Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Pilot Power ή πάλι Pilot Road 2?

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δεν σε προλαβα.
    Αφου εισαι ευχαριστημενος απο τα Road, θα σου προτεινα να τα ξαναδοκιμασεις, για να τα δεις αλλη μια φορα πως ειναι απο φρεσκα, (μιας και τα κυκλοφορεις φαγωμενα τα τελευταια χλμ) , και στην επομενη αλλαγη να πειραματιστεις με το Power αν θες.
    Έχει και αυτό μια λογική...

Είναι κάτι που δε σ' αρέσει στα Power? Ή το λες απλώς για να σχηματίσω μια σαφέστερη άποψη?

Απ' ότι έχω καταλάβει, διαβάζοντας από εδώ και από εκεί, τα Power στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να μην μου κρατήσουν τόσο όσο τα Road-2 (να φαγωθούν στο κέντρο αρκετά πιο γρήγορα), χωρίς να έχουν σημαντική διαφορά στο κράτημα. Στην καλύτερη θα έχουν αισθητά καλύτερο κράτημα (βασικά, γρηγορότερο ζέσταμα).

Τώρα, βέβαια, παίζει και η διαφορά στην κορόνα η οποία όμως δεν νομίζω να είναι τεράστια μεταξύ των δύο.

Τα power 2CT δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσω, μια και είναι ίδια με τα Power στο κέντρο και αρκετά μαλακότερα στα άκρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Δεν ξερω ποσο μαλακο ειναι στα ακρα και ποσο σκληρο στο κεντρο ουτε αν αυτο εχει λογικη για δρομο (στην πραξη εννοω) διοτι εχω βαλει 3 φορες σερι τα απλα παουερ.
    Δεν αλλαξα την τριτη φορα σε αλλη γομα διοτι βρηκα οτι τα απλα παουερ ειναι (μεχρι τωρα) τα λαστιχ που μου ταιριαζουν απολυτα στον τροπο που χειριζομαι την μοτοσυκλετα και μου δινουν οτι χρειαζομαι.
    Σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερα λαστιχα,αλλα το θεμα ελαστικων για εμας του απλους θνητους ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.
    Δες σχετικες αντιπαραθεσεις παλιοτερα για τα Πιρελι ντιαμπλο τα απλα να καταλαβεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    τα λαστιχ που μου ταιριαζουν απολυτα στον τροπο που χειριζομαι την μοτοσυκλετα και μου δινουν οτι χρειαζομαι.
    Αυτος ειναι ακριβως ο λογος που οταν βρισκεις ενα λαστιχο ,παραμενεις σ'αυτο.

Νικο καλοριζικα και καλοταξιδα να ειναι, δοκιμασε τα σιγουρα θα κερδισεις κατι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Μόλις παρήγγειλα τα Pilot Power (τα "απλά" όχι τα 2CT).
    Κι έκανες την καλύτερη επιλογή νομίζω, τα 2CT θα θέλουν και κανένα trackday που και που για να πούμε χαλάλι τα λεφτά που δώσαμε και για τους όποιους (μικρο)συμβιβασμούς πιθανόν μας αναγκασουν να κάνουμε
    Εντυπώσεις να μας πεις να ξέρουμε τι θα "περπατήσουμε" το καλοκαιράκι !

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Νικο καλοριζικα και καλοταξιδα να ειναι, δοκιμασε τα σιγουρα θα κερδισεις κατι.
    Πολλά +

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7
    Μάκη με έψησες.

Μόλις παρήγγειλα τα Pilot Power (τα "απλά" όχι τα 2CT). Νομίζω ότι η μόνη διαφορά είναι ότι τα 2CT έχουν λίγο μαλακότερη γόμα στα πλάγια, αλλά έτσι κι αλλιώς και τα "απλά" είναι μαλακότερα από Road 2. Οπότε ας τα δοκιμάσουμε και βλέπουμε...

μεγειά τα καινούργια λάστιχα, ήμουν εκεί όταν τα έβαζαν τα παιδιά και είχα την ευκαιρία να τα δω σε σχέση με τα δικά μου (Road 2) δίπλα δίπλα πάνω στις ράμπες, έχουν μεγάλη διαφορά στην κορόνα και είμαι περίεργος να ακούσω εντυπώσεις στο δρόμο

Ή που δεν τα έβαλες ακόμα Νίκο, ή που φτιάχτηκες τόσο και δεν κατέβηκες ακόμα απ'τη σέλα για να μας πεις εντυπώσεις !

:a51:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Ή που δεν τα έβαλες ακόμα Νίκο, ή που φτιάχτηκες τόσο και δεν κατέβηκες ακόμα απ'τη σέλα για να μας πεις εντυπώσεις !

:a51:

ρε τάπα πήγαινε λέμε! Του άρεσαν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    η αλήθεια είναι οτι δεν τον προλαβαίναμε με τα καινουρια $@#$%@% λαστιχα που πήγε και πήρε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    ρε τάπα πήγαινε λέμε! Του άρεσαν!
    Αυτά είναι !

Νά'σαι καλά Φίλιππε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    η αλήθεια είναι οτι δεν τον προλαβαίναμε με τα καινουρια $@#$%@% λαστιχα που πήγε και πήρε
    Επιτέλους δώθηκε και η απάντηση σ'αυτούς που λένε πως το CBFάκι δεν πάει, τα λάστιχα φταίνε κύριοι !

Moderator
    Εντυπώσεις, λοιπόν, εν συντομία και μετά από 1500 περίπου χιλιόμετρα:

Με μια κουβέντα, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ με τα καινούρια λαστιχάκια.

Αν "κρατάνε" καλύτερα (και πόσο) από τα Road-2, όταν ήταν καινούρια, δεν μπορώ να πω, μια και τον τελευταίο καιρό τα φορούσα πολύ (μα πάρα πολυ) φθαρμένα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι τα Power ζεσταίνονται αρκετά πιο γρήγορα και φυσικά κρατάνε μια χαρά.

Αυτό όμως που είναι "αλλού" είναι η αίσθηση που σου δίνουν υπό κλήση, καθώς και στις αλλαγές κλήσης: ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. Το μηχανάκι παρουσιάζει μια υπέροχη προθυμία να πλαγιάσει χωρίς καθόλου προσπάθεια, και από την στιγμή που πλαγιάσει σου δίνει μια εξαιρετική αίσθηση σιγουριάς με τρόπο που κρατάει---και που διορθώνει αν του ζητήσεις---την κλίση του. Σε αυτό είναι ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ με τα Road 2. Τα Road 2 σου έδιναν την εντύπωση ότι γουστάρουν το μηχανάκι να είναι όρθιο και... εντάξει... θα πλαγιάσουν αν τους το ζητήσεις αλλά χωρίς να γουστάρουν και πολύ. Στα Power η αίσθηση που αποκομίζω είναι ακριβώς η αντίθετη: Το λάστιχο δείχνει να γουστάρει το μηχανάκι πλαγιασμένο---όλα τα άλλα γι' αυτό είναι συμβιβασμός

Ένα μικρό αρνητικό είναι μια ελαφρά αίσθηση "αστάθειας" στην ευθεία, όταν το μηχανάκι είναι όρθιο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα (σχεδόν καθόλου) ενοχλητική. Την καταλαβαίνεις ιδιαίτερα σε μικρές ταχύτητες, ακόμα και με την μηχανή σταματημένη. Από την στιγμή βέβαια που πάρεις έστω και την ελάχιστη κλίση και ανοίξεις λίγο το γκάζι... αμέσως έρχονται στο στοιχείο τους σαν να σου λένε... "εδώ είμαστε φίλε"!

Άλλο ένα αρνητικό είναι ότι σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα (στα 80χαω, συγκεκριμένα) παρουσιάζεται μια πολύ ελαφρά ταλάντωση στο τιμόνι η οποία βέβαια γίνεται αντιληπτή μόνο αν αφήσεις (τελείως) τα χέρια και μόνο στην συγκεκριμένη ταχύτητα (ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω). Που μπορεί να οφείλεται αυτή... δεν ξέρω.

Οπότε: Αν διατηρήσουν την ίδια συμπεριφορά όσο παλιώνουν και μου βγάλουν καμιά δωδεκαριά - δεκαπέντε χιλιάδες χιλιόμετρα, και άμα έχουν στο βρεγμένο την ίδια (τουλάχιστον) καλή αίσθηση που είχε το Road 2 τότε... τί να πω... βρήκα το λάστιχό μου! Χαλάλι το ότι είναι λίγο ακριβότερα, και χαλάλι το ότι θα πρέπει να τα αλλάζω πιο συχνά!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

Ένα μικρό αρνητικό είναι μια ελαφρά αίσθηση "αστάθειας" στην ευθεία, όταν το μηχανάκι είναι όρθιο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα (σχεδόν καθόλου) ενοχλητική. Την καταλαβαίνεις ιδιαίτερα σε μικρές ταχύτητες, ακόμα και με την μηχανή σταματημένη. Από την στιγμή βέβαια που πάρεις έστω και την ελάχιστη κλίση και ανοίξεις λίγο το γκάζι... αμέσως έρχονται στο στοιχείο τους σαν να σου λένε... "εδώ είμαστε φίλε"!

Άλλο ένα αρνητικό είναι ότι σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα (στα 80χαω, συγκεκριμένα) παρουσιάζεται μια πολύ ελαφρά ταλάντωση στο τιμόνι η οποία βέβαια γίνεται αντιληπτή [i]μόνο[\i] αν αφήσεις (τελείως) τα χέρια και [i]μόνο[/ι] στην συγκεκριμένη ταχύτητα (ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω). Που μπορεί να οφείλεται αυτή... δεν ξέρω.
    Κάνε μια ζυγοστάθμιση (ξανά).....

Οπότε: Αν διατηρήσουν την ίδια συμπεριφορά όσο παλιώνουν και μου βγάλουν καμιά δωδεκαριά - δεκαπέντε χιλιάδες χιλιόμετρα, και άμα έχουν στο βρεγμένο την ίδια (τουλάχιστον) καλή αίσθηση που είχε το Road 2 τότε... τί να πω... βρήκα το λάστιχό μου! Χαλάλι το ότι είναι λίγο ακριβότερα, και χαλάλι το ότι θα πρέπει να τα αλλάζω πιο συχνά!

12-15 θα σου βγάλουν οριακά έστω και με το CBF...

Στο βρεγμένο ΜΗΝ περιμένεις την σταθερότητα των Road 2
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

+ 1000

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάνε μια ζυγοστάθμιση (ξανά).....

Προφανώς έκανα ζυγοστάθμιση όταν τα τοποθέτησα. Λες να χρειάζεται πάλι? Σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο?

Κρίμα αν δεν είναι εξίσου καλά στο βρεγμένο... Θα δούμε...

Ωραίος ο Νίκος κι αναλυτικότατος !

Τα δικά μου έχουν πολύ "ψωμί" ακόμα αλλά αφού ψιλομετάνιωσα απ'την αρχή για την επιλογή μου με βλέπω κι εμένα μέχρι το καλοκαίρι για κάτι τέτοιο, χαίρομαι που σ'ευχαριστεί η επιλογή σου μέχρι στιγμής κι ελπίζω να βγεις ασπροπρόσωπος σε κάθε χιλιόμετρο που θα κάνεις μαζί τους !

Καλά χιλιόμετρα Νικόλα !

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Προφανώς έκανα ζυγοστάθμιση όταν τα τοποθέτησα. Λες να χρειάζεται πάλι? Σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο?

...

Και προφανώς (και είναι γνωστό από τότε που βγήκαν οι λάσπες) ότι τα ελαστικά (κανονικά) θέλουν ζυγοστάθμιση μετά απο 1000χλμ περίπου, αφού πατήσουν λίγο..... Αν κάνεις ζυγοστάθμιση και πάλι κουνάει..... κοίτα ρουλεμάν τροχού για αρχή και βλέπουμε (ΤΜ Oldman )....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιτέλους πάλι... (michelin pilot power, XX)
    από dirtbird στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2009, 13:38
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 13:37
  3. Pilot power 2ct vs metzeler M3
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 22:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε