Σελίδα 133 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3383123128129130131132133134135136137138143183233 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.981 έως 1.995 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

αλλά έτσι επειδή παπαρολογούσατε ότι ο ντέμης στην θέση μας δεν θα έκανε τέτοιο πράμα και είναι ξεφτύλα και τέτοια
    εε απέδειξε μόνος του ότι ακριβώς τα ίδια θα έκανε
    επιχειρηματίες είναι κοιτάζουν το συμφέρον της εταιρίας τους...πολύ καλά κάνουν
    για τα πρόβατα το έγραψα που θέλουν να το παίζουν υπερανω...κ ξέρεις αυτοί είναι το χειρότερο είδος...οι κλασσικοί σύγχρονοι έλληνες της υποκρισίας

Καλα ρε αραχνανθρωπε συγκρινης την ξευτιλα σας να παρετε ενα πρωταθλημα στα χαρτια με την κινηση του Ντεμη που δεν θελει να χασει το ιδιο πρωταθλημα στα χαρτια¨?
    Καλα λεμε οτι ο πρωταθλητης σας εχει καψει τον εγκεφαλο τελειως..Σταματηστε να διαβαζεται ρε
    καμμενοι..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

δεν σας παρακολούθησα την τελευταία εβδομάδα και δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί αλλά επειδή έχω ορεξούλα:

χανουμάκια είστε για τα μπάζα,

βαζελάκια είσαστε τα μπάζα τα ίδια,

συνγαυροι είμαστε ο κουβάς για τα μπάζα μόνο που είμαστε τρύπιος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν βλεπόμασταν φέτος παιδια πάρτε το χαμπάρι. (σε αυτό το σημείο που είμαστε δε δίνω δεκάρα ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα)

μία λύση υπάρχει για να υπάρχει για να γίνει πιο ελκυστικό το πρωτάθλημα του χρόνου,

φέρτε τον αλέφαντο να έχει τουλάχιστον χαβαλέ η διαμάχη μας γιατί πλέον ούτε αυτή έχει ενδιαφέρον!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ωραια θα παρω ως δεδομενο οτι το εκανε....Ειναι το ιδιο το να προστατευσει τα συμφεροντα του απεναντι σε μια οπως φαινεται αδικη αποφαση που χαρισε 3 βαθμους στον ΟΣΦΠ και το ιδιο αυτο που εκανε ο Κοκαλης?

Δεν το καταλαβαινω...

απορώ και εγώ...που δεν καταλαβαίνεις

αδικη απόφαση???γιατι???μήπως έπαιξε νόμιμα ο βάλνερ

η καλαμαριά κ η επο περιμεναν τις υπόλοιπες παρόμοιες υποθέσεις στην ευρώπη
    και οι 3 όμως καταδίκασαν την ομάδα...κ εκει οι πόντιοι στήριζαν πολλά αλλα όλες καταδικάστηκαν

όσο για το ΚΑΣ έχει ακόμα...δεν μπορεί το ΚΑΣ να βγάλει απόφαση για αυτήν την περίπτωση...

κλέβουν οι πόντιοι...άδικη η απόφαση!!!τι άλλο θα ακούσουμε!!!
    μεσα στο γήπεδο νίκησαν κανονικά αλλα άλλο το ένα άλλο το άλλο
    να επιβραβεύουμε την απάτη πρώτη φορά το βλέπω
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μπορείς λοιπόν να εξηγήσεις σε μας τους αμαθείς ποια ακριβώς είναι η κίνηση ντέμη γιατί δεν ξέρουμε; Εγώ προσωπικά δεν έχω ενημερωθεί. Μας λες λοιπόν τι έχει συμβεί;

κ εγώ στο ιντερνετ τις κοιτάω

δες 2~3 σελιδες ποιο πίσω...το έχει βάλει ο μάγος απο χτες το πρωι...ο μόνος που θα τολμούσε να το αναφέρει για μένα...

όλοι οι άλλοι τουμπεκι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    κ εγώ στο ιντερνετ τις κοιτάω

δες 2~3 σελιδες ποιο πίσω...το έχει βάλει ο μάγος απο χτες το πρωι...ο μόνος που θα τολμούσε να το αναφέρει για μένα...

όλοι οι άλλοι τουμπεκι...

Το... ανακάλυψα!!!
    Ωραία το θέμα μας ποιο είναι;;; Γιατί το έκανε ο Ντέμης; Τι θες να σου πω; Αν ζητάς να σου απαντήσω συναισθηματικά και με τη δική μου ηθική σου λέω ότι όλα αυτά τα θεωρώ τεράστιες παπάτζες!!! Απίστευτες αλητείες! Και το λέω τόσο για το γαύρο όσο και για τον Ντέμη. Μην ανυσηχείς δεν αφήνω αυτόν τον "κύριο" απέξω! Για μένα τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και πουθενά αλλού! Γι αυτό άλλωστε όταν μία ομάδα έχει χάσει ας πούμε 2-0 και έχει δεχτεί και τα 2 γκολ με ανύπαρκτα πέναλτι δεν της έχουν δοθεί δικά της την έχουν κόψει με ανύπαρκτα οφσάιτ κλπ κλπ ο διαιτητής και οι επόπτες του τιμωρούνται ίσως και βαριά. Αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα! Γιατί οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.
    Από την άλλη για να είμαστε ακριβοδίκαιοι εάν έχει υπάρξει παρατυπία ορθώς διαμαρτυρήθηκε ο ΟΣΦΠ και ορθώς κατέθεσε ένσταση. Υπάρχει όμως ή απλώς επειδή είναο Κόκκαλης εκμεταλλεύεται τη δύναμή του και νταβατζίδικα παίρνει τους τρεις βαθμούς;
    Αυτή είναι η μία πλευρά. Υπάρχει και η άλλη της ψυχρής ας την πούμε λογικής. Η οποία λέει ότι γιατί να μην το κάνει ο Ντέμης; Πρόεδρος είναι το πρωτάθλημα θέλει λεφτά θέλει γιατί να μην το κάνει;
    Απλά πράγματα!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Το... ανακάλυψα!!!
    Ωραία το θέμα μας ποιο είναι;;; Γιατί το έκανε ο Ντέμης; Τι θες να σου πω; Αν ζητάς να σου απαντήσω συναισθηματικά και με τη δική μου ηθική σου λέω ότι όλα αυτά τα θεωρώ τεράστιες παπάτζες!!! Απίστευτες αλητείες! Και το λέω τόσο για το γαύρο όσο και για τον Ντέμη. Μην ανυσηχείς δεν αφήνω αυτόν τον "κύριο" απέξω! Για μένα τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και πουθενά αλλού! Γι αυτό άλλωστε όταν μία ομάδα έχει χάσει ας πούμε 2-0 και έχει δεχτεί και τα 2 γκολ με ανύπαρκτα πέναλτι δεν της έχουν δοθεί δικά της την έχουν κόψει με ανύπαρκτα οφσάιτ κλπ κλπ ο διαιτητής και οι επόπτες του τιμωρούνται ίσως και βαριά. Αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα! Γιατί οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.
    Από την άλλη για να είμαστε ακριβοδίκαιοι εάν έχει υπάρξει παρατυπία ορθώς διαμαρτυρήθηκε ο ΟΣΦΠ και ορθώς κατέθεσε ένσταση. Υπάρχει όμως ή απλώς επειδή είναο Κόκκαλης εκμεταλλεύεται τη δύναμή του και νταβατζίδικα παίρνει τους τρεις βαθμούς;
    Αυτή είναι η μία πλευρά. Υπάρχει και η άλλη της ψυχρής ας την πούμε λογικής. Η οποία λέει ότι γιατί να μην το κάνει ο Ντέμης; Πρόεδρος είναι το πρωτάθλημα θέλει λεφτά θέλει γιατί να μην το κάνει;
    Απλά πράγματα!!!

πολύ σωστά κ πολύ καλά κάνει κ το ψάχνει

το ίδιο έλεγα κ για τον κόκκαλη...αλλα κάποιοι το παίζαν υπερανω κ ελεγαν σε αντιστοιχη περίπτωση το αεκακι δεν θα έκανε τπτ...

για αυτό το λόγω έγραψα για να θυμηθούν μερικοί τι έλεγαν...και τι ισχύει τελικά
    δεν κατηγορώ τον ντέμη..σαν επιχειρηματίας κ αυτός κοιτάω το συμφέρον του...απολύτως σωστό...το ίδιο έκανε κ ο κόκκαλης κ το ίδιο θα καναν όλοι και δεν το θεωρώ ανήθικο...επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι

τωρα στάνταρ οι πόντιοι έκαναν παρατυπία...το τι πρέπει να ισχύσει δεν ξέρω...αλλά οτι βγάλουν να το βγάλουν γιατι αυτό θα είναι το σωστό...όχι για τον κόκκαλη
    μια φορά η Λάρισα για τον λόγο αυτό δεν προχώρησε στην αγορά του βάλνερ το γενάρη...αυτο για να μην λένε ότι την ευθύνη την έχει η επο κ αυτοί δεν γνώριζαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    πολύ σωστά κ πολύ καλά κάνει κ το ψάχνει

το ίδιο έλεγα κ για τον κόκκαλη...αλλα κάποιοι το παίζαν υπερανω κ ελεγαν σε αντιστοιχη περίπτωση το αεκακι δεν θα έκανε τπτ...

για αυτό το λόγω έγραψα για να θυμηθούν μερικοί τι έλεγαν...και τι ισχύει τελικά
    δεν κατηγορώ τον ντέμη..σαν επιχειρηματίας κ αυτός κοιτάω το συμφέρον του...απολύτως σωστό...το ίδιο έκανε κ ο κόκκαλης κ το ίδιο θα καναν όλοι και δεν το θεωρώ ανήθικο...επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι

τωρα στάνταρ οι πόντιοι έκαναν παρατυπία...το τι πρέπει να ισχύσει δεν ξέρω...αλλά οτι βγάλουν να το βγάλουν γιατι αυτό θα είναι το σωστό...όχι για τον κόκκαλη
    μια φορά η Λάρισα για τον λόγο αυτό δεν προχώρησε στην αγορά του βάλνερ το γενάρη...αυτο για να μην λένε ότι την ευθύνη την έχει η επο κ αυτοί δεν γνώριζαν

Μόνο για το τελευταίο. Σαφώς την ευθύνη την κύρια ευθύνη την έχει η ΕΠΟ! Αυτό μην το συζητάς. υποτίθεται πως θα έπρεπε να πει στην Καλαμαριά ε παλλουκάρια δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον παίκτη. Τους το είπαν; Όχι. Βγήκε πριν τον αγώνα να τους πεις αυτό δεν γίνεται; Πάλι όχι. Ούτε καν μετά δεν πήρε θέση. Και είναι η αρμόδια ομοσπονδία μην το ξεχνάμε αυτό.

Το... ανακάλυψα!!!
    Απλά πράγματα!!!
    Ρε Στελιο θα μας τρελλανεις και εσυ???εγραψε καποιος οτι φημες λενε....η επισημη Παε εκανε καμμια κινηση???εισαι και δημοσιογραφος παναθεμασε.....ειναι απλα φημες....αν βγει και το κανει ΕΠΙΣΗΜΑ θα ειμαι ο πρωτος που θα κραψω τετοια κινηση και τον Ντεμη....μην ακουμε ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ....σε παρακαλω...ο Ολυμπιακος καλα εκανε που εκανε ενσταση....αλλα η ΕΠΟ δεν εκανε απο οτι φαινεται καλα την δουλεια της....γιαυτο τον λογο και ζηταει η CAS γιατι αργησε τοσο πολυ να καθαρογραφει η αποφαση....και μια τελευταια λεπτομερια που ολοι το περσανε στο ντουκου....στην Ελλαδα ακομα η αποφαση δεν εχει τελεσιδικηση....γιατι τοτες η βαθμολογια ειναι με δεδομενα οτι ειναι ετσι...μηπως και για ψυχολογικους λογους???

το αν εχει δικαιωμα η οχι το CAS να εκδικασει και να βγαλει την ΤΕΛΕΣΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν ξερω.....

διαβαστε ΑΥΤΟ να ξεστραβωθειτε τι ειναι το CAS και τι κανει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ρε Στελιο θα μας τρελλανεις και εσυ???εγραψε καποιος οτι φημες λενε....η επισημη Παε εκανε καμμια κινηση???εισαι και δημοσιογραφος παναθεμασε.....ειναι απλα φημες....αν βγει και το κανει ΕΠΙΣΗΜΑ θα ειμαι ο πρωτος που θα κραψω τετοια κινηση και τον Ντεμη....μην ακουμε ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ....σε παρακαλω...ο Ολυμπιακος καλα εκανε που εκανε ενσταση....αλλα η ΕΠΟ δεν εκανε απο οτι φαινεται καλα την δουλεια της....γιαυτο τον λογο και ζηταει η CAS γιατι αργησε τοσο πολυ να καθαρογραφει η αποφαση....και μια τελευταια λεπτομερια που ολοι το περσανε στο ντουκου....στην Ελλαδα ακομα η αποφαση δεν εχει τελεσιδικηση....γιατι τοτες η βαθμολογια ειναι με δεδομενα οτι ειναι ετσι...μηπως και για ψυχολογικους λογους???

το αν εχει δικαιωμα η οχι το CAS να εκδικασει και να βγαλει την ΤΕΛΕΣΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν ξερω.....

διαβαστε ΑΥΤΟ να ξεστραβωθειτε τι ειναι το CAS και τι κανει...

άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα! είσαι κάφρος τελικά!!!! Που κολλάνε αυτά που λες σε αυτά που έγραψα;;;;; Εγώ έγραψα με βάση τις φήμες και εφόσον είναι αλήθεια. Και απάντησα το ίδιο πράγμα που θα έγραφα και θα έλεγα ακόμα και αν είχε βουίξει ο τόποα και είχε βγει επίσημα πως το έκανε ο Ντέμης. Το ίδιο θα έγραφα και στα παπάρια μου. Το θέμα σου ποιο είναι για να καταλάβω. Ξέχνα το το αν έγινε ή δεν έγινε. Ως κίνηση γιατί θα έκραζες τον Ντέμη; Γαι εξήγησέ το.
    Και όσο για την ΕΠΟ σου είπα εγώ πως δεν έχει ευθύνη; Την πρωταρχική και καύρια κιόλας το γράφω.
    Άντε χάζεψες μου φαίνεται. Δες την Κυριακή το Εστορίλ να ηρεμήσεις.

Εγω παντως διαφωνω οτι ειναι το ιδιο πραγμα μια τετοια κινηση απο πλευρας ΑΕΚ με την καταδικη της Καλαμαριας λογω της ενστασης......

Ας δεχτουμε λοιπον οτι εβαλε ο Ντεμης τους δικηγορους του να ψαξουνε αν αδικηθηκε ή οχι η Καλαμαρια...Ασχετα αν το εκανε ή οχι....

Που ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω....Οτι γινεται ιδιος με τον Κοκαλη??Δεν καταγγελει..Υπερασπιζεται...

Εγω σου λεω λοιπον οτι το νομικο τμημα του ΟΣΦΠ ειχε δικιο για το εν λογω περιστατικο και δικαιωνεται και στην CAS....Περνει τα ποντακια και αντε γεια....Υποθετουμε λοιπον οτι οι δικηγοροι της ΑΕΚ ειχαν ερευνησει την υποθεση και δεν βρηκαν νομικο πατημα να ανατρεψουν τα δεδομενα...End of story και μενουν καποιοι γραφικοι να κραζουν περι ηθικης και καφενοκουβεντας...

Παμε τωρα στην αλλη εκδοχη....Βρισκουν νομικο πατημα οι δικηγοροι της ΑΕΚ και το σφυρανε στην Καλαμαρια...Βρισκει το δικιο της η Καλαμαρια και -3 ο ΟΣΦΠ και αντε γεια....Ανατρεπεται μια αδικη,εφοσον αποδειχτει,λοιπον αποφαση που ισως καθορισει το πρωταθλημα...Που ειναι το κακο σε αυτο???Οτι ανατραπηκε δηλαδη μια νομικα,ισως και ηθικα, αδικη αποφαση με αποδειξεις εκτος ΣουπερΛιγκ....

Οπως ειπα και πριν δεν ειναι ιδιο πραγμα το κατηγορω και το υπερασπιζομαι....Δικαστηριο ειναι απο οτι καταλαβα οποτε υπαρχουν επιχειρηματα....Γιατι να κατσει ο Ντεμης και ο καθε Ντεμης να κανει την παπια εαν εχει αποδειξεις περι αθωοτητας της Καλαμαριας που ΙΣΩΣ του δωσει και ενα πρωταθλημα??

Τσουβαλιασμα λεγεται....Σαν την Σαρρη που εβγαινε στα καναλια εξω απο το δικαστηριο,για την υποθεση με τον Λακη,και ελεγε τι δουλεια εχω εγω εδω και τετοιες χαριτωμενιες λες και ειχε φαει αυτη μυνηση ενω αυτη την εκανε....

άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα! είσαι κάφρος τελικά!!!! Που κολλάνε αυτά που λες σε αυτά που έγραψα;;;;; Εγώ έγραψα με βάση τις φήμες και εφόσον είναι αλήθεια. Και απάντησα το ίδιο πράγμα που θα έγραφα και θα έλεγα ακόμα και αν είχε βουίξει ο τόποα και είχε βγει επίσημα πως το έκανε ο Ντέμης. Το ίδιο θα έγραφα και στα παπάρια μου. Το θέμα σου ποιο είναι για να καταλάβω. Ξέχνα το το αν έγινε ή δεν έγινε. Ως κίνηση γιατί θα έκραζες τον Ντέμη; Γαι εξήγησέ το.
    Και όσο για την ΕΠΟ σου είπα εγώ πως δεν έχει ευθύνη; Την πρωταρχική και καύρια κιόλας το γράφω.
    Άντε χάζεψες μου φαίνεται. Δες την Κυριακή το Εστορίλ να ηρεμήσεις.

το παπαρολογιες πηγαινε στο οτι ανακαλυψες την δηθεν (ακομα οχι επισημα) κινηση του Ντεμη...για τα αλλα σχεδον συμφωνουμε....αλλα το να συγκρινουν οι γαυροι την κινηση του Κοκκαλη με την δηθεν του Ντεμη για να πουνε την μακακια τους ειναι μονο για γελια....τα παντα σε αυτην την ζωη δεν ειναι αν αλλα τι...οταν ο Ντεμης θελει να περασει το σκεπτικο οτι η ΑΕΚ εκτος απο επιχειρηση ειναι και κατι πολυ παραπανω ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ....ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...

edit....και μολις με καλυψε και ο απο πανω....με καποιες παραμετρους παντα....

το παπαρολογιες πηγαινε στο οτι ανακαλυψες την δηθεν (ακομα οχι επισημα) κινηση του Ντεμη...για τα αλλα σχεδον συμφωνουμε....αλλα το να συγκρινουν οι γαυροι την κινηση του Κοκκαλη με την δηθεν του Ντεμη για να πουνε την μακακια τους ειναι μονο για γελια....τα παντα σε αυτην την ζωη δεν ειναι αν αλλα τι...οταν ο Ντεμης θελει να περασει το σκεπτικο οτι η ΑΕΚ εκτος απο επιχειρηση ειναι και κατι πολυ παραπανω ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ....ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...

Ρε τρελαμένε η ομάδα η κάθε ομάδα για τον οπαδόείναι ιδέα! Στου ςμοντέρνους καιρούς οι ιδέες είναι για μας τους οπαδούς και τους φίλους των ομάδων και τα υπόλοιπα για τους προέδρους.
    Αλλά δεν βλέπω να μιλάς για το Εστορίλ. Τι έγινε κάνουμε την κότα ε;;;;; Χεσμεντέν;;;

Ρε τρελαμένε η ομάδα η κάθε ομάδα για τον οπαδόείναι ιδέα! Στου ςμοντέρνους καιρούς οι ιδέες είναι για μας τους οπαδούς και τους φίλους των ομάδων και τα υπόλοιπα για τους προέδρους.
    Αλλά δεν βλέπω να μιλάς για το Εστορίλ. Τι έγινε κάνουμε την κότα ε;;;;; Χεσμεντέν;;;

ακριβως....ΙΔΕΑ....οταν αυτος που εκπροσωπει αυτην την ιδεα μου χαλαει και το ονειρο μαζι....εκτος απο οτι θα τον κραξω δεν θα ξανασχολειθω με την ομαδα μου ωσπου να ερθει καποιος που θα με κανει παλι να γουσταρω και να ονειρευτω....εγω ειμαι με τον Ροσσι μεχρι το τελος του πρωταθληματος...εσυ με ποιον εισαι να δουμε ποιος θα ειναι σε ποιο υψηλη θεση???

ακριβως....ΙΔΕΑ....οταν αυτος που εκπροσωπει αυτην την ιδεα μου χαλαει και το ονειρο μαζι....εκτος απο οτι θα τον κραξω δεν θα ξανασχολειθω με την ομαδα μου ωσπου να ερθει καποιος που θα με κανει παλι να γουσταρω και να ονειρευτω....εγω ειμαι με τον Ροσσι μεχρι το τελος του πρωταθληματος...εσυ με ποιον εισαι να δουμε ποιος θα ειναι σε ποιο υψηλη θεση???

Δεν είμαι με κάποιον συγκεκριμένο. Είμαι όμως αντιροσικός μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!! Την παλιοαδελφή!!! Κι έχω μία συμπάθεια στην Ντουκάτι να πω την αμαρτία μου όχι όμως κάτι σούπερ ντούπερ. Ας χάνει ο αχώνευτος και όλα καλά.

Δεν είμαι με κάποιον συγκεκριμένο. Είμαι όμως αντιροσικός μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!! Την παλιοαδελφή!!! Κι έχω μία συμπάθεια στην Ντουκάτι να πω την αμαρτία μου όχι όμως κάτι σούπερ ντούπερ. Ας χάνει ο αχώνευτος και όλα καλά.

KOTAAAAAAAAAAAAAAA

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38