Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
[αστείο λεμε] καλα αυτόν δεν τον ειχαν κανει ξου-ξου, ποιος τον εκανε παλι διαχειριστή? [/ αστειο λεμε ]![]()
Έχω τεράστια αποθέματα χιούμορ λέμε......
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
[αστείο λεμε] καλα αυτόν δεν τον ειχαν κανει ξου-ξου, ποιος τον εκανε παλι διαχειριστή? [/ αστειο λεμε ]![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Υπερβολή!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εδώ βασανίζονται άνθρωποι και δεν μιλάει κανένας και πιάσαμε τα ζώα;
Ζώα-άνθρωποι στην ίδια πρόταση.![]()
Πέρα απ'την πλάκα, νομίζω ότι αυτή η αντιμετώπιση είναι λάθος , παιδιά.
Δηλαδή,
- " Γλύστρισε η μηχανή μου γιατί η άσφαλτος είναι χάλια και γρατζούνισα το πόδι μου"
-"Να μην ξαναμιλήσεις για την άσφαλτο, γιατί τα όρια ταχύτητας δεν είναι σωστά, και οι ταμπέλες σε λάθος σημεία, με αποτέλεσμα να γίνοντε ατυχήματα.
ΆΡΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ!"
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
e tvra den mporv na kanv kati allo...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα προβληματα υπαρχουν.
εμεις τα βλεπουμε ???
σε αυτον τον κοσμο του "μακρια απτον κωλο μου κι'ας ειναι οπου να'ναι"
το οτι υπαρχουν καποιοι λιγοι που τα βλεπουν και βοηθουν-οσο μπορουν
εμενα μπορει και να μου λεει κατι
αλλα δυστυχως συνολικα ο κοσμος ειναι με την θεληση του τυφλος
και γι'αυτο δεν προκειται να αλλαξει κατι ειτε ο σκυλακος πεθανει
ειτε τελειωσει αυτη η συζητηση εδω η και σε αλλα φορουμ ανα τον κοσμο
ειτε σκασει με διακοσια μια νταλικα με εκρηκτικα στην μουρη μας
αυτοι που βοηθουσαν ,θα συνεχισουν να το κανουν μεχρι τελους
οι υπολοιποι ... ποτε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ευθυμισαμε παλι ρε μαεθρατ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θαλαμια ροφών που είχαν σπαμπαριστεί στην αναγνώριση, «σφραγίζονταν» με πέτρες μέχρι την ημέρα του αγώνα (που μπορεί να ήταν σε μια εβδομάδα), προκειμένου να μην μετακινηθούν.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος???
Στα δύσκολα θαλάμια ροφων, έδεναν μονάγκιστρα με πλοκάμι χταποδιού, προκειμένου να το φάει ο ροφός και να μείνει έξω απ΄το θαλάμι, χωρίς να μπορεί να βραχώσει.
Μαύρα γενικά ψάρια (ροφοί, στήρες, σφυρίδες) τρώγανε μια βέργα σε επιπόλαιο σημείο προκειμένου να μην πεθάνει μέχρι τον αγώνα και να βγεί με την μία.
Θές κι άλλα; Αν ναι έχω αρκετά να θυμάμαι. Η πλάκα είναι ότι στους αγώνες αυτούς, «Εναλλακτικος αγώνας ή οικολογικός» γίνονταν σχετικά λίγα.
Στο Πανελλήνιο γινόταν το έλα να δεις.![]()
συμφωνω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
σε αυτον τον κοσμο του "μακρια απτον κωλο μου κι'ας ειναι οπου να'ναι"
το οτι υπαρχουν καποιοι λιγοι που τα βλεπουν και βοηθουν-οσο μπορουν
εμενα μπορει και να μου λεει κατι
αλλα δυστυχως συνολικα ο κοσμος ειναι με την θεληση του τυφλος
και γι'αυτο δεν προκειται να αλλαξει κατι ειτε ο σκυλακος πεθανει
ειτε τελειωσει αυτη η συζητηση εδω η και σε αλλα φορουμ ανα τον κοσμο
ειτε σκασει με διακοσια μια νταλικα με εκρηκτικα στην μουρη μας
αυτοι που βοηθουσαν ,θα συνεχισουν να το κανουν μεχρι τελους
οι υπολοιποι ... ποτε
τελικα η κινηση του ''καλιτεχνη'' απεδειξε για αλλη μια φορα την πανανθρωπινη βλακεια.
κατι ειναι και αυτο...
![]()
τελικα που καταληξαμε ρε παιδια?
ειναι ο ανθρωπος αυτος καλλιτεχνης?ποια μεσα χρησιμοποιησε?το σκοινι για να δεσει το ζωντανο και να πεθανει?τι δημιουργησε?
αφυπνισε συνειδησεις?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
.
.
.
.
.
σε αυτο εχεις δικιο...
τα περισσοτερα ψαρια τραυματιζονται,μαστουρωνονται ετσι ωστε να μπορουν να χτυπηθουν ευκολα, ειδικα οπως ειπες τα μαυρα που ειναι πολυ δυσκολο να τα χτυπησεις μιας και εχουν πολυ καλη προστασια στο θαλαμι τους...
πραγμα που συμβαινει και στα περισσοτερα ντοκυματερ που μας διχνουν τους ''μεγαλους'' ψαραδες να βαρανε ψαρια και αυτα να κοιτανε σαν υπνοτισμενα...
αλλα εγω φυσικα δεν εννοουσα τετοιου ειδους ψαρεμα φυσικα...
ειναι σα να λες οτι επειδη οι αθλητες στους ολυμπιακους ειναι ντοπαρισμενοι, ολα τα αθληματα ειναι @@....
Ψαρευεις ακομη???
Μιάς και το θέμα μας είναι εικαστικό(τρομάρα μου)να πούμε ότι ο καλλιτέΓνης στέρησε την ευκαιρία σ' αυτό το σκυλάκι να παλέψει για ένα ξεροκόματο,αφήνοντάς το να πεθάνει πιθανόν από δίψα.
Η βία πουλάει.Πάντα πουλούσε και,όσο περνάει ο καιρός,θα πουλάει περισσότερο.Έχω τη γνώμη πως τα ματάκια μας θα δούνε πολλά ακόμα.
Προσωπικά,έριχνα ευχαρίστως τον μαλάκα σ' ένα λάκκο με σκυλιά.Χωρίς εισιτήριο!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
θα ηταν ενας ωραιος τροπος να αφυπνιστει κανεις στο θεμα των ανθρωπινων βασανιστηριων...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Προσωπικά,έριχνα ευχαρίστως τον μαλάκα σ' ένα λάκκο με σκυλιά.Χωρίς εισιτήριο!![]()
''shooting dogs'' και...γενοκτονια στη ρουαντα (και οχι μονο). remember ???
Ενας μαλάκας είναι που απέδειξε ότι είναι μεγαλύτερος μαλάκας απ΄τους υπόλοιπους που υποκρίνονται. Αν ήθελε να αφυπνίσει συνειδήσεις θα μπορούσε να επιλέξει τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν όσοι πραγματικά θέλουν να αλλάξει κάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
τελικα που καταληξαμε ρε παιδια?
ειναι ο ανθρωπος αυτος καλλιτεχνης?ποια μεσα χρησιμοποιησε?το σκοινι για να δεσει το ζωντανο και να πεθανει?τι δημιουργησε?
αφυπνισε συνειδησεις?
Αντίδραση και στην ανάγκη καταφεύγουν στη βία, όπως κάνουν οι υποστηρικτές της προστασίας των ζώων που θανατώνονται για το τρίχωμα τους.
Εμείς οι υπόλοιποι έχουμε την καραμέλλα ότι δεν σκοτώνουμε με τα ίδια μας τα χέρια και δεν προκαλούμε ενσυνείδητα τον θάνατο κάποιου ζώου και νομίζουμε ότι έχουμε άφεση αμαρτιών.
@-> P@nos, το έχω σχεδόν εγκαταλείψει το χόμπυ