Θα τα πουμε μετα γιατι εχω να παω για κοντρες.:o
Θα τα πουμε μετα γιατι εχω να παω για κοντρες.:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εισαι και συ ρε παπαρα μεσα στους μαλακες που αναφερει ο φιλος μας ο μοτοσυκλετιστης, απλα δεν σε εχει δει να ταξιδευεις εθνικη με 180 τερμα δεξια και να περνας τους παντες.
Φιλικα παντα ε?
Πες τε ποιος απο μας δεν εχει κανει καποια μαλακια απ'το θεμα του θρεντ, αλλα να σε λενε και μαλακα και να χειροκροτας δεν το περιμενα.![]()
Περαστικα μας.
α ρε Πανο!
Λες να μη με εχει δει ο συγκεκριμενος?
Σε οσα ανεφερε εγω προσωπικα, δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα!
Δεν ειπα οτι δεν εχω κανει σουζα... δεν ειπα οτι δεν εχω κανει αντικανονικο προσπερασμα... κ.α...
Ομως κοκκινο δεν εχω περασει ΠΟΤΕ!
Δεν εχω κολησει πισω απο αλλον που πιθανα να πηγαινει πιο αργα απο μενα αναμεσα σε αμαξια, με τον τροπο μου θα του δειξω οτι θελω να περασω γιατι μπορω ή γουσταρω να περασω πιο γρηγορα στη τελικη...
Γενικως, τουλαχιστον εμενα, μη με συγκρινεις με αυτους που περιγραφει!
Επισης, συμβαινει σε φαση που εχω κανει μαλακια να ζητησω συγνωμη με παρομοιο τροπο σαν κι αυτον που αναφερει!
Τεσπα, δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεση αλλα φαινεται στο δρομο ποιος ειναι καγκουρας, ποιος μαλακας και ποιος εχει τη φιλοσοφια του μοτοσυκλετιστη κι ας κανει σουζες εννιοτε ή προσπερνα απο δεξια!
Αποψη μου!
Η προκληση και η επιδηξη ειναι αυτη που γαμαει την ολη φαση στο δρομο...
Θα μπορούσα να απαντήσω σε έναν-εναν ξεχωριστά, αλλά δεν το θέλω. Θα μπορούσα να το πάω για αντιπαράθεση αλλά δεν το θέλω...Ηθελα μόνο να πώ μια ίσως περίεργη μέρα μου, διότι αυτά συμβαίνουν σε όλους όσους καβαλάνε κάθε μέρα, αλλά όχι τόσα μαζί!!
@Uriah: Μπάααα αυτόν θα τον αναγνώριζα και φοράει πάντα κράνος
@Mustili: Γνώμη σου και δικαιωμα σου να πιστεύεις ότι γεμάτος προκαταλάψη και στερεοτύπα. Γνώμη μου όμως να πιστεύω ότι είναι μαλακία να προσπαθείς να ρίξεις κάποιον μοτοσυκλέτιστη με παπί κάτω, επειδή εσύ έχεις χιλιά κυβικά και είσαι ο άρχοντας του δρομου
@zephyr: Μακάρι να είχα τα χρόνια σου ή τα άντερα και να μπορούσα να έρθω μαζί σου για κόντρες!!!! Αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΙΑ και σε ζηλεύω...ΤΟ ΛΕΩ 100% αληθινά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ....Ομως ρε φίλε επειδή άλλη η δεκαετία του 80 και άλλο το σήμερα, και επειδή οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ με το τιμόνι γίνανε πολλοί, για να μιλάω σε έναν zephyr μέσα στο moto δεν πας καλύτερα στην πίστα;;; ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ
Μάγκες άλλοι συμφωνήσατε άλλοι διαφωνήσατε (αφήνω απ'εξω τον Cpt. Haddock που περνάει την φάση άρνησης). Καλά κάνατε, αλλά εγώ δεν ψάχνομαι τουλαχιστον για αντιπαράθεση. Επίσης στο φίλο που είπε για αυτούς που περνάνε από δεξιά στην Ε.Ο...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΤΩ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ...ίσως να φταίει ότι μεγαλώσα αλλιώς ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ...
