proigoumena wr450

προς το παρον δεν ακουσα κατι... ευχαριστουμε για την πληροφορια αλλα πιστεω το.. προσεχουμε για να εχουμε χε χε

οποιος θελει φωτο ας δει παρακατω..
    http://www.moto.gr/forums/showthread...78#post1120478

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 16/3/2007-28/3/2007
    από TROOPER στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 290
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2010, 18:54
  2. Στοκχολμη 2/7/2007-25/7/2007
    από Giorgos19 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 20:08