Δεν τα στέλνεις στη Μητροπολίτου Δενέχωκανέναπρόβλημα 44 ;Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
ΧΑΡΙΖΩ ΓΑΝΤΙΑ SPIDI ΜΑΥΡΑ ΤΩΝ 170 ΕΥΡΩ
ΤΗΛ.: 1234567890
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΟΥ ΞΕΒΑΦΤΙΟΥ 17
ΛΟΓΟΣ: :a37:![]()
![]()
Δεν τα στέλνεις στη Μητροπολίτου Δενέχωκανέναπρόβλημα 44 ;Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
ΧΑΡΙΖΩ ΓΑΝΤΙΑ SPIDI ΜΑΥΡΑ ΤΩΝ 170 ΕΥΡΩ
ΤΗΛ.: 1234567890
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΟΥ ΞΕΒΑΦΤΙΟΥ 17
ΛΟΓΟΣ: :a37:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Τα γάντια που βλέπεις δεν τα βάζουν 1 φορά και τα αλλάζουν.Τα φορούν σε πολλούς αγώνες και με το χρόνο προσαρμόζονται στο χέρι.Τα καινούρια είναι σφιχτά και απαιτούν χρήση για να πάρουν την φόρμα του χεριού.Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια με τους αγώνες (δοκιμαστικά,χρονομετρημένα,αγώνας).
Σωστά...
όταν πέρνω καινούρια γάντια για κανα μήνα κάνω συνέχεια κωλοδάχτυλο σε όλους...για να προσαρμοστούν στο χέρι μου...:a36:
![]()
Καλά εσένα παιδί μου δεν σε χωράει ο τόπος απ'όταν πήρες το Βε-ΣτρώμαΑρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Σωστά...
όταν πέρνω καινούρια γάντια για κανα μήνα κάνω συνέχεια κωλοδάχτυλο σε όλους...για να προσαρμοστούν στο χέρι μου...:a36:
![]()
![]()
Οπαααααα......Τι δηλωσεις καυτες ειναι αυτες???Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
.......κάνω συνέχεια κωλοδάχτυλο σε όλους...για να προσαρμοστούν στο χέρι μου...
Και μετα που προσαρμοζονται στο χερι σου αυτοι που τους κανεις κωλοδαχτυλο τι γινεται???
Μετα τους γ@μ@ς ολους για να προσαρμοστουν στο π@@λι σου???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ελα Γιωργηηηηηηηηηηηη.....![]()
![]()
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)