Ευχαριστώ
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Σε οτι αφορα εμενα συμφωνω σε οσα κραζεις! Δεν συμφωνω στο οτι γιναμε πολλοι και συμβαινουν αυτα.
Ο Dim γραφει οτι σε ξερει και ναι οκ μπορει στο "ζωντανο" να ειχαμε ξεραθει στο γελιο. Οκ το ξεκινας με χιουμοριστικη διαθεση ( Μπαν, ψυχοθεραπευτης κλπ) αλλα σε προσωπικο επιπεδο καπου μου το χαλασες.
Να σαι καλα και μακρυα απο τους περιεργους![]()
Μωρη κουφαλα Dim ετσι πας; Απο δεξια με 180; Καλαααα![]()
mustili
Εεεε. Απο πανω βαλτε αντι "προσωπικο επιπεδο" "στον τροπο που εγω σκεφτομαι"
(Δεν ξερω να κανω edit)
mustili
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Μωρη κουφαλα Dim ετσι πας; Απο δεξια με 180; Καλαααα![]()
το συγκεκριμενο παραδειγμα, ΑΝ ισχυει, που δεν το θυμαμαι αλλα δεν το αμφισβητω κιολας... εχει στανταρ εναν παραγοντα λανθασμενο!
δεν ηταν 180... 150+ μπορει!
δε θυμαμαι ομως κιολας... μη λεω και μλκιες!
πιάνει 180 το KTMΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το συγκεκριμενο παραδειγμα, ΑΝ ισχυει, που δεν το θυμαμαι αλλα δεν το αμφισβητω κιολας... εχει στανταρ εναν παραγοντα λανθασμενο!
δεν ηταν 180... 150+ μπορει!
δε θυμαμαι ομως κιολας... μη λεω και μλκιες!![]()
δεν εχω μονο ΚΤΜ αν θυμασαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πιάνει 180 το KTM![]()
![]()
Πιανει 180 το BMW
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Πιανει 180 το BMW![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
225 κοντερ να τ αφησω?![]()
Σ'ευχαριστω γαι το κοπλιμαν (με τα χρονια) αλλα με περνας ενα χρονο.Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
@zephyr: Μακάρι να είχα τα χρόνια σου ή τα άντερα και να μπορούσα να έρθω μαζί σου για κόντρες!!!! Αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΙΑ και σε ζηλεύω...ΤΟ ΛΕΩ 100% αληθινά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ....Ομως ρε φίλε επειδή άλλη η δεκαετία του 80 και άλλο το σήμερα, και επειδή οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ με το τιμόνι γίνανε πολλοί, για να μιλάω σε έναν zephyr μέσα στο moto δεν πας καλύτερα στην πίστα;;; ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ
![]()
Τ' αντερα τα εχω γιατι λατρευω την ελευθερια της μηχανης που με βγαζει απ το κατεστημενο.
100 με 150 χλμ. την ημερα- δεν βλεπουν και λιγα τα ματια μου.
Αν πιστευεις οτι κανω κοντρες, πασο.
Παω πιστα οσο συχνα μπορω και αν πηγαινεις και εσυ θα βρεθουμε σιγουρα.Σημερα εκλεισα για Σερρες 16-17 μαιου.
Προτιμω εναν μαλακα με μηχανη παρα ενα μαλακα με αμαξι.Το να μεινουμε λιγοι και καλοι μου θυμιζει την νοοτροπια των πολιτικων μας που δεν ωθουν τον κοσμο στην μοτοσυκλετα.
Αντιπαραθεση ή διαμαχη δεν θελω να κανω με κανεναν που εχει την ιδια αγαπη με μενα για την μοτοσυκλετα.
Ειμαι σιγουρος και το καταλαβα οτι τ'εγραψες σε καποια ασχημη στιγμη (αν και ενοχληθηκα απ'την αρχη) αλλα οταν ειδα ολους να συμφωνουνε λες και ειναι παναγιες - δεν αντεξα.
Να εισαι καλα.![]()
@Dim εισαι μεγαλος καγκουρας.![]()
Συμβουλη μια και μοναδικη = Η μηχανη ειναι απολαυση,λουλουδι και σαν τετοιο πρεπει να το μεταχειριζομαστε.Οπως απο τον κηπο μας βγαζουμε τα αγριοχορτα για να απολαυσουμε τα λουλουδια μας,ετσι και τους μακακες πρεπει να τους περιφρονουμε για να απολαμβανουμε την 'ομορφια' μας.Στα 45 χρονια που οδηγω μηχανες,εχω ζησει ιστοριες που γεμιζουν τομους.Την ημερα που δεν θα μπορω να οδηγω μηχανη,θα ειναι και η παραμονη του θανατου μου.
BBBBBBBBB
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σ'ευχαριστω γαι το κοπλιμαν (με τα χρονια) αλλα με περνας ενα χρονο.![]()
Τ' αντερα τα εχω γιατι λατρευω την ελευθερια της μηχανης που με βγαζει απ το κατεστημενο.
100 με 150 χλμ. την ημερα- δεν βλεπουν και λιγα τα ματια μου.
Αν πιστευεις οτι κανω κοντρες, πασο.
Παω πιστα οσο συχνα μπορω και αν πηγαινεις και εσυ θα βρεθουμε σιγουρα.Σημερα εκλεισα για Σερρες 16-17 μαιου.
Προτιμω εναν μαλακα με μηχανη παρα ενα μαλακα με αμαξι.Το να μεινουμε λιγοι και καλοι μου θυμιζει την νοοτροπια των πολιτικων μας που δεν ωθουν τον κοσμο στην μοτοσυκλετα.
Αντιπαραθεση ή διαμαχη δεν θελω να κανω με κανεναν που εχει την ιδια αγαπη με μενα για την μοτοσυκλετα.
Ειμαι σιγουρος και το καταλαβα οτι τ'εγραψες σε καποια ασχημη στιγμη (αν και ενοχληθηκα απ'την αρχη) αλλα οταν ειδα ολους να συμφωνουνε λες και ειναι παναγιες - δεν αντεξα.
Να εισαι καλα.![]()
@Dim εισαι μεγαλος καγκουρας.![]()
Αντε να το κάνω και εγώ αν τα σιχαίνομαι τα emotions
![]()
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ''ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ''Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
.........Αντε γιατρέ μου στο αυτοκίνητο σου και άδειασε μας την γωνιά&...
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.....
ΤΟ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ Η ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΙΑΤΡΟΣ...
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΑ 75 (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ 35 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ (ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ).....
ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΙΑΤΡΟΣ....
![]()
![]()
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
+πολλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
διαφερουν οι αποψεις μας μαλλον!
Και ο τροπος που αντιδρουμε στους μλκες!
συν οτι δε γνωριζεις προσωπικα τον caesark για να σχηματισεις αποψη για τις αποψεις και τον τροπο γραφης του! Λογικο εν μερη μιας και μεσα απο δω πολλα παρερμηνευονται!
δε δικαιολογω τπτ, οποιος συμμεριζεται τα γραφομενα καποιου ή τελως παντων, και αντιθετη αποψη να εχει δικαιωμα του... απλα εξηγω κατι το οποιο ξερω λογω γνωριμιας μου με το συγκεκριμενο ατομο!
Π.χ, αν τα ακουγες live και τα συζηταγες live, πιστευω θα συμφωνουσες!
Τεσπα... εγω χαλιεμαι πολυ περισσοτερο απο τον Σοφ... ασχετα αν δε το εχω εκφρασει με τετοιο τροπο εδω μεσα!
κι εγω υπηρξα καιουριος... και ολοι μας!
το μυαλο που κουβαλαμε ομως μετραει για οτι κανουμε!
Δες ας πουμε καποιους (παρα πολλους δυστυχως) που δε φορανε κρανος και δε λενε να καταλαβουνε τι θα πει κρανος!
Αντιστοιχο παραδειγμα μα τους μαλακες ειναι... για σκεψου το!
![]()
![]()