1851546
Τοιχο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δεν είπα αυτό (δε διαβαζετε προσεκτικα)
Αντι να αναλωνόμαστε σε ανέξοδες (να μην πω και υποκριτικές) κατάρες, ας δουμε τι μπορούμε να κάνουμε για το ουσιαστικό πρόβλημα
αυτά τα διάφορα petitions τα θεωρώ για τον [......] (συμπληρώστε κατα βούληση)
![]()
Γυψο ;
Ψιψινο ;
Δεν σε πιανω....![]()
Εν πασει περιπτωσει εδω συζηταμε για το συγκεκριμενο {.....}(συμπληρώστε κατα βούληση).
Για το γενικοτερο προβλημα των αδεσποτων καθενας κανει οτι μπορει και νομιζει.
Keep on rocking in a free world !!!
Προσωπικά ναι όμως κι αυτοί που δεν έχουν δώσει κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι αναίσθητοι όταν βλέπουν τέτοια γεγονότα.. μαζί σου ελπίζω κι εγώ να ευαισθητοποιηθούμε όλοι περισσότερο βέβαια και να μην γίνουν μοναδικός λόγος αυτά να γεγονότα για να μας αφυπνίζουν κάθε τόσο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ωραίααααα
ξαναρωτάω:
ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ?
![]()
@@δια![]()
![]()
Φτάνουμε στο απέναντι άκρο ρε Ηλία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ωραίααααα
ξαναρωτάω:
ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ?
![]()
@@δια![]()
Αν και έχω μαζέψει πολλές φορές αδέσποτο, και έχω ταίσει πολλές περισσότερες,
αλλά δεν έχω δώσει ποτέ μισό ευρώ σε φιλοζωϊκή, δεν ήξερα ότι δεν είμαι φιλόζωος.
Τώρα το κατάλαβα, που το διευκρίνησες.
![]()
Sorry για το ειρωνικό της πρότασης μου, αλλά είναι υπερβολικά απόλυτο και μηδενιστικό αυτό που λες.
Και επιμένω, να μου φέρετε τον καλλιτέχνη σ'ένα δωμάτιο για μία ώρα, για να "συζητήσουμε" τα περί τέχνης!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ενταξει το παραδεχομαι...εχω ορεξη!!!
για να δουμε λιγο πιο ολοκληρωμενη την εικονα....
ζει σε μια πολη που τα σκυλια πεθαινουν αβοηθητα απο πεινα και διψα.
κανεις δεν κανει τπτ.και φυσικα ο τροοπερ, ο καπ10 και αλλοι πολλοι δεν δινουν δεκαρα για την εξοικιωση του με τη θεα του θανατου ενος αβοηθητου πλασματος.αποφασισε να κανει μια κινηση σαφως κατακριτεα προς αφυπνιση του κοσμου...και αντι να δουμε οτι τα σκυλια ψοφανε στη πολη του αβοηθητα σπευσαμε ολοι εμεις που ως δια μαγειας μαθαμε για το...''εκθεμα του'' να τον καταραστουμε.μαλλον η υπογραφη στο νετ ειναι πιο ευκολη και ανεξοδη απο το να βοηθησουμε στην ολη κατασταση επι της ουσιας.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Θεωρείς υποκρισία την συμμετοχή σε μια δημόσια διαμαρτυρία? μάλλον όχι, το ότι είχα 12 αδέσποτα στο κτήμα μου και τα τά'ι'ζα από τη τσέπη μου μέχρι να μου τα φαρμακώσουν όλα εκτός από ένα? κι αυτο υποκρισία?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κανεις δεν κανει τπτ.και φυσικα ο τροοπερ, ο καπ10 και αλλοι πολλοι δεν δινουν δεκαρα για την εξοικιωση του με τη θεα του θανατου ενος αβοηθητου πλασματος.αποφασισε να κανει μια κινηση σαφως κατακριτεα προς αφυπνιση του κοσμου...και αντι να δουμε οτι τα σκυλια ψοφανε στη πολη του αβοηθητα σπευσαμε ολοι εμεις που ως δια μαγειας μαθαμε για το...''εκθεμα του'' να τον καταραστουμε.μαλλον η υπογραφη στο νετ ειναι πιο ευκολη και ανεξοδη απο το να βοηθησουμε στην ολη κατασταση επι της ουσιας.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Υποκρισία αγαπητέ μου φίλε θεωρώ το να δίνω χρήματα στον κάθε απατεώνα πρόεδρο της κάθε ψευτοφιλοζω'ι'κής για να τα κάνει κότερα. Φυσικά και δεν είναι όλοι απατεώνες, λαμπρό παράδειγμα ο Σαμαράς από θεσσαλονίκη και πολλοί άλλοι φυσικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
παιδια το να διαφωνουμε για τα παντα μονο και μονο για να δειξουμε οτι σκεφτομαστε παραπανω απο τους αλλους ομως ειναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ...
George,
Μπορώ και δίνω λίγο φαγητό σ'ενα αδέσποτο που κυκλοφορεί στην πόλη μου.
Μπορώ και έχω μαζέψει ,διάφορα ζώα, στο μπαλκόνι στο σπιτιού μου, από τον δρόμο. (παπάκια και κοτοπουλάκια που είχαν πάρει το Πάσχα, σκυλιά, γατιά,κουνέλια, μέχρι και ορτύκια)
Δεν μπορώ να σώσω όλα τα ζώα του κόσμου, αλλά αν πέσει στο δρόμο μου, κάποια κακοποίηση ζώου, σίγουρα θα πάρω θέση.
Και το παρών thread είναι η κακοποίση ενός ζώου που έπεσε στον δρόμο μου.
Μην τα βλέπουμε όλα ισοπεδωτικά. Και μην κατηγορούμε τις σωστές προθέσεις.
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ρε φιλε μου TROOPER τι λες??
ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να εχει αντερα και να νιαζεται για τα ζωα αυτο το υποκειμενο???
δηλαδη ποιος ανθρωπος θα ειχε ενα ζωντανο μπροστα του ΔΕΜΕΝΟ
να ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ και να ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ
και να μην κανει Τ Ι Π Ο Τ Α????
μονο που το σκεφτεσαι σε πιανει ΤΡΕΛΑ
ας παει να τρεχει γυμνος στο κεντρο της Κοστα Ρικα η οπου αλλου
του καπνισει με ενα κολλαρο στον λαιμο
αν θελει να τον προσεξουν
ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ??
Γιώργο τέχνη είναι και η ζωγραφική, τέχνη είναι και η γλυπτική. Η φωτογραφία ;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Το δέχομαι ότι αυτός ο τρόπος αφύπνισε πολύ ευκολότερα τον κόσμο απ'ότι αν το ζωγράφιζε σ'έναν καμβά όμως δεν είναι ο τρόπος που θα δεχτώ σαν θεατής όταν πρόκειται για ένα ζώο που δεν μπορεί να φέρει αντίσταση.
Κι άνθρωποι παθαίνουν καθημερινά απ'την πείνα αβοήθητοι στους δρόμους, αυτό το θέμα δεν τον αγγίζει τον καλλιτέχνη τόσο ώστε να ξεκινήσει απο'κεί δένοντας τον εαυτό του στον τοίχο της έκθεσης κι αργοπεθαίνοντας αβοήθητος ;
Η μήπως δοκίμασε κι άλλο τρόπο πριν φτάσει στον απάνθρωπο ;
Τέλος πάντων, απόψεις και απόψεις.. κάποιοι νιώθουν καλύτερα απλά με το να καταριούνται και να το βγάζουν από μέσα τους ενώ το πρόβλημα παραμένει άλυτο, όλοι το ξέρουμε μέσα μας.
Ούτε η τέχνη του μαλάκα θα το λύσει όμως..
το οτι καθόμαστε τόση ώρα και συζητάμε για τα αδέσποτα και μπορει καποιος να παει να βοηθήσει με καποιο τρόπο, μηπως σημαινει οτι ο καλλιτέχνης ή "καλλιτέχνης" πετυχε το σκοπό του
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ωραια ρε παιδια αφου το θετετε ετσι αφου τοσοι αστεγοι ζουν/πεθαινουν στον δρομο να παρουμε 5-6 να τους δεσουμε και να τους αφησουμε να πε8ανουν.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ...ελεοσ
μαλιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Θεωρείς υποκρισία την συμμετοχή σε μια δημόσια διαμαρτυρία? μάλλον όχι, το ότι είχα 12 αδέσποτα στο κτήμα μου και τα τά'ι'ζα από τη τσέπη μου μέχρι να μου τα φαρμακώσουν όλα εκτός από ένα? κι αυτο υποκρισία?
Υποκρισία αγαπητέ μου φίλε θεωρώ το να δίνω χρήματα στον κάθε απατεώνα πρόεδρο της κάθε ψευτοφιλοζω'ι'κής για να τα κάνει κότερα. Φυσικά και δεν είναι όλοι απατεώνες, λαμπρό παράδειγμα ο Σαμαράς από θεσσαλονίκη και πολλοί άλλοι φυσικά.
αρα ποιος ειναι χειροτερος ?
ο τυπος εκει περα η οι απανταχου φιλοζωικες που αντι να βοηθησουνε στο προβλημα βγαλανε ενα σαιτ για να διαμαρτυρηθει ο κοσμος και κατι τρεχει στα γυφτικα???????
σωστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παιδια το να διαφωνουμε για τα παντα μονο και μονο για να δειξουμε οτι σκεφτομαστε παραπανω απο τους αλλους ομως ειναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ...
αν ομως ΑΝ λεω πραγματι σκεφτομαστε παραπανω απο τους αλλους, οι αλλοι ζουν μες στη ΒΛΑΚΕΙΑ...
εγω επίσης θεωρω υποκρισία οτι ο Liakaros που άνοιξε το θρεντ έχει δηλώσει οτι ειναι υπέρ του κυνηγιού...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais