Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Αυτη την φορα δεν την γλυτωσα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Συμφωνώ, αρκεί να έχει κάνει σωστή δουλειά η τροχαία, αλλιώς ...
    Κοίτα τι μπορεί να σου τύχει.
    Οταν πριν από 3 χρόνια με χτύπησε ένα αυτοκίνητο το οποίο ναι μεν το είχα δεξιά μου αλλά είχε μπει στο ρεύμα μου (δρόμο διπλής κατεύθνσης) & μετά από μέτρηση της τροχαίας διαπιστώθηκε ότι ήταν στο αντίθετο 2,5 μέτρα.
    Η τροχαία άργησε να' ρθει 1 ώρα παρόλο που τα γραφεία της (τροχαία Αγίας Παρασκευής ήταν 1 χλμ) από το τόπο του ατυχήματος.
    Αφού ήρθε & τους ρώτησα για την αργοπορία μου είπαν ότι περίμεναν την νυχτερινή βάρδια για να τους αλλάξουν, τι εννοώ ;
    Το βράδυ που πήγα να πάρω την ταυτότητά μου γιατί μου την κράτησε μου λέει ο αξιωματικός : είσαι τυχερός που ήρθα εγώ γιατί ήσουν το πρώτο συμβάν για εμένα.
    Δηλαδή του λέω & μου απαντάει αν ερχόταν η νυχτερινή βάρδια επειδή βιαζόταν να αλλάξει θα έβγαζε συνιπετιότητα γιατί είχες το αυτοκίνητο δεξιά σου ασχέτως αν ήταν στο αντίθετο ρεύμα, αυτό για το ακούν μερικοί-μερικοί & κοίταζε με μισό μάτι ορισμένους συναδέλφους του που ήταν εκεί.

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Nα κανω εγω μια ερωτηση? η αττικη οδος εφοσον εχει καμερες διαχειρησης κυκλοφοριας ανα 100 μετρα...(αυτο μου το ειχε πει ενας σεκιουρητη που δουλευε για την αττικη οδο... group 4u) θα εχουν το τρακαρισμα σε βιντεο? Γιατι αμα φρεναρε χωρις λογω η πρωτη κυρια τοτε θα το κινησω δικαστικα το θεμα για να βγαλω την ζημια του αυτοκινητου μου... Και κατι αλλο ο Κ.Ο.Κ λεει οτι σε περιπτωση εκτακτου φρεναρισματος σε αυτοκινητοδρομο οτι αναβουμε τα φωτα εκτακτης αναγκης( ΑΛΑΡΜ) γιατι κανεις δεν τα ανοιξε? Πως μπορω να βρω εαν υπαρχει αυτο το βιντεο... θα αποδειχτει η αθωοτητα μου... μονο αυτο ζηταω την αποζημιωση για το αμαξι μου... δεν με νοιαζει τιποτα αλλο... δεν χτυπησα οποτε δεν θεωρω σωστο να ζηταω κατι που δεν δικαιουμαι...

Αν ξερει κανεις παρακαλω πολυ ας βοηθησει αν ξερει κατι παραπανω επι του θεματος....

Ευχαριστω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Nα κανω εγω μια ερωτηση? η αττικη οδος εφοσον εχει καμερες διαχειρησης κυκλοφοριας ανα 100 μετρα...(αυτο μου το ειχε πει ενας σεκιουρητη που δουλευε για την αττικη οδο... group 4u) θα εχουν το τρακαρισμα σε βιντεο? Γιατι αμα φρεναρε χωρις λογω η πρωτη κυρια τοτε θα το κινησω δικαστικα το θεμα για να βγαλω την ζημια του αυτοκινητου μου... Και κατι αλλο ο Κ.Ο.Κ λεει οτι σε περιπτωση εκτακτου φρεναρισματος σε αυτοκινητοδρομο οτι αναβουμε τα φωτα αναγκης( ΑΛΑΡΜ) γιατι κανεις δεν τα ανοιξε? Πως μπορω να βρω εαν υπαρχει αυτο το βιντεο... θα αποδειχτει η αθωοτητα μου... μονο αυτο ζηταω την αποζημιωση για το αμαξι μου... δεν με νοιαζει τιποτα αλλο... δεν χτυπησα οποτε δεν θεωρω σωστο να ζηταω κατι που δεν δικαιουμαι...

Αν ξερει κανεις παρακαλω πολυ ας βοηθησει αν ξερει κατι παραπανω επι του θεματος....

Ευχαριστω!

Φιλαρακι χωρις να θελω να σε απογοητευσω.....η εν λογω κυρια μπορει να πει οτι αισθανθηκε μια αδιαθεσια,μια ζαλη,οτιδηποτε δηλαδη...γιαυτο δεν προλαβε να αναψει τα αλλαρμ...το θεμα ειναι οτι ο ΚΟΚ λεει οτι πρεπει να κρατας και αποστασεις ασφαλειας και αναλογη ταχυτητα...ωστε να προλαβεις και να φρεναρεις και να αναψεις τα αλλαρμ....πρωτα ειναι αυτα,και μετα τα αλλαρμ...τωρα απο την στιγμη που εγινε καραμπολα....να λες που δεν επαθες τιποτα εσυ...

Για αυτο θελω και εγω το βιντεο... Γιατι και αλαρμ αναψα και ημουν με την ταχυτητα που επρεπε και ελεγαν τα ορια και κραταγα και αρκετη αποσταση γυρω στα 2 αυτοκινητα μπορει και λιγο παραπανω... Και γιατι ομως αυτη η κυρια να αποζημιωθει για το οχημα της χωρις να πληρωσει κανεναν και εγω το ΘΥΜΑ που ειμαι ο τελευταιος να κανω και δηλωση στον μπροστινο μου και να πληρωσω απο την τσεπη μου την ζημια στο αυτοκινητο μου??? Ειναι σωστο? Θα μου πεις βεβαια στην Ελλαδα ζουμε... Αλλα θα προσπαθησω οσο μπορω... Μηπως και γλυτωσω τιποτα... Αν και δεν το βλεπω αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια....

Για αυτο θελω και εγω το βιντεο... Γιατι και αλαρμ αναψα και ημουν με την ταχυτητα που επρεπε και ελεγαν τα ορια και κραταγα και αρκετη αποσταση γυρω στα 2 αυτοκινητα μπορει και λιγο παραπανω... Και γιατι ομως αυτη η κυρια να αποζημιωθει για το οχημα της χωρις να πληρωσει κανεναν και εγω το ΘΥΜΑ που ειμαι ο τελευταιος να κανω και δηλωση στον μπροστινο μου και να πληρωσω απο την τσεπη μου την ζημια στο αυτοκινητο μου??? Ειναι σωστο? Θα μου πεις βεβαια στην Ελλαδα ζουμε... Αλλα θα προσπαθησω οσο μπορω... Μηπως και γλυτωσω τιποτα... Αν και δεν το βλεπω αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια....

κατσε ρε φιλε...αν εκανες ολα αυτα...πως εσκασες στον μπροστινο σου???αποσταση ασφαλεια και χλμ δεν ειναι καποια στανταρ...ειναι απλα αυτα που σε μια τετοια περιπτωση δεν θα χτυπησεις τον μπροστινο σου....

Παλαιό μέλος
    Πάντως 130χλμ (που είναι το όριο) και 10 μέτρα απόσταση (που είναι τα 2 αυτοκίνητα), δεν είναι αρκετά.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    ...και εγω το ΘΥΜΑ που ειμαι ο τελευταιος να ...

Σκέψου να μην ήσουν ο τελευταίος και να ήσουν στη μέση...Θα πλήρωνες τον μπροστινό και θα στην είχε φορέσει κι ο πίσω...Εκεί να δεις ΘΥΜΑ που θα ήσουν...Γι οποιοδήποτε λόγο και να φρέναρε αυτή...έπρεπε να είχες μεριμνήσει και να είχες κρατήσει απόσταση ασφαλείας...(βάσει νόμου)

Βέβαια..όπως είναι η κατάσταση στις μέρες μας....μόλις τολμήσεις να αφήσεις απόσταση από τον μπροστινό σου μεγαλύτερη των 3-4 μέτρων...κάποιος θα χωθεί ανάμεσα...αλλά τι να κάνεις...ο νόμος είναι νόμος...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Πάντως 130χλμ (που είναι το όριο) και 10 μέτρα απόσταση (που είναι τα 2 αυτοκίνητα), δεν είναι αρκετά.

Κατα πρωτον δεν ειναι το οριο 130 αλλα 120 και στον συγκεκριμενο δρομο επειδη ειναι στροφες κτλ το οριο ειναι 80 και δεν πηγαινα πανω απο 80... Πουθενα το οριο στην Ελλαδα δεν ξεπερναει τα 120χλμ. Οποτε η αποσταση πιστευεω οτι ειναι αρκετη για να φρεναρεις αλλα δεν με ειδοποιησε ο μπροστινος με αλαρμ... Φρεναρα κανονικα και μετα ειδα καπνους και μεχρι να καταλαβω τι γινεται ειχα ακουσει το ΜΠΑΜ γιατι ο μπροστινος δεν μπηκε στον κοπο να αναψει αλαρμ! Και κατι τελευταιο μιλησα με εναν φιλο αστυνομικο και μου ειπε οτι εχει αλλαξει το νομοσχεδιο και οτι αν φρεναρει ο μπροστινος χωρις λογω και αιτια οτι δεν φταις εσυ αλλα κατι γινεται... το οποιο για να μην σας πω ψεματα δεν το θυμαμαι και πολυ καλα... Θα τον ρωτησω και θα ξανα ενημερωσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Σκέψου να μην ήσουν ο τελευταίος και να ήσουν στη μέση...Θα πλήρωνες τον μπροστινό και θα στην είχε φορέσει κι ο πίσω...Εκεί να δεις ΘΥΜΑ που θα ήσουν...Γι οποιοδήποτε λόγο και να φρέναρε αυτή...έπρεπε να είχες μεριμνήσει και να είχες κρατήσει απόσταση ασφαλείας...(βάσει νόμου)

Βέβαια..όπως είναι η κατάσταση στις μέρες μας....μόλις τολμήσεις να αφήσεις απόσταση από τον μπροστινό σου μεγαλύτερη των 3-4 μέτρων...κάποιος θα χωθεί ανάμεσα...αλλά τι να κάνεις...ο νόμος είναι νόμος...
    Σε αυτην την περιπτωση ομως θα με αποζημιωνε ο απο πισω και για τις 2 ζημιες και μπροστα και πισω... Τωρα οχι μονο θα κανω δηλωση στον μπροστινο μου που τον χτυπησα οχι μονο θα ανεβει το ασφαλιστηριο συμβολαιο αλλα θα πληρωσω και την ζημια που επαθα απο την τσεπη μου... ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!! Αυτο που λες για την αποσταση δεν ειναι παντα πχ εχθες δεν εγινε κατι τετοιο... Αλλες φορες γινεται... Εγω ενα ξερω πρεπει να βρω το βιντεο αν υπαρχει απο την αττικη οδο!!! Και αν δεν το δινουν θα κανω διαρρηξη...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται η μεικτή ασφάλεια,πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κι έτσι όπως έχουμε γίνει,είναι σίγουρο ότι θα εμπλακούμε σε ατύχημα,είτε φταίμε είτε όχι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται η μεικτή ασφάλεια,πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κι έτσι όπως έχουμε γίνει,είναι σίγουρο ότι θα εμπλακούμε σε ατύχημα,είτε φταίμε είτε όχι!
    Πες το ψεμματα... Απολυτο δικιο εχεις...

Τσακω μια να πανε τα φαρμακια κατω...

Παλαιό μέλος
    Κατα πρωτον δεν ειναι το οριο 130 αλλα 120 και στον συγκεκριμενο δρομο επειδη ειναι στροφες κτλ το οριο ειναι 80 και δεν πηγαινα πανω απο 80... Πουθενα το οριο στην Ελλαδα δεν ξεπερναει τα 120χλμ. Οποτε η αποσταση πιστευεω οτι ειναι αρκετη για να φρεναρεις αλλα δεν με ειδοποιησε ο μπροστινος με αλαρμ... Φρεναρα κανονικα και μετα ειδα καπνους και μεχρι να καταλαβω τι γινεται ειχα ακουσει το ΜΠΑΜ γιατι ο μπροστινος δεν μπηκε στον κοπο να αναψει αλαρμ! Και κατι τελευταιο μιλησα με εναν φιλο αστυνομικο και μου ειπε οτι εχει αλλαξει το νομοσχεδιο και οτι αν φρεναρει ο μπροστινος χωρις λογω και αιτια οτι δεν φταις εσυ αλλα κατι γινεται... το οποιο για να μην σας πω ψεματα δεν το θυμαμαι και πολυ καλα... Θα τον ρωτησω και θα ξανα ενημερωσω...
    Να του ζητήσεις να σου εξηγήσει τις συνέπειες άγνοιας νόμου.

ΚΟΚ

Άρθρο 20, σελ. 62, Όρια ταχύτητας.

Άρθρο 19, σελ. 60, Ταχύτητα και απόσταση μεταξύ οχημάτων.

Ξεχάσε όλα τα παραπάνω και χρησιμοποιήσε την εμπειρία σου, εάν είχες απόσταση ασφαλείας που καλύπτει την ταχύτητα που κινείσαι, κινδύνους που θα παρουσιαστούν μπροστά σου, και τις δυνατότητες σου να αντιδράσεις κάτω από αυτές τις καταστάσεις, θα σταματούσες έγκαιρα ή όχι.

Μακάρι να μην σου τύχει ποτέ με το μηχανάκι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αυτη την φορα τους τσακωσαν
    από mats8282 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2008, 14:29
  2. Τέτοια ζέστη ούτε η ασφαλτος δεν την αντέχει.
    από Nrgman στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 12:04
  3. Δεν την παλεύω με συνεπιβάτη!
    από Kizoku στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 16:12
  4. Ιούλιος και δεν την παλεύω με τίποτα...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 06:30
  5. Δεν την πλενω με τιποτα
    από EKEINOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 14:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας