Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: δυοδια πατρων

Ξεθάβω λίγο το θέμα αφενός γιατί ξεχάστηκε όπως γίνεται συνήθως αφετέρου γιατί πέρασα και εγώ...

Δευτέρα πρωί φτάνω στα Διόδια του Κιάτου, πληρώνει ο μπροστά, φεύγει και πέφτει η μπάρα. Η υπάλληλος βιαστική πρινα κόμα φτάσω στο ταμείο πατάει, βγάζει την απόδειξη και ανοίγει τη μπάρα. Τσουλάω αργά ενώ αυτή έχει προτείνει το χέρι για να της δώσω τα χρήματα και...

- Καλημέρα
    - Καλημέρα σας
    - Τι θέλετε; (χαμογελαστός)
    - Να πληρώσετε κύριε
    - Πρέπει;
    - Εσείς τι λέτε;
    - Με το χάλι που πλασάρετε για δρόμο δε νομίζω να πληρώσω! (χαμογελαστός)
    - Έχει πρόστιμο!
    - Ναι, ε; Τη ντιρεκτίβα την έχετε διαβάσει; Είσαστε ενήμεροι; Τεντώνω το χέρι και της τη δίνω.
    - Ναι αλλά το δικό μας χαρτί είναι πιό ισχυρό! :hypnotize
    - Πιό ισχυρό από της Ε.Ε. ;
    - Βεβαίως!
    - Μπορείτε να μου το δείξετε σας παρακαλώ όπως άλλωστε έκανα και εγώ
    - Α, δεν το έχω αλλά υπάρχει! :hypnotize
    - Καλά... και πόσο είναι η παράβαση;
    - 40 φορές η αξία των διοδίων :o
    - Οκ. Στυλό έχεις;
    - Ναι
    - Γράψε με γιατί φεύγω. Καλή σας μέρα
    -

Είχα να περάσω δύο χρόνια από αυτό το δρόμο και ως εκ θαύματος τίποτα δεν είχε αλλάξει....
    Το χειρότερο που είδα είναι οι πινακίδες που τοποθετήσει οι ιδιώτες που εν μέρει έχουν δίκιο αλλά προσωπικά μου γ@μησαν την ψυχολογία! Δεν το βρίσκω λογικό ενώ ταξιδεύω να διαβάζω 8 πινακίδες του στυλ "Προσοχή μεγάλη επικινδυνότητα" "Προσοχή στα επόμενα 2km συμβαίνουν ατυχήματα" "Προσοχή στα επόμενα 3km συμβαίνουν θανατηφόρα ατυχήματα".
    Όσο περνούσαν τα χιλιόμετρα περίμενα οτι θα είχαν βάλει και καμια φωτογραφία του χάρου να λέει "welcome to hell"
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

Btw, η ευρωπαϊκή νομοθεσία όντως υπερισχύει της ελληνικής. Αλλά οι "ντιρεκτίβες" νομίζω πως δεν είναι νομοθεσία --απλώς κείμενα. Βέβαια το τι ακριβώς ισχύει και υπάρχει σε νόμους και χαρτιά είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    -
    :rotflmao: :rotflmao:

Miα χαρά την έκανες....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Τις πινακίδες τις εβαλε το ΙΟΑΣ, μετα απο μελέτη και καλά ολου του δρόμου και ευρεση των ποιο επικινδυνων σημειων. Δες εδώ (λιγο πιο κατω στη σελίδα)
    Πεταμένα λεφτα για μενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    :rotflmao: :rotflmao:

Miα χαρά την έκανες....
    Το καλύτερο είναι πως το αυτοκίνητο είναι της αδερφής μου

Πέρα από την πλάκα αναλαμβάνω την ευθύνη αυτού που έκανα αλλά απορώ πόσοι θα εμφανιστούν για εναντίωση αν και όταν φθάσει η παράβαση στα χέρια μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Τις πινακίδες τις εβαλε το ΙΟΑΣ, μετα απο μελέτη και καλά ολου του δρόμου και ευρεση των ποιο επικινδυνων σημειων. Δες εδώ (λιγο πιο κατω στη σελίδα)
    Πεταμένα λεφτα για μενα...
    Ψυχοφθόρο κατ'εμέ

http://www.skai.gr/master_story.php?id=78209

Εξαιρούνται από την πληρωμή διοδίων
    09/04/2008

Την εξαίρεση των κατοίκων των Τεμπών από την πληρωμή διοδίων, εντός του Νομού Θεσσαλίας, έπειτα από παρέμβαση του Γιώργου Σουφλιά, κατήγγειλε στο ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου.

Την καταγγελία επιβεβαιώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Φώτης Γκούπας.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο στην Περιφέρεια, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ "ασχολήθηκε προσωπικά" με τη σύμβαση "ώστε οι κάτοικοι των οικισμών της ευρύτερης περιοχής των Τεμπών να μην πληρώνουν διόδια στις μετακινήσεις τους εντός του Νομού".

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, οι μετακινήσεις των κατοίκων γίνονται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, η οποία, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση, θα αναβαθμιστεί από την εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του δρόμου.

Η κ. Αντωνίου δήλωσε ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή.

:a31::a31::a31::a31::a31::a31:

(εφόσον αληθεύει η είδηση...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Ψυχοφθόρο κατ'εμέ

+1

Οταν βλεπεις μια πινακιδα που λεει οτι ''στα επομενα δυο χλμ συμβαινουν θανατηφορα ατυχηματα'' σε πιανει ενα σφηξιμο γενικα.

Σα να σου λενε οτι θα περασεις απ'τη σκυλα και τη χαρυβδη...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    +1

Οταν βλεπεις μια πινακιδα που λεει οτι ''στα επομενα δυο χλμ συμβαινουν θανατηφορα ατυχηματα'' σε πιανει ενα σφηξιμο γενικα.

Σα να σου λενε οτι θα περασεις απ'τη σκυλα και τη χαρυβδη...

Δεκτό, αλλά είναι είναι έστω και ΕΝΑΣ στους εκατό να σηκώσουν λίγο το πόδι από το γκάζι, και να έχουμε ΕΝΑΝ θάνατο λιγότερο (ανα χρόνιά ή ανά ό,τι θέλετε), δεν είναι κέρδος;

Για τους υπόλοιπους που φοβόμαστε με το που περάσουμε την Κόρινθο ούτως ή άλλως, ε, το αντέχουμε νομίζω. Άλλωστε τα αμέτρητα μπουκετάκια λουλουδιών σε κολώνες και μπαριέρες μέσα κι έξω από την πόλη, τα ΑΠΕΙΡΑ 'εκκλησάκια' σε όλα τα μήκη και πλάτη του οδικού δικτύου... είναι λιγότερο ψυχοφθόρα;
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Δεκτό, αλλά είναι είναι έστω και ΕΝΑΣ στους εκατό να σηκώσουν λίγο το πόδι από το γκάζι, και να έχουμε ΕΝΑΝ θάνατο λιγότερο (ανα χρόνιά ή ανά ό,τι θέλετε), δεν είναι κέρδος;

Για τους υπόλοιπους που φοβόμαστε με το που περάσουμε την Κόρινθο ούτως ή άλλως, ε, το αντέχουμε νομίζω. Άλλωστε τα αμέτρητα μπουκετάκια λουλουδιών σε κολώνες και μπαριέρες μέσα κι έξω από την πόλη, τα ΑΠΕΙΡΑ 'εκκλησάκια' σε όλα τα μήκη και πλάτη του οδικού δικτύου... είναι λιγότερο ψυχοφθόρα;

μωρε και ενας στους 1000ους να γλιτωσει καλα ειναι...

αλλα αν δε φτιαχτει ο καροδρομος τα ατυχηματα δεν προκειτε να μειωθουν με την ταμπελα...

αλλα αν δε φτιαχτει ο καροδρομος τα ατυχηματα δεν προκειτε να μειωθουν με την ταμπελα...
    αν δεν παμε συμφωνα με τα όρια του δρομου τα ατυχήματα δεν προκειται να μειωθουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αν δεν παμε συμφωνα με τα όρια του δρομου τα ατυχήματα δεν προκειται να μειωθουν

καπταιν οδηγεις παντα μεσα στο οριο???

και ειδικα ο συγκεκριμενος δρομος χαρακτηριζεται επιεικως καροδρομος...

και ακρως επικινδηνος για τα οχηματα που περνανε απο κει...

την τελευταια φορα που περασα απο κει στο ρευμα προς Αθηνα ηταν κατι δεντρα στο δρομο

και αν ακολουθουσαν ολοι κατα γραμμα τον κοκ, δεν θα συνεβαινε κανενα απολυτως ατυχημα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

- Οκ. Στυλό έχεις;
    - Ναι
    -

ελιωσα ρε χαμενε !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

καπταιν οδηγεις παντα μεσα στο οριο???

γιατι ρε σεις, δεν μπορείτε να κανετε μια συζήτηση; Τι σημασία έχει τι κανω εγω;

ΟΧΙ, ποτε δεν παω με το όριο, αλλα αν πηγαινα (εγω και οι υπολοιποι) ο δρομος δε θα ήταν καθόλου επικίνδυνος...

Ειναι τόσο απλό...

Και μην ακούσω οτι ειναι χαμηλο το όριο των 90 χλμ. Για τέτοιον δρόμο ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι, εμείς το σκίζουμε και όταν κατσει η στραβή δεν έχουμε χρόνο ουτε να κλ@σουμε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

γιατι ρε σεις, δεν μπορείτε να κανετε μια συζήτηση; Τι σημασία έχει τι κανω εγω;

ΟΧΙ, ποτε δεν παω με το όριο, αλλα αν πηγαινα (εγω και οι υπολοιποι) ο δρομος δε θα ήταν καθόλου επικίνδυνος...

Ειναι τόσο απλό...

Και μην ακούσω οτι ειναι χαμηλο το όριο των 90 χλμ. Για τέτοιον δρόμο ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι, εμείς το σκίζουμε και όταν κατσει η στραβή δεν έχουμε χρόνο ουτε να κλ@σουμε

πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ρε καπταιν...

δε θελω να πω τιποτα για σενα ουτε να σε θιξω αλλα θελω να πω γενικα κανεις δεν κραταει το οριο....

αμα πας με 150 σε αυτο το κομματι(που ειναι γηινη ταχυτητα-οχι κατι 200αρες+ που βαρανε μερικοι) κινδυνευεις...

εγω προσωπικα κραταω σε αυτο το κομματι μια ταχητυτα 100-110 που ειναι καλη για να κινησαι με ασφαλεια...

αλλα το ενδεχομενο να οδηγεις πιο γρηγορα σε σχεση με το οριο κανει το δρομο καρμανιολα(βλεπε τα δεντρα που σου ειπα πριν στο δρομο)...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυτοκινητοδρόμιο Πατρών..
    από YPVS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 23:31
  2. ΕΟ Κορίνθου-Πατρών
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2006, 13:15
  3. Ατύχημα την Παρασκευή (3/3) στην Αθηνών-Πατρών..
    από lampros_fazer στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 18:27
  4. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 17:56
  5. Εθνική Αθηνών - Πατρών...
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 11:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